Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6619 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר על ליסינג תפעולי, לכן עלויות טיפולים ואחזקה לא מהווים שיקול. את הרכב אני מתכוון להחליף בעוד 3 שנים.

אני מכוון למחיר באזור ה 110-100 אלף ש"ח.

הפרמטר החשוב ביותר עבורי, הוא הנאה מהנהיגה. זאת אומרת רכב שקט, אטימות טובה לרעשים, אחיזה והתנהגות כביש טובה.

הפרמטר השני בחשיבותו, הוא צריכת דלק נמוכה. רוב הנסיעות שלי בעיקר עירוניות.

הרכב עם תיבה אוטומטית.

הרכב ישרת בעיקר אותי, ואין צורך בתא מטען גדול.

הרכבים שאני חשבתי עליהם:

B3 - נסעתי עליו, מאוד נחמד ומהנה, קצת חלש (מנוע 1.5) אבל זה זניח מבחינתי.

קורולה - רק הגיר הרובוטי מרתיעה.

פאביה - קראתי עליה הרבה שבחים כאן בפורום, רק דבר אחד משאיר אותי בלבטים לגביה וזה המנוע הרועש טיפה, שעליו נכתב כאן.

מוכן לשמוע הצעות לעוד רכבים בהתאם למה שאני מחפש. וכמובן הצעות לגבי איזה רכב יספק לי בצורה הכי טובה את נוחות הנסיעה ויהיה סביר מבחינת צריכת הדלק.

פורסם

B3 לא מבריקה במחינה דינמית בכלל ובמנוע ה1.5 שלה בפרט,באופן כללי רכב אפור מרגיש זול חבחינת איכות הרכבה והמתלים שלה מכוונים לרכות מירבית,כך שאם אתה מתכוון לעשות נסיעות בסיבובים ולאמץ את הרכב אתה תראה שהמרכב במקרים הלאה מתנדנד יתר על המידה,אולי בגירסאות קיצוניות יותר עם כיוון מתלים יותר טוב אבל לא גירסה הרגילה שלה,יש שם פוטנציאל אבל הוא ממש לא יגיע בגירסת הליסינג שלה.

הייתי ממליץ לך על קורולה עם גיר ידני במידת האפשר הגיר הרובוטי פשוט לא מוצלח,ואני באופן אישי פסלתי את הרכב בגלל אבזור בטיחות חסר וזלזול היבואן בלקוחות שלו בהבאת רכב כזה עם 4 כריות אויר בלבד ללא ESP.

פאביה יכולה להיות בפתרון בשבילך,בקבוצה 2 אתה יכול לקבל גם את הדגם מפואר וגם את הדגם באבזור SPORT עם מושבים ספורטיביים ונוחים וגם רכב יפה ומודרני ללא פשרות על בטיחות,6 כריות אויר+ESP סטנדרטי,מבחינת רעשי מנוע זה כבר משהו שאתה צריך לבדוק בעצמך,בצע נסיעת מבחן ותראה עד כמה הנושא מפריע לך אם בכלל.

ממליץ לך על הדגם 1.6 ידני באבזור ספורט אם אתה מחפש הנאה מנהיגה.

פורסם

מסתייג מדבר אחד, הפביה לא מהנה לנהיגה.

*נימחק הציטוט המיותר - אין צורך לצטט הודעה שלמה*

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
לא נהגת בה בכלל - כיצד אתה קובע זאת?

איך אתה קובע שלא נהגתי בה?

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

פורסם

בהנחה והפביה אכן תאכזב בנסיעת המבחן. אילו בחירות נשארות? על איזה עוד רכבים יש טעם להסתכל?

פורסם

פוקוס או מאזדה 3 הם היחידות (עם דגש על המאזדה) שיתנו לך את חווית הנהיגה שאתה חפץ בה בקב' רישוי 2.

הB3 היא הנוחה והרכה בקבוצה אבל לא ספורטיבית כמו הפוקוס והמאזדה.

הקורולה (גם אם גיר ידני) היא הכול חוץ ממכוניות מהנה לנהיגה, פשוט ההיפך המוחלט מה גם שהתמורה בדמות רכות, לא בולטת בה כמו בפוקוס או בB3.

על הפאביה לא נסעתי, אז אני לא יודע.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם
איך?

אתה אמרת זאת בעצמך - לפני זמן מה...

מאז נכנסו אלינו לחברה פאביות לסוכני מכירות, סטיישן TDI, כרגיל המנוע סה"כ טוב, אבל מערכת ההגה, כרגיל כמו בפולקסוואגן, אתה צריך לדבר עם הגלגלים דרך פקס...

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

לאחר שהחלטתי ללכת על הפוקוס, התוודתי לעובדה מצערת. נגמרו הפוקוסים בחברת הליסינג שלנו. הצפי לנגלה הבאה, הוא תחילת 2009. אני לא רוצה לחכות יותר מחצי שנה ואשמח לעצות, מה הכי מתקרב ברמת הנוחות והבטיחות לפוקוס?

אני שבוע הבא הולך לבדוק את ה- C4.

יש עוד רכבים שכדאי לשים עליהם את העין בתור אופציה חלופית?

פורסם

תיקח לאופציה יונדאי I30-מוצלח מאוד.

גם רנו מגאן - רכב נח, בטיחותי.

במיקרה שלך מחיר הטיפולים או בעיות אמינות וגם ירידת ערך לא רלוואנטיים.

לכן מגאן מומלצת.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם אתה עדיין מעוניין ברכב כיפי לנהיגה, אולי כדאי שבכל זאת תלך על ה-3, למרות החסרונות שלה (מיושנת, צפופה, פחות בטוחה מהמתחרות למעט I30, ואולי הקורולה).

אם החלטת ללכת לכיוון נוחות במקום- אין על המגאן. היא גם מאוד מרווחת ומאוד בטוחה. היא שקטה ואוחזת היטב, אבל ההגה די מנותק, והמתלים רכים, כך שעל הנאה מהנהיגה לא ממש הייתי בונה.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...