Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצאתי פיאט פונטו S75 ידני 1.3 שנת 98

110 ק"מ ,יד ראשונה.

עכשיו נכנסתי לאתר של לוי יצחק בשביל לברר מחירון

ולא מצאתי שם נפח 1300 על הדגם הזה ...

רציתי לדעת אם קיים נפח מנוע 1300 ? ומה המחירון של הרכב ?

ד"א אשמח לקבל גם חוות דעת על האוטו והדגם הנ"ל ...

תודה

פורסם

בשנת 98 הדגם נקרא בשם XTZ ונוספו לו כמה שיפורים בהשווה לשנים קודמות כגון כריות 2 כריות אויר וומניעת הנעה, מחירון לפי לוי יצחק 16200 ש"ח. (הנפח דרך אגב 1242)

פורסם

הנפח 1250.

ד"א חוות דעת על אוטו תעזור לי אני נפגש עם המוכר מוצ"ש .

המוכר דורש 17500 .

הוא אמר שיש ספר טיפולים והכל .

תודה ושבת שלום !

פורסם
בשנת 98 הדגם נקרא בשם XTZ ונוספו לו כמה שיפורים בהשווה לשנים קודמות כגון כריות 2 כריות אויר וומניעת הנעה, מחירון לפי לוי יצחק 16200 ש"ח. (הנפח דרך אגב 1242)

תודה לצהוב שחררתי אותי מהיתחייבותי

לבדוק מחירון ביום א'

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם
סליחה על הקפצה קצת דחוף לי :-)

אוטו מצויין.

הדגם הספציפי, מאובזר יותר משאר הפונטו דור ראשון וגם חזק יותר.

הרכב שורד יפה מאוד, נהגתי בצבא על 3 כאלו שנים 96-7, 480-530 אלף ק"מ, נוסעות כמו שד, קצת חופש במוט הילוכים אך זה ברכבים הצבאיים ספציפית שעברו חיים לא קלים, אם מצאת אחת מטופלת, אני לא הייתי שוקל ולוקח.

קח בחשבון שהרכב אנמי בטורים נמוכים ובשביל לקבל ולהרגיש כח של ממש צריך למשוך לטורים גבוהים, מה כן המנוע נושם ומרגיש מאוד טיבעי באיזור הגבוה של הטורים.

תא הנוסעים שורד יפה מאוד.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
רמת האבזור בדגם S הנה נמוכה ואין בה שעון חום מנוע (חסרון גדול) ומד סל"ד.

בברכה - רפי לין :-)

הוא דיבר על הXTZ לא?

דרך אגב, בצבא היו S75 ברמת האבזור הנמוכה (פגושים שחורים) והיה בהם מד חום מנוע, מד סל"ד אינני זוכר.

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם

לכל אוטו בשנתונים האלה יש חיסרון לא?

אני סה"כ בן 18 עוד שנה אני מתגייס ואני רוצה את האוטו הזה עד לצבא .

מבחינת תקציב האוטו מתאים לי מאוד ניסתי למצוא דייטסהו אבל זה לא המזל שלי כנראה .

מה דעתכם במידה והכל בסדר לקנות את האוטו ?

פורסם

עדכון :

נפגשתי עם המוכר דווקא נראה בן אדם אמין לאחר שראיתי את האוטו ניגשתי לעניין.

התחלתי לשאול אם האוטו עבר תאונה המוכר אמר לי שהיה תאונת חניה שבעקבותיה הוחלף פח וכנף.

לאחר מכן שאלתי אותו אם היה מכות בשילדה הוא טען שלא אז אמרתי לו כמו שנהוג בדרך כלל להגיד

שאם האוטו עבר תאונה הוא משלם את הבדיקה ואם האוטו לא עבר תאונה אני משלם .הוא אמר שהוא לא יכול להתחייב וטען שרוב הבדיקות זה כיסוי תחת.

מה דעתכם ?

פורסם

אני יודע שמכונים מכסים לעצמם את התחת בכל מיני חלקים באוטו. כמו שהם תמיד יגידו לך שיש נקישות בגיר אפילו אם תביא להם אוטו חדש. זה כדי לא להתחייב על הגיר. אבל אף פעם לא נתקלתי במצב שהם בורחים משלדה. יש להם שם איזה שיטה נחמדה לבדוק אותה עם לייזרים או משהו כזה (לפחות במכון שאני הייתי) וככה יודעים אם הייתה פגיעה בשלדה. מקווה שזה עזר

עידן

פורסם
הנפח 1250.

ד"א חוות דעת על אוטו תעזור לי אני נפגש עם המוכר מוצ"ש .

המוכר דורש 17500 .

הוא אמר שיש ספר טיפולים והכל .

תודה ושבת שלום !

יקר מידי!!

אוטו מצויין.

הדגם הספציפי, מאובזר יותר משאר הפונטו דור ראשון וגם חזק יותר.

הרכב שורד יפה מאוד, נהגתי בצבא על 3 כאלו שנים 96-7, 480-530 אלף ק"מ, נוסעות כמו שד, קצת חופש במוט הילוכים אך זה ברכבים הצבאיים ספציפית שעברו חיים לא קלים, אם מצאת אחת מטופלת, אני לא הייתי שוקל ולוקח.

קח בחשבון שהרכב אנמי בטורים נמוכים ובשביל לקבל ולהרגיש כח של ממש צריך למשוך לטורים גבוהים, מה כן המנוע נושם ומרגיש מאוד טיבעי באיזור הגבוה של הטורים.

תא הנוסעים שורד יפה מאוד.

זה הפונטו דור ראשון. פשוט עם שדרוג (דיפונים שונים בתא הנוסעים. כריות אויר בדגמים מסוימים, טמבונים בצבע הרכב וכן הלאה)

רמת האבזור בדגם S הנה נמוכה ואין בה שעון חום מנוע (חסרון גדול) ומד סל"ד.

בברכה - רפי לין :-)

אכן. אני הוספתי לוח מחוונים ויוניט חום למנוע ועלה לי 550 כולל עבודה ומע"מ.

הוא דיבר על הXTZ לא?

דרך אגב, בצבא היו S75 ברמת האבזור הנמוכה (פגושים שחורים) והיה בהם מד חום מנוע, מד סל"ד אינני זוכר.

יש 3 לוחות מחוונים לפונטו.

הלוח הראשון והפשוט ביותר שנמצא בדגמי S, מחוון מהירות, נורות אזהרה למערכת בלימה, מערכת הזרקה, חום מנוע ולחץ שמן, מחוון כמות דלק ושעון אנאלוגי.

השני מעט יותר משוכלל בד"כ על דגמי SX וELX, מחוון מהירות, נורות אזהרה למערכת בלימה, מערכת הזרקה ולחץ שמן, מחוון סיבובי מנוע, מחוון כמות דלק, ומחוון חום מנוע.

והשלישי שבא על חלק מדגמי הGT, מחוון מהירות, נורות אזהרה למערכת בלימה ומערכת ההזרקה. מחוון לחץ שמן, מחוון סיבובי מנוע, מחוון כמות דלק, מחוון חום מנוע וההצדקה של דגם GT, מחוון גדישה מ0 עד 1.6 באר.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

• תוכן חדש...