Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6609 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

מזה כשנה אני מנסה להבין איך מערכת בקרת האקלים ברכב קובעת את המצב.

למה היא מעבירה באופן אוטומטי לסירקולציה או שלפעמים היא לא מעבירה לסירקולציה ?

שמתי לב שכמה רכבים זה אותו דבר ,

לפעמים הם לא מעבירים לסירקולציה ולפעמים תוך כמה דקות של פעולת מזגן ולפעמים הם מעבירים מיד לסירקולציה.

תודה לעונים :)

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

אצלי באיביזה המערכת מפעילה את הסירקולציה אך ורק כשאתה משלב לרברס - כדי שגזי הפליטה לא יחדרו לתא הנוסעים.

בשאר הזמן - הסירקולציה אינה מופעלת. אני מדליק את הסירקולציה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כנראה שהמזגן עובר לסרקולציה כאשר המזגן לא מצליח להגיע לטמפ' דרושה/דרושה תפוקת קירור טובה יותר.

במאזדה 3 לדוגמא אם תבחר בטמפ' הכי נמוכה הוא יעבור לסרקולציה, שאר הזמן לא.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

אולי המערכת מעבירה לסירקולצייה במצב AUTO? אצלי גם, במצב הזה כל כמה זמן מצב עובר לסירקולצייה וחזרה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

ביום חם עם סירקולצייה מזגן יותר קל לו לקרר.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אצלי באיביזה המערכת מפעילה את הסירקולציה אך ורק כשאתה משלב לרברס - כדי שגזי הפליטה לא יחדרו לתא הנוסעים.

בשאר הזמן - הסירקולציה אינה מופעלת. אני מדליק את הסירקולציה.

לא הבנתי מה הרעיון, עושים לך טובה כשאתה נוסע אחורה, אבל מה עם האוטובוס המסריח מקדימה?

STI 2004

פורסם
מה עדיף עם סירקולציה או בלי סירקולציה ?

אני אף פעם לא ממש מבדיל בעוצמת המיזוג בניהם

לאחר שהאוטו עמד כמה שעות בשמש רצוי תמיד בהתחלת הנסיעה לאפשר כניסת אוויר מבחוץ + פתיחת חלונות כדי לאפשר לרכב להתקרר מהר יותר , ולאחר מכן לסגור חלונות ולהפעיל את הסירקולציה .

כפי שאמרו לפני הרכב ישמור על הטמפ' הקרירה שלו ביתר קלות כאשר הסירקולציה מופעלת ולא נכנס אוויר חם , לחות \ מבחוץ .

עם סרקולציה פנימית יש קירור טוב יותר אבל זה לא תמיד טוב כשלא ניכנס אויר צח מבחוץ.

תחשוב על מי שמתנהל ברכבו בתוך פקקי העיר ותגיד לי אם יש מצב לקבל אוויר צח מבחוץ :roll:

אני אישית מעדיף להפעיל את הסירקולציה הפנימית בשלב די מוקדם - ואני גר באיזור שופע צמחייה ויערות - במיוחד כאשר אני מתקרב לעיר הגדולה בדרכי לעבודה , או נקלע לפקק בכביש מס' 1 .

פורסם

תלוי ברכב: ישנן מערכות בקרת אקלים שמעבירות למצב 'אוויר חיצוני' כתוצאה מרמת חמצן נמוכה בתוך תא הנוסעים.

• תוכן חדש...