Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה תמונות, רק ש... כנראה, שאכן צריך לסגור מספרים כשמגיעים למפגשים, אין מנוס.:? אני לא חושב (יותר נכון-כמעט בטוח), שחלק מבעלי המכוניות יוהבו, שרואים את המכוניות שלהם עם מספרים חשופים ברשת.:evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

בינינו? הם לא צריכים לעשות שום דבר. אדם ששם את רכבו ברבים צריך להיות מודע לזה שיכול להיות שהרכב יצולם.

זה שהמדיניות בפורום הזה קצת יותר חכמה ודורשת מחיקת מספרים זה משהו אחר.

מסקנה? תבואו, תשים מדבקה\מגנט על מספרי הרישוי.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

תמונות יפות אהבתי.

לא אוהבת את האתר הזה, ואת התוכן שהוא מעלה בו לעיתים דיי קרובות, הכוונה לצילומים מתאונות דרכים ומאסונות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
תמונות יפות אהבתי.

לא אוהבת את האתר הזה, ואת התוכן שהוא מעלה בו לעיתים דיי קרובות, הכוונה לצילומים מתאונות דרכים ומאסונות.

ל'

זה הרעיון של אתר זה,

התמונות והצילומים.

בכל אופן גם לגבי המספרים.. אין ביכולתי לעשות דבר אבל אתם יכולים לפנות להנהלת אותו אתר..

בהצלחה=]

פורסם

ואז יקבלו תשובה חד משמעית - "לא מעניין אותנו".

מבחינה חוקית - מותר להם לענות ככה.

בינתיים הסיבות היחידות שיש להם להוריד תמונות הן חס וחלילה אם משפחתו של פצוע תאונת דרכים או הוא עצמו דורש שלא יהיו תמונות שלו. את כלי הרכב ישאירו.

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
זה הרעיון של אתר זה,

התמונות והצילומים.

=]

כשמראים צילומים של הדקות האחרונות של אחד החברים שלך(או כל אדם באשר הוא), לפני שהוא נפטר, ולאחר מכן מכוסה בסדינים ובשקיות ניילון של זק"א הייתי מעדיפה לוותר על הרצון לחלוק עימנו מידע מסוג זה.

:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
כשמראים צילומים של הדקות האחרונות של אחד החברים שלך(או כל אדם באשר הוא), לפני שהוא נפטר, ולאחר מכן מכוסה בסדינים ובשקיות ניילון של זק"א הייתי מעדיפה לוותר על הרצון לחלוק עימנו מידע מסוג זה.

ל'

בלי לפגוע בכבודו, (של החבר או כל אדם באשר הוא)

אבל לפעמים כאשר כן מראים את הדברים האלו זה יכול לגרום לאותו נהג חדש להוריד את הרגל מהגז.. ולמנוע את ההרוג הבא

אבל כל אחד ודעותיו.

שבוע טוב:lol:

פורסם

ל'

כבר ראיתי שם צילומים של הדקות האחרונות של חבר מאוד טוב שלי שנהרג בתאונת דרכים.

כמובן שתמונות שהמשפחה ביקשו שיורדו - הורדו.

אני עדיין חושב ומאמין בכל ליבי שהמטרה מקדשת את האמצעים, ותמונות כאלו (תוך שמירה על כבודו של הפצוע / הנפטר) הן חובה.

בחו"ל יש ארגונים שלמים של פאראמדיקים שמצלמים תמונות הרבה יותר מרתיעות ממה שמצלמים בארץ. יש אתרים שלמים שמלאים בזה.

אני תומך מאוד. מה שנכנס לבנאדם בתמונה - לא יוצא לו מהראש. ואז הוא חושב פעמיים לפני שהוא לוחץ על הגז.

ואני אומר את כל זה אחרי שראיתי את התמונות הכי לא מצונזרות שיש - כמה שעות אחרי ההלווייה של אותו החבר ז"ל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...