Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 01-רכב לחוטפים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול חזרתי מבי"ס בטרמפ במקרה עליתי על רנו מאגן 2001 עכשיו שמתי לב לכך שאין שום דרך לפתוח את החלונות במושב האחורי, אין לחצן חשמלי או ידית שאפשר לפתוח או לסגור איתה את החלונות, כמובן שאפשר לפתוח אך רק הנהג יכול לשלוט בפתיחה וסגירה של החלונות. עכשיו אני שואל למה לעזאזל המומחים ברנו לא שמו ידית או לחצן חשמלי?

נמרוד.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

המתגים לפתיחת חלונות החשמל ברנו מגאן נימצאים בקונסולת הפלסטיק שנמצאת במרכז המכונית,כך שנידרשת היתכופפות קלה על מנת להגיע אליהם.

רנו חיפשו לחסוך בזוג מתגים,ומיקמו אותם בצורה כזו שגם הנהג וגם הנוסעים יוכלו להשתמש בהם.

בעבר אכן יוצרו מכוניות שלא ניתן היה לפתוח את החלונות האחוריים,בעיקר אמריקאיות משנות ה 70' וה 80',והסיבה היתה חשש מחטיפות באמת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

בעבר אכן יוצרו מכוניות שלא ניתן היה לפתוח את החלונות האחוריים,בעיקר אמריקאיות משנות ה 70' וה 80',והסיבה היתה חשש מחטיפות באמת.

התכוונתי שהמכונית מתאימה לחוטפים ולא מניעת חטיפות. בכל אופן דבר מאוד מוזר. האם זה קיים אצל כל הצרפתיות או שזה במיוחד רק ברנו.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

חוק מטכל"י בצה"ל אומר שחל איסור מוחלט לעלות על טרמפים, במיוחד שלא בתקופה הזאת שכל בנאדם במדים נמצא בסכנת חטיפה.

ג'ימיניב!

פורסם

מאיפה הגעתם לזה שאני חייל? כתבתי בית ספר! אני חוזר שוב אני לא חייל. תאמינו לי אם היתי חייל כבר היתי נוסע באוטו שלי ולא עוצר טרמפים.

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
...

וחוצמזה זה ככה בצרפתיות,

גם ברנו קנגו זה ככה.

לא בהכרח. בקסנטיה אומנם יש כפתורי פתיחה של החלונות האחוריים בקונסולה המרכזית, אבל יש גם כפתורים על הדלתות (הניתנים לניתוק ע"י כפתור על הדשבורד מתחת להגה, מה שבשילוב עם נעילת ילדים אכן הופך את האוטו לאידיאלי לחוטפים).

אגב, מהסיבה הזאת מוציאים עכשיו במקסיקו מוניות חיפושית מהשירות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אכן הופך את האוטו לאידיאלי לחוטפים).

אגב, מהסיבה הזאת מוציאים עכשיו במקסיקו מוניות חיפושית מהשירות.

ממתי בורחים מחטיפה דרך החלון..? :roll:

בחיפושיות במקסיקו (ובכל מקום אחר בעצם) אין דלתות מאחור...

205 94' 1.4, שלוש דלתות אדומות, שני פגושים שחורים והזרקה אחת, מצחיק איך שהאהבה עיוורת... :inlove:

205 1.4 94' 3 דלתות לפניות. :twisted:

KLE 500 2004 לשיוט בקו ישר. :cool:

פורסם
חוק מטכל"י בצה"ל אומר שחל איסור מוחלט לעלות על טרמפים, במיוחד שלא בתקופה הזאת שכל בנאדם במדים נמצא בסכנת חטיפה.

מאיפה הגעתם לזה שאני חייל? כתבתי בית ספר! אני חוזר שוב אני לא חייל. תאמינו לי אם היתי חייל כבר היתי נוסע באוטו שלי ולא עוצר טרמפים.

חייל או אזרח, זה לא משנה. טרמפים זה דבר מסוכן.

בחיים לא תפסתי ולא אתפוס גם טרמפים, אני אעדיף ללכת ברגל או לחכות שמישהו שאני מכיר, יבוא לאסוף אותי.

אני באמת לא רוצה להשמע מתנשא מכל העניין הזה, אבל עם המקרים של היום, על מרצדס זרה לא הייתי עולה.

פורסם
ממתי בורחים מחטיפה דרך החלון..? אם יחטפו אותך, אתה תנסה לברוח גם דרך פתחי אוורור. וחוץ מזה, אפשר לפתוח חלון ולפתוח את הדלת מבחוץ (במקרה שמופעלת נעילת ילדים)

בחיפושיות במקסיקו (ובכל מקום אחר בעצם) אין דלתות מאחור...

לגבי חיפושית:

1953_VW%20Rometsch%204door%20Taxi_3.jpg

הנה עוד:

1971%20VW%20Beetle%20Deluxe%20Limousine%20f3q%20B&W.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...