Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים!

צץ לי רעיון אולי קצת טיפשי בראש. זה רכב אימפרזה 2002 1.6 שרק קניתי ממישהו ואוטוטו נגמר לי הדלק בפעם הראשונה,אז החלטתי לבדוק כמה במקסימלי אני יכול באמת "למשוך" את הטנק דלק מהרגע שהנורה נדלקה.

האמת שמהשניה שהיא נדלקה חשבתי על זה וישר איפסתי את הקילומטראז'. נכון לעכשיו עשיתי 30 ק"מ. בכללי,אני שמעתי שאפשר לעשות 40 ק"מ עד הסוף ממש אבל אני לא רוצה סתם להסתכן מבחינת לכלוכים ושאריות שישאבו למשאבה.

בואו אספר לכם מה כתוב בספר של הרכב :

מרגע שהנורה נדלקת יש לי כ-9 ליטר לנסוע עד לתחנת דלק הקרובה.

מה שאומר לגבי בחישוב זריז,שאם נגיד והיה והרכב שלי עושה 10 ק"מ לליטר,אז יש לי 90 ק"מ.נכון? ועד כמה נראה לכם שהחישוב שלי או שהנתונים שהם נתנו נכונים וצודקים? אם לסמוך על הספר אז זה אומר שיש מצב שהאוטו יכול לעשות 90 ק"מ מרגע שהנורה נדלקת?.......... ל-א נ-ר-א-ה ל-י.....

נ.ב. היתה לי פעם איביזה ישנה 1.5 89' ואיתה רציתי לבדוק כמה היא עושה בדיוק לליטר,אז משכתי עוד ועוד עד שלא נסעה לי יותר (בטעות....) וכנראה שהיא שאבה גם לכלוכים על הדרך,אז זה לא רעיון כ"כ טוב...

אם יש תגובות-אשמח לשמוע! תודה!

תן חיוך ;) הכל לטובה!

פורסם

זה לא מומלץ, אתה מסתכן פה בסתימות שכן המשאבה שואבת את כל הג'יפה מתחתית המיכל, ובגלל שהמשאבה לא תבולה כולה בדלק היא מתחממת ויכולה להישרף שכן הדלק משמש אמצעי קירור.

פורסם

אני לא מבין , הרי המשאבה בכל מקרה שואבת דלק מתחתית המיכל , אז אם יש שם לכלוך וכו' , הוא בכ"ז ישאב, ללא תלות בכמות הדלק שיש במיכל, אולי הריכוז של הלכלוך יהיה גבוה יותר על מיכל ריק, אבל עדיין , הוא יישאב בכל מקרה.

הבהרות?

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כבר היה על כך דיון בפורום בעבר.

אין שום ג'יפה במיכל, במיוחד ברכב חדש.

הדבר היחיד שכן יכול להוות בעיה, הוא שהדלק שבמיכל שומר על המשאבה קרה, וברגע שאין דלק, היא עלולה להתחמם.

לכן, לא מומלץ להרחיק לכת ולנסות "למשוך" יותר מדיי. נדלקה הנורה? סע לתחנת הדלק ושלום על ישראל.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

אף אחד מכם לא ראה סיינפלד???

באחד הפרקים יש הסבר נרחב על תופעת הנסיעה עם אדי הדלק

מומלץ

חג עצמאות שמח

פורסם

הדלק עובר דרך המשאבה והמנוע החשמלי, כך שיש לי ספקות גם באשר לנכונות התיאוריה שהדלק מקרר את המשאבה מבחוץ.

אתה כן רוצה שהדלק שחוזר אל מיכל הדלק ישהה שם מספיק זמן כדי להתקרר לפני שהוא חוזר למערכת. יש למיכל הדלק תפקיד חשוב בקירור הדלק.

מאידך, במיוחד במנוע מוזרק, אתה לא רוצה שמהטלטולים יגיע אוויר למשאבה ולו לרגע, כי זה חותך את הלחץ במערכת בבת אחת והמנוע כבה, לא תמיד בעיתוי נוח לנהג. מנועים מוזני מאייד היו יותר טולרנטיים בנושא הזה.

פורסם

איזה תחביב מוזר.

ומה תעשה כשתגלה שהדלק במיכל מספיק רק ל 72.3 קילומטרים, הרכב נכבה ותחנת הדלק הקרובה נמצאת במרכז 7.3 קילומטרים?

כשהמנורה נדלקת (ולמעשה הרבה לפני) צריך לתדלק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אני לא מסתמך על סיפורים, שלוש פעמים יצא לי להשתתף בפירוק מיכל דלק של פורד מונדאו חדשה בגלל שהמשאבה הייתה הולכת ולא הבנו מה הסיבה וכל התחתית של המיכל הייתה מלאה בגרגרים כמו חול, הבן אדם היה בהלם כשהראנו לו את ההמיכל והוא נהג לתדלק בתחנות של חברות הדלק המובילות.

אז לכל אלו שטוענים אין ג'יפה במיכל תאמינו לי שיש.

• תוכן חדש...