Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-Elegance נוחה יותר, תא נוסעים נעים יותר לשהייה (השילוב שחור/בז' עושה את שלו)

והיא מצויידת בבקרת אקלים דיגיטלית לעומת מזגן רגיל ב-SPORT הישראלית (עם דגש על ישראלית - בחו"ל SPORT מצויידת בבקרת אקלים דיגיטלית גם כן).

ה-SPORT מצויידת במושבים תומכים ונוחים משמעותית, הגה 3 צלעות שהגיע מאוקטביה vRS, פנים קודר (שחור/שחור. אני אוהב את זה), ריפודים ודיפונים שונים, חישוקי 16' וצמיגי 205/45.

עניין של העדפה :-)

לי אישית לא אכפת לוותר מעט על הנוחות נסיעה ועל הבקרת אקלים (למרות שהיא מאוד יעילה) ולקבל מושבים עדיפים ושאר שטויות.

חוץ מזה, ה-1.6 הידנית מגיעה רק ב-SPORT :-D

על איזה צבע חשבת? 8)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

כיצד ה אלגנט נוחה יותר אם אתה אומר שהמושבים בספורט תומכים יותר ?

וכתוב שבספורט יש בקרת אקלים מכנית ...לפי מה שהבנתי פשוט אין צג דיגיטלי אך יש בקרת אקלים ... ואם כך היתרוך היחיד הוא ההתא נוסעים שצבעו בהיר... האם אני צודק

פורסם

ה-Elegance נוחה יותר כי היא מצויידת בצמיגים בעלי חתך גבוה יותר (195/55/15)

והמושבים שלה טובים גם כן (אבל לא תומכים ברמה של ה-SPORT).

אכן כן, מדובר בעצם בבקרת אקלים - נטולת צג.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם כך המשוואה היא : מראה פנימי מכובד + צג לבקרת אקלים .... ומצד שני כסא תומך יותר וחישוקים גדולים יותר ?

נכון שיש את עניין ההגה אך זה פרט שולי שקשור בעיקר לטעם

פורסם

הבנתי שאין גם מערכת קול ורמקולים האם זה נכון ?

וכמה עולה התוספת של השליטה על מערכת השמע מההגה? ... במידה ואתה יודע

כמו כן אם יש לך ידע אולי על צריכת הדלק אני ישמח לשמוע

תודה מראש

פורסם

ה-Elegance וה-SPORT מרגישות הרבה יותר מאשר ה-Ambiente הבסיסית (עליה דיבר "הנסיך").

עכשיו תחליט אם אתה רוצה:

מושבים תומכים יותר, הגה מגניב יותר, חישוקים גדולים יותר/צמיגים רחבים יותר ומראה מעט יותר קרבי.

או

בקרת אקלים דיגיטלית, מושב נוסע מתכונן לגובה (בנוסף למושב הנהג), נוחות נסיעה טובה יותר, פנים שמרגיש מהודר יותר (תודות לשילוב הכהה/בהיר) ומראה מעט יותר אלגנטי ושקט.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לפותח השרשור -

בדוק כאן - אני חושב שאולי כדאי לך לשקול שוב את הבחירה שעשית.

שאלת מספר שאלות בפורום הזה ואני חושב שלכולן תמצא תשובות בשרשור האמור.

בכל מקרה, אל תוותר בשום פנים על נסיעת מבחן - רעש המנוע מאוד מאוד נוכח בפאביה, חבל לרכוש רכש ורק אחר כך לגלות שהוא מייצר כאב ראש בנסיעות ארוכות.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם

אני מאוד אהבתי את המושבים של הספורט, אני חושב שהתמיכה בצידי הגוף חשובים מאוד

והם ללא ספק מהנים בנהיגה.

אני לא מכיר את המושבים בגירסאת אלגאנט - הם יותר רכים ?

אגב רק בספורט יש גג שמש נפתח ?

תודה לכם

שי

• תוכן חדש...