Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפור מכוניות - שאלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שאלה: אני מתכנן לקנות רכב בארץ, לקחת אותו לחו"ל במעבורת שם לשפר אותו מפה ועד הודעה חדשה (שיפורי מנוע קלים מתלים משולשים מסרקי הגה הוספת הגה כוח כסאות ועוד...) ואז לחזור איתו... יש לציין כי אני מתכנן לשמור על הופעה תקנית ומקורית, אני לא אחליף את הצביעה לא אוסיף רשתות לא אשים אגזוז, ואפילו לא אחליף גלגל הגה וידית הילוכים...

השאלה שלי היא איך להעביר את האוטו במכס בדרך חזרה??? מה אני יכול לעשות?

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

פורסם
יש לי שאלה: אני מתכנן לקנות רכב בארץ, לקחת אותו לחו"ל במעבורת שם לשפר אותו מפה ועד הודעה חדשה (שיפורי מנוע קלים מתלים משולשים מסרקי הגה הוספת הגה כוח כסאות ועוד...) ואז לחזור איתו... יש לציין כי אני מתכנן לשמור על הופעה תקנית ומקורית, אני לא אחליף את הצביעה לא אוסיף רשתות לא אשים אגזוז, ואפילו לא אחליף גלגל הגה וידית הילוכים...

לא יותר זול לשפר אותו בארץ?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

בקלות , תשים אותו במזוודה !

פורסם

:D:D:D:D

כתבו על זה שיר פעם...

"אשליות ,אשליות רבות, אך רובן אינן מתקיימות ,שם אולי...."

ידידי אתה בישראל תפקח עינים :shock: חוקי התעבורה/רכב שלנו נוסחו לפני 50 שנה. שלא לדבר על חוקי שיפור רכבים-אין מושג כזה עדיין בלקסיקון הישראלי ,לדעבונינו.

בכל אופן ידוע לי על הנ"ל רק למטרת מירוצים וגם זה בשן ועין... :cry:

פורסם

דווקא יש מספר אנשים בארץ אשר שולחים את הגרמניות שלהם הביתה וחזרה :wink:

פורסם

השאלה מה יכולים לראות... האוטו אמור להראות סטנדרטי...

וחוץ מזה... שיפור כללי לרכב (הפיכתו למכונית ראלי ללא קשתות גלגל הגה ומוט הילוכים) תעלה כ15 אלף שקל... ואני מדבר על הכל!!! משולשים מחוזקים מוטות גישור (קדימה אחורה למעלה למטה) גיר מסרק וכ"ו וכ"ו וכ"ו!!!!!!

אז מה אין עצות... יש מצב שאפילו לא יראו את זה... הרי ההבדלים היחידים הנראים לעין יהיו המושבים!

פורסם
השאלה מה יכולים לראות... האוטו אמור להראות סטנדרטי...

וחוץ מזה... שיפור כללי לרכב (הפיכתו למכונית ראלי ללא קשתות גלגל הגה ומוט הילוכים) תעלה כ15 אלף שקל... ואני מדבר על הכל!!! משולשים מחוזקים מוטות גישור (קדימה אחורה למעלה למטה) גיר מסרק וכ"ו וכ"ו וכ"ו!!!!!!

אז מה אין עצות... יש מצב שאפילו לא יראו את זה... הרי ההבדלים היחידים הנראים לעין יהיו המושבים!

אולי תיתן לנו עוד קצת מידע?

איזה אוטו?

מה השיפורים המתוכננים?

כמה כסף אתה מתכנן להוציא?

לאיזה מטרות?

האם אתה טרול?

יש פה אנשים שכבר עשו כמה וכמה פרוייקטים עצבניים ביותר בלי לקחת את האוטו לשום מקום. לא יזיק לך לתת עוד מידע אם אתה באמת מתכנן לעשות את מה שאמרת.

אני אישית, בינתיים, מפקפק בזה.

פורסם

נתחיל מזה שזה אפשרי ואם מדובר בפרויקט בהיקף גדול העלות לביצוע זולה יותר בחו"ל.

לא חסרות סדנאות ביוון,קפריסין - אפשר להגיע עם מעבורת (מאנו ספנות) עם רכב סטנדרטי ולחזור עם רכב משפור מהת*ת בלי שאף פקיד מכס מדושן יבחין בשינויים.

זה בוצע לא, גם דברים מטורפים בהרבה וזה לא המקום להרחיב.

הרווח הוא גם מחיר נמוך יותר וגם ביצוע מקצועי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

בכוונתי לקחת 106 ראלי לחו"ל ולשפרה בדברים הנ"ל:

בולמי זעזועים (בילשטיין), מוטות גישור (2קדימה 1 אחורי), משולשים מחוזקים (לראלי) קפיצים משופרים (לראלי) מושבי BUCKET, הגה כוח, מסרק הגה מחוזק, שיפורי מנוע קלים, חגורות 4 נק' ועוד כמה דברים קטנים.

יש לציין כי אני לא מתכוון לשנות את צורתו החיצונית ו הפנימת שלו (חוץ מהמושבים והחגורות).

אם יש למשהו עצות אני אשמח לקבלן לתיבתי הפרטית...

פורסם
בכוונתי לקחת 106 ראלי לחו"ל ולשפרה בדברים הנ"ל:

בולמי זעזועים (בילשטיין), מוטות גישור (2קדימה 1 אחורי), משולשים מחוזקים (לראלי) קפיצים משופרים (לראלי) מושבי BUCKET, הגה כוח, מסרק הגה מחוזק, שיפורי מנוע קלים, חגורות 4 נק' ועוד כמה דברים קטנים.

יש לציין כי אני לא מתכוון לשנות את צורתו החיצונית ו הפנימת שלו (חוץ מהמושבים והחגורות).

אם יש למשהו עצות אני אשמח לקבלן לתיבתי הפרטית...

לדעתי לשיפורים "פשוטים" שכאלה אין שום צורך לקחת את האוטו לחו"ל.

למידע נוסף בקשר ל"כל מה שרצית לשפר בראלי ופחדת לשאול (כמה עולה...)" שלח ה"פ לתומר הדר. גם DAVID A, תמיר VTR ועוד רבים וטובים יוכלו לסייע לך בנושא.

פורסם

ורק המושבים והחגורות בארץ יעלו לי 5000-10000- שקל ... אני מתכנן לבנות מכונית ראלי(!) ב15000 שקל וזה אפשרי (בפולין)... הבעייה היא איך להכניס את האוטו חזרה לארץ...

פורסם
ורק המושבים והחגורות בארץ יעלו לי 5000-10000- שקל ... אני מתכנן לבנות מכונית ראלי(!) ב15000 שקל וזה אפשרי (בפולין)... הבעייה היא איך להכניס את האוטו חזרה לארץ...

דבר עם מי שאמרתי לך. אני בטוח שבידיהם יש את כל התשובות.

(אם אפשר לפרסם אותם בפורום זה יהיה נחמד. תמיד כיף ללמוד)

• תוכן חדש...