Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6637 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני יומיים נסעתי עם הגולף שלי (ידנית 1600 100 כ"ס שנת 99) בכביש 6 ואז איפשהוא החלטתי לבדוק את הספק הרכב שלי והתחלתי לעלות מהירות עד שהגעתי ל180 ואז כיבתי את המזגן כי רציתי לתת לאוטו יותר כח והגעתי בערך ל190 ואז פתאום ראיתי עשן לבן במראה הפנימית,הסתכלתי מיד במראה השמאלית ואני רואה עשן לבן שכאילו יוצא מהאגזוז שלי.האטתי ועצרתי בצד ואני מסתכל ואין שום דבר אז התחלתי לנסוע על השולים באיטיות ואז היה שלב שהגעתי בערך ל80 ועוד פעם יצא קצת.. עצרתי שוב והכל רגיל ואז המשכתי לנסוע באיטיות וכשראיתי שהכל טוב המשכתי כרגיל ומאז הכל נורמלי אין זכר לעשן הלבן האוטו נוסע מצוין ואני לא מרגיש איבוד לחץ או משהו וגם המים והשמן ומד החום היו והינם תקינים לחלוטין..

מה אני אמור לעשות בעניין?? למישהו יש מושג מה קרה לאוטו שלי ? לציין שהרכב מעולה ועובר טיפולים שוטפים בחיים לא עשה איזושהיא בעיה!

פורסם

כתוב בבקשה כותרת לפי הכללים.

האם חסרים מים במיכל עיבוי? האם חסר שמן?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...