Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כידוע לא מזמן מיצובישי הביאו לארץ את הלאנסר החדשה.

ואני כרגע בהתלבטות בקניית רכב חדש, והרכב הזה די בלבל אותי, כי עכשיו אני לא יודע מה לבחור.

מישהו יודע מה המחיר שלו? האם כבר משווק בסוכניות?

בינתיים הייתי די נעול על הסיביק החדשה, עכשיו כבר לא יודע מה לבחור, מבחינת המנוע הם די דומים.

פורסם

המיצובישי לנסר החדשה שגם היא מתהדרת ברמת אבזור גבוהLIMETD שמחירה יהיה 147.000 שקל והוא יכלולו: חלון שמש,מערכת GPS עם מסך מובנה ביל דאין מחו"ל,ריפודי עור,חישוקי 18" עם חתך נמוך,שמשות כהות במיוחד,קיטים וחצאיות עם מנוע 1.8 עם 143 כ"ס ותיבה רציפה 6 הילוכים (טיפטרוניק) עם מצב ספורט (+/-) אני לא בדיוק זוכר את כל האביזרים אבל היא מאובזרת מכף רגל עד ראש לפי דעתי היא כרגע הקנייה המוצלחת מבין השלושה שהיצגתה תחשוב שנית על הלאנסר אגב תוכל להרשם להשקה שתערך חודש הבא מאי טלפון קטן לסוכנות של מיצובישי בת"א ואתה מבקש הזמנה להשקה ויש עוד דגם פחות מאובזר שהוא ברמת מחיר של 130.000 שקל ושהוא כולל גאנט מגנזיום את כל החשמל המקובל רדיו דיסק מקורי בקרת אקלים אלקטרונית ולא חסר אביזרים לעומת הסיווק שהיא עדיין באה עם טאסות (בושה).

לפי דעתי הלאנסר היא יותר עדיפה

• תוכן חדש...