Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 70K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום! לאחרונה אני חושב על להחליף את הפולו שלי.

התקציב הינו 60-70 אלף ש"ח מקסימום

הדרישות שלי מן הרכב:

1. הכי חשוב - אמינות ובטיחות (ושיהיה אוטומט)

2. חשוב שהרכב יהיה ספורטיבי לפחות במעט

3. אבזור ונוחות - לא הכי חשוב לי, במיוחד לא על חשבון מה שלמעלה, אבל אם אפשר - למה לא. גם חסכון בדלק לא קריטי, בוא נגיד לפחות 8 ק"מ לליטר בנסיעה רגועה בעיר ללא מזגן.

(אני לא אכניס את עניין המראה, כי זה טעם אישי)

יש עוד פרמטרים שצריך להתייחס אליהם ?

תודה מראש. (נ.ב. עד עכשיו חשבתי על פולו 16V או על איזשהי גרסה של גולף, אבל לא חייבים VW. הבעיה היא שאבא שלי מאוד נרתע ממכוניות צרפתיות)

פורסם

בתקציבים האלה, השילוב בין ספורטיבי לידני הוא קצת בעייתי.

עד כמה שאני יודע, את הפולו 16V אין אוטומט.

כשאתה אומר ספורטיבי, למה בדיוק אתה מתכוון? רכב מהיר וחזק, מתנהג ואוחז, או הכל יחד?

יום נעים :)

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
בתקציבים האלה, השילוב בין ספורטיבי לידני הוא קצת בעייתי.

עד כמה שאני יודע, את הפולו 16V אין אוטומט.

כשאתה אומר ספורטיבי, למה בדיוק אתה מתכוון? רכב מהיר וחזק, מתנהג ואוחז, או הכל יחד?

יום נעים :)

מהיר - מהירות סופית לא כ"כ רלוונטית, בשום אופן אני לא עובר את ה 120 (אבל אני רוצה שיהיה יציב במהירות זו)

חזק - אני רוצה תאוצה טובה, אני כרגע עם פולו 00' מנוע 1.6 (75 כ"ס לרכב קטן) ורוצה להשתדרג במשהו כמו 20% שיפור בתאוצה.

מתנהג ואוחז - פה אני מעדיף שיפור משמעותי מהפולו, אבל כמו שאמרתי - לפחות במעט. לא חייבים גולף GTI, אבל שלא יכנס לתת היגוי כל כך מהר כמו הפולו.

ובנוסף - נושא הברקסים. אם אפשר ברקסים טובים שיוכלו להתמודד גם עם בלימות מאוחרות תחת עומס.

נ.ב. לגבי השנתון - לא מתחת למודל 2000. תודה.

פורסם

מה עם פאביה 1.4 16V עם 100 כ"ס? (שים לב - יש שני מנועי 1.4, אחד עם 75 כ"ס ואחד עם 100)

בצע חיפוש על המכונית, דובר עליה רבות בפורום.

• תוכן חדש...