Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סעיף 6 מיותר לחלוטין.

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המודעות זה באמת עוד לא עניין גדול.

יצא לי לחפש רכב בשביל חבר, ולא ברור לי איך אתה מגיע לרכב שהבנאדם רוצה למכור לך אותו - והוא מטונף !

לא מדבר על מצב שהאוטו סתם לא נקי, אלא שכבת אבק ולכלוך עבות שמבהירות שלא שטפו את הרכב חודש +

או יותר מזה - היה אחד שלא התניע !

כאילו, קבענו איתך לראות את האוטו, אתה יודע שהוא לא מניע, אתה רוצה למכור אותו... תסדר את הבעייה קודם ?!

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לכלוך רב ומאסיבי על הרכב זו דרך להעלים מכות, שריטות ודהייה של הצבע.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
1. "לא להתקשר סתם ולא לבלבל את המוח!!!" - אין ספק שאחרי קריאת משפט כזה בא לי להתקשר לבעלים הלבבי ומאיר הפנים.

2. "לרציניים בלבד" - אני בעל משפחה, מחזיק במשרה מכובדת וכו'. האם אני מספיק רציני בשביל להתקשר לשאול על האוטו שלך? ואולי אתה חושב שאין לי מה לעשות בחיים חוץ מלהתקשר לשאול על מכוניות שאני לא אקנה?

3. מודעות בלי תמונה - אנשים שקנו אוטו שעלה כחדש 300 אלף ש"ח, אז לא נשאר להם כסף למצלמה דיגיטלית או טלפון עם מצלמה.

4. מודעות עם תמונה שהורדה מאתר היצרן - תודה, אני יודע לבד לחפש ב Google Pictures. אני רוצה לראות תמונה של האוטו שלך.

5. "ביטול הגבלת מהירות ל 250 קמ"ש וביטול כיבוי ה DVD בנסיעה" (במודעה של BMW330) - אין ספק, שני דברים מאוד שימושיים בשבילי.

6. "טורבו מוגדל, טלטלים מטיטניום, בוכנות משופרות, שסתומים של חברת XXX סעפת פליטה של חברת YYY, נמדדו 700 כ"ס אמיתיים, דורש 70 אלף ש"ח מעל המחירון" - האם האוטו ישרוד את הנסיעה הבייתה אחרי העברת בעלות?

7. שגיאות כתיב - לי אישית לא עושה חשק להתקשר למי שלא טרח אפילו לכתוב ב WORD, לבדוק איות ואז להעתיק ל YAD2.

8. תמונות של הרכב מתמרן בין פילונים ועשן עולה מהצמיגים, תמונות של הרכב (שגם יש לו חצאיות והנמכה) בצילומי דוגמנות בתוך שדה חרוש - לפחות הבעלים לא יכול לטעון אחר כך שהוא לא קרע את האוטו.

9. 4 תמונות של הרכב מאותה זוית, תמונות שצולמו בחושך, מרחוק וכו' - כשתמכור, קח את הכסף ועשה קורס צילום בסיסי.

1,2 - סתם תוספת מטומטמת שאנשים אוהבים לכתוב, אני כבר מסנן את זה אוטומטית בלי לשים לב בכלל.

3,4 - פשוט טימטום של המוכר, פוגע בעצמו.

5 - אולי לך זה לא חשוב אבל השינויים האלו עלו כסף והם נחשקים, זהו בונוס לרכב.

6 - יצאת אהבל. יש לך תמונה של רודסטר בסימלון ואתה כותב באתר של חובבי רכב. מה בדיוק לא בסדר ברכב משופר שרוצים עליו יותר כסף מרכב סטנדרטי ??

7 - אתה גאון, לא כולם כאלה.

8 - ראה סעיפים 3,4

9 - ראה סעיף 7

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם

בדיקה טובה לסינון של מוכרים לא רציניים: תשאלו אותם משהו שיחייב בדיקה ברשיון הרכב,

כמו לדוגמה ארץ הייצור, או הימצאות ABS. אם הם יתחילו לתרץ תירוצים, סימן שאינם זוכרים

איפה דחפו את הרשיון, וכך ברוב המקרים מנוהלת גם שאר הניירת שלהם.

מבחינתי, מוכר רכב שלא יכול להציג את הרשיון ב"שלוף" אפילו בשיחת טלפון, הוא בזבוז זמן.

פורסם
5. "ביטול הגבלת מהירות ל 250 קמ"ש וביטול כיבוי ה DVD בנסיעה" (במודעה של BMW330) - אין ספק, שני דברים מאוד שימושיים בשבילי.

מצחיק אותי ששני אנשים פה עוד טענו שאתה מגזים והסעיף הזה מיותר כי יש אנשים שהדברים האלו חשובים בשבילם. התגובה שלי לזה תהיה דווקא שאני בפירוש לא מעוניין לקנות רכב ממישהו שמצהיר בגלוי שהוא נוסע מעל 250 קמ"ש וגם רואה DVD תוך כדי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
בדיקה טובה לסינון של מוכרים לא רציניים: תשאלו אותם משהו שיחייב בדיקה ברשיון הרכב,

כמו לדוגמה ארץ הייצור, או הימצאות ABS. אם הם יתחילו לתרץ תירוצים, סימן שאינם זוכרים

איפה דחפו את הרשיון, וכך ברוב המקרים מנוהלת גם שאר הניירת שלהם.

מבחינתי, מוכר רכב שלא יכול להציג את הרשיון ב"שלוף" אפילו בשיחת טלפון, הוא בזבוז זמן.

אתה מסתובב עם הרישיונות של הרכב גם בבית?

אתה משאיר אצלך את הרישיונות גם כשמישהו אחר נוהג ברכב?

אתה יודע כמה קונים מבזבזים למוכר את הזמן עם הבלבולי ביצים שלהם?

אני בדיוק מוכר עכשיו ג'נטים של האוטו שלי שהם די נדירים בארץ, אתה יודע כמה מבזבזים לי את הזמן בטענה שהמחיר שאני רוצה הוא יקר ובמחיר הזה הם קונים סט חיקוי חדש בחנות?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא מבין את הקשר בין הג'אנטים שלך לרשיון רכב...

בכל מקרה, כשאני מוכר, אני דואג שהרשיון יהיה עליי למקרה שיהיו שאלות.

לא להחזיק את הרשיון בהישג יד זה בערך כמו לא להחזיק את הפלאפון עליי.

פורסם

אני בדיוק מוכר עכשיו ג'נטים של האוטו שלי שהם די נדירים בארץ, אתה יודע כמה מבזבזים לי את הזמן בטענה שהמחיר שאני רוצה הוא יקר ובמחיר הזה הם קונים סט חיקוי חדש בחנות?

כי הוא באמת גבוה מידי.

חישוק נדיר בארץ ? תגיד לי איפה אתה חי ? החישוקים של ה-GTI לא משהו בכלל.

הוא לא כל כך יפה ומזווית מסוימות נראה קטן יותר מ-14, הוא כבד יחסית, אין לו חור מרכוז.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם
לא מבין את הקשר בין הג'אנטים שלך לרשיון רכב...

בכל מקרה, כשאני מוכר, אני דואג שהרשיון יהיה עליי למקרה שיהיו שאלות.

לא להחזיק את הרשיון בהישג יד זה בערך כמו לא להחזיק את הפלאפון עליי.

הג'נטים היו תוספת בלי קשר לרישיון, אנשים פשוט לא מבינים מה זה למכור.

מצטער להגיד לך, רישיון רכב זה הדבר האחרון שיהיה לי בהישג יד מהסיבה הפשוטה שאין לי מה לעשות עם זה.

גם כשמוכרים רכב, זה לא מעניין איפה הוא מיוצר ולא מעניין מספר המנוע או מספר השלדה.

רכב זה לא דבר שאפשר לזייף אותו ולכן ארץ הייצור לא רלוונטית, מספר השלדה והמנוע לא רלוונטים כי עד שלא תעמוד ליד הרכב לא תהיה לך האפשרות להשוות ולכן המידע הזה לא יועיל לך כל עוד לא פגשת את המוכר.

אני מסודר בצורה נורמלית, אני פשוט לא רואה לנכון לתת פרטים לא רלוונטים על הרכב.

מה שרלוונטי אני זוכר בראש

in the face

with a chair

פורסם

אני רק יוסיף משהו שעיצבן אותי לאחרונה:

אנשים שמחליטים לעלות תמונות של מכוניות חדשות מהאינטרנט או מהיצרן במקום להעלות תמונות אמיתיות.

כאילו מה נסגר?!

פורסם
כי הוא באמת גבוה מידי.

חישוק נדיר בארץ ? תגיד לי איפה אתה חי ? החישוקים של ה-GTI לא משהו בכלל.

הוא לא כל כך יפה ומזווית מסוימות נראה קטן יותר מ-14, הוא כבד יחסית, אין לו חור מרכוז.

1. כן אין כבר להשיג כאלה, וגם אם כן המחיר שלהם יהיה 5500 ש"ח בתור חדשים.

2. יופי זה עניין אישי, היום התקשר בחור עם GTI שיש לו על הרכב ג'נטים "מעפנים" להגדרתו והוא רוצה מקוריים.

3. חור מרכוז לא גורע מהג'נט, הוא מתאזן מצויין וללא בעיות ככה שהטענה שלך נפסלת. להזכירך, יש עוד ג'נטים של PSA ללא חור מרכוז שהם נחשקים ואחד מהם אם אני לא טועה זה של GTI6 (שגם בתור משומש יעלה הרבה ממה שאני רוצה על שלי)

4. אתה יכול לקנות סט ג'נטים משומש של ראלי ב-1500 ש"ח, יש כאלה למכירה אם אתה רוצה בפורום של PSI, אני מניח שזה יוצא זול ומשתלם יותר מג'נטים של GTI.

in the face

with a chair

פורסם

תומר,

זה בסדר, אחד כמוך הייתי מוצא בפורום, ולא טורח לשאול שאלות קיטבג.

כל הפואנטה בשאלות שקשורות לרשיון הרכב זה לבדוק את הגישה של המוכר.

מדובר בחלק ממערך שאלות שמטרתו לבדוק את אמינות המוכר וכדאיות הקניה.

פורסם

תומר לובינסקי מכרו סטים מדגם ALIZE, חוץ מזה שהם הגיעו על ה-GTI ויש עוד רכבים שמסתובבים איתם.

הם מכרו אותם גם הרבה אחרי שהוספק היבוא של ה-GTI לארץ.

לעומת ג'אנטים מעפנים אחרים זה אולי נראה בסדר, אבל מהחישוקים המקוריים של פז'ו ה-ALIZE לא נחשב יפה ולא מבוקש.

לא רק בארץ, גם ב-PUG PERFORMENCE וב-RALLYE UK.

חוסר בחור מרכוז דווקא כן גורע כי לפי מיטב הבנתי לא בכל הפנצ'ריות יש מכשיר איזון לזה.

מעבר לרוחב זהה ולחוסר בחור מרכוז אין קשר בין ה-ELIZE ל-CYCLONES המקוריים של ה-306.

שבארץ עשו להם שם של חישוקים יותר מידי מבוקשים.

זה בסך הכל חישוק 15 בדוגמא יפה ועם רוחב של 6' בלבד.

הסטיליס המקוריים של הראלי אולי לא יפים לעיני הרבה אנשים ונראים פשוטים ומיושנים.

אבל החישוק מצויין, קל, זול, עמיד במכות וניתן לישור וסידור, רוחב 6' כמו של החישוקים הנ"ל.

למכור אותם ב-1500 ש"ח זאת גניבה, סט כזה לא צריך לעלות יותר מ-1000 ש"ח.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

• תוכן חדש...