Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6644 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לפעמים המכונית שלי נאלצת לעמוד בחוץ בשעות הצהרים וכאשר חוזרים אליה המצב לא כ"כ נעים.

אני מעוניין להתקין וילונות בחלונות האחוריים ע"מ למנוע מעוד טיפה חום להכנס פנימה ( גם אם זו הטיפה הקטנה ביותר).

שתי שאלות קטנות:

1. בזמנו, אמרו לי שהתקנת וילונות בחלונות האחוריים מותרת רק במוניות, האם זה נכון?

2. במידה ואתקין וילונות, האם עדיין אוכל להוריד ולעלות את החלון ?

נ.ב

שימו לב שאני מדבר על וילונות ולא על הדברים שנדבקים לחלונות ואחרי זה נופלים :)

פורסם

כשאתה שם וילון בבית אתה עדיין יכול לפתוח חלון?

סה"כ מדובר על למתוח 2 חוטים מעל ומתחת לחלון.

אגב, לחבר יש וילונות באוטו - אני ממש אוהב לשבת אצלו מאחורה, אווירה מגניבה כזאת, ואם אתה עם חברה שלך - אז בכלל!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא מבטלת. אם אתה מרכיב וילון בד שנפתח לצדדים אז הוא מחובר מעל החלון ומתחתיו,היכולת לפתוח את החלון לא נפגעת.

אם אתה מתכוון להשחרה אז קח בחשבון שאם ישתמשו בחלון אז "המדבקה" על החלון נשרטת.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

מה הכוונה מבטלת את החלון?

אתה רוצה לעקור את החלון ממקומו?:lol:.

לא הבנתי את הכוונה שלך.

אם אתה מתכוון לחלון האחורי אז אין כל בעיה כל עוד יש לך מראה בצד ימין. (כךל דורש החוק)

אם אתה מתכוון לחלון האחורי בצד אז אין כל מניע אפילו להדביק מדבקה או לעשות השחרה.

ירון מאיר

פורסם

חכה, תיכף יגיע רועי5 ויטיף לך שאתה מסכן את המשתמשים בכביש כי אי אפשר לראות מה קורה אצלך ברכב:-).

רועי, צוחקים איתך.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

אין צורך לראות מה קורה ברכב.

יש צורך לראות דרך החלונות מה קורה לפני הרכב.

נכון שבהרבה כלי רכב, בעיקר אוטובוסים, משאיות וכלים מסחריים אי אפשר לראות דרך החלונות האחוריים, אבל זה לא סותר את העובדה שרכב "שקוף" מקל על מי שנוסע אחריו.

אני מניח שכל אחד התנסה בנסיעה מאחורי "קיר" שאי אפשר לדעת מה קורה לפניו, ואפילו אי אפשר לדעת אם אפשר לחזור בביטחה ימינה מבלי להתנגש ברכב שנוסע מימין ה"קיר" וקצת לפנים.

חוקי? אולי כן.

מפריע? בהחלט.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

מצטרף לקודמי, ההפרעה לשדה ראיה פשוט ענקית, וזה מאוד מאוד מפריע.

היתה לי ברלינגו, ומידי פעם נאלצתי להשאיר בה ציוד יקר.

החלטתי להתקין ולונוית לחלונות צד אחוריים + לדלתות האחוריות, על מנת שלא יראו, מה יש בתוך הרכב.

כבר בנסיעה הראשונה עם וילונות הרגשתי חוסר ביטחון, בפניות שמאלה ברחובות קטנים פשוט אי אפשר לראות כלום בצד. למרות שיש לברלינגו מראות צד ענקיות, עדיין לא רואים מי נוסע מאחוריך. בחניונים דפקתי כמה פעמים את הטמבון האחורי, כי פשוט אין סיכוי לראות עמודים של החניון רק עם מראות הצד.

ואין מה לעשות, אתה גם מסכן, באופן עקיף, את שאר המשתמשים בכביש, כי אתה רואה פחות טוב, ופחות טוב רואים דרך הרכב שלך את שאר התנועה.

ממליץ בחום לוותר, או לפחות לשים וילונות חצי שקופים ולא אטומים 100%.

במקרה זה, השחרת חלונות עדיפה על וילונות, כי דרך חלונות מושחרים ללא הגזמה, עדיין רואים משהוא החוצה.

• תוכן חדש...