Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6632 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גודפלאש זה לא מדוייק כי שיטת הרישום השתנתה לאחרונה והיום כן יירשם ברישיון שהרכב היה בליסינג

כמובן שיש הורדה מהמחירון כי רכב ליסינג הוא רכב זוXX בפוטנציה

אי אפשר לדעת איפה הרכב היה בדיוק אלא אם כן יש לך קשרים

בגלל זה צריך לבדוק כל רכב "לגופו" ולהוריד מהמחירון את מה שמקובל

לפי לוי יצחק זה כ-5 אחוזים אבל בפועל הירידה יותר גדולה--> שזה דבר מוזר בפני עצמו

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
תרשה לי לא להסכים איתך.

אני אישית קונה עכשיו את רכב הליסינג שנסעתי עליו 3 שנים ויש לי הוכחות לכך.

במהלך אותם 3 שנים הרכב הצמוד שלי לא ביצע אפילו נסיעת עבודה אחת וכל הזמן שימש כרכב פרטי בלבד. כמובן שגם התייחסתי אליו כאל רכב פרטי.

ההבדל היחיד הוא החותמת "יד ראשונה חברת ליסינג".

אז מה? בגלל זה הרכב פחות טוב?

אם המוכר יכול לספק לך הוכחות חד משמעיות על כך שהרכב היה צמוד לו במשך 3 שנים מ- 0 ק"מ, זה דווקא יתרון מכיוון שאם הרכב לא היה במצב ממש טוב, העובד לא היה רוכש אותו אחרי 3 שנים.

נ.ב. תשאל אותו האם הייתה לו הגבלת ק"מ ו/או דלק בחודש ומי היה מורשה לנהוג ברכב בזמן שהיה צמוד.

יפה, לך יש הוכחות.

אמרתי שאם אין הוכחות אז לא הייתי מאמין למוכר, כי המוכר יספר לך שהרכב היה של...אחותו, דודה שלו , של המנכ"ל אפילו אם מדובר בפונטו, ראית פעם מנכ"ל נוסע בפונטו?.

בקיצור כולם שקרנים, במיוחד היום שהשוק מוצף בסוחרים שמוכרים מכוניות יוצאי "יחידות קרביות", אחרי זיוף ק"מ וכו, תוך כדי סיפור סיפורים שונים ומשונים.

כלל ברזל לאנשי מכירות: מה שלא רשום לא קיים, סיפורים בע"פ זה דבר יפה, אם זה לא רשום כנראה שזה לא נכון.

פורסם

נכון שהחלפים של חברות ליסינג פחות טובים מאשר אצל היבואן הרשמי, אבל כל הטיפולים במתצעים בדיוק בזמן.

לא כל מי שיש לו רכב פרטי עושה טיפולים רק במוסכים מורשים ויש לא מעט כאלה שכל הזמן דוחים טיפולים בגלל העלות שלהם...

לא מדויק.

אבא שלי מחזיק סיריון אוטומטית בליסינג. בספר הרכב מצויין שצריך לעשות טיפול כל 10K קילומטרים, חברת הליסינג לוקחת את הרכב לטיפול בכל 15K קילומטרים "כי ככה עושים אצלנו בחברה, אל תדאג".

לגבי אלו שדוחים טיפולים או מחפפים - בהחלט, וזה היתרון של קנייה מליסינג. הטיפולים מתועדים ומסודרים וכל תקלה משמעותית ברכב מתועדת בצורה סבירה יחסית.

קניייה מליסינג היא תחום אפור, הרבה יותר כהה לדעתי מקנייה פרטית. אפשר להצליח ולקנות רכב מעולה אבל פוטנציאל הנפילה גדול מאוד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
גודפלאש זה לא מדוייק כי שיטת הרישום השתנתה לאחרונה והיום כן יירשם ברישיון שהרכב היה בליסינג

אני לא יודע על השינוים שאתה אומר. אבל, אם זה כך, אז כל מה שרשמתי לא רלוונטי יותר.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אי אפשר לדעת איפה הרכב היה בדיוק אלא אם כן יש לך קשרים

בגלל זה צריך לבדוק כל רכב "לגופו" ולהוריד מהמחירון את מה שמקובל

לפי לוי יצחק זה כ-5 אחוזים אבל בפועל הירידה יותר גדולה--> שזה דבר מוזר בפני עצמו

מדובר ברכבים שיעלו על הכביש מ1.1.2008 וכאשר ימכרו ירשמו בתור רכב ליסינג לשעבר.

לא תופס לגבי רכבים שעלו על הכביש לפני זה.

בקיצור רלוונטי לעוד 3 שנים.

• תוכן חדש...