Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לציין שקפה נואר הוא המקור. זה אותם בעלים ואותם שניצלים מופלאים.

בכל מקרה, כמה מסעדות שאני מכיר ואוהב באופן אישי , לפי הסדר:

1. הקופי בר ביד חרוצים, האמא והאבא של כל ה SO CALLED ביסטרו בארץ, מסעדה אמיתית עם אווירה, אוכל מעולה ושירות מהסרטים. זו המסעדה שאני באופן אישי הכי אוהב, האמא של הברסרי והרבה יותר טובה ממנה לטעמי. מחירים סבירים באופן יחסי למה שמקבלים. אם יש פסטה פירות ים אל תוותר, מנה מושלמת.

2. אמור אמיו- אבן גבירול תל אביב, מסעדה איטלקית נחמדה ומקסימה עם יופי של אוכל.

3. בליני נווה צדק - מסעדה טובה, אווירה מצויינת, אני אוהב את האוכל קצת יותר פשוט עם קצת פחות בלאגאן ממה שיש שם אבל עדיין, מסעדה טובה.

4. מנטה ריי - אם היא לא היתה יקרה מדי היית אוהב אותה יותר אבל בכל מקרה, יש שם יופי של אוכל ובעיקר מיקום מדהים על הים.

5. רפאל, טיילת תל אביב. שוב אוכל עם המון מרכיבים שאותי באופן אישי מעניין פחות אבל אין על הפוקצ'ות שלהם בהתחלה, רק בשביל זה שווה לבוא. בכל מקרה, אני מציין את המקום הזה כי יש שם חדרים קטנים ואינטימים (לא מספיק אינטימים בשביל לפנק את הבת זוג באמת אבל ...)

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בלק סטיר, אל גאוצ'ו, דיקסי וכו' - לא ממש מתאים למה שאתה מחפש.

יש גם את הווייט הול, אודאון, קופי בר ועוד כמה אבל נראה לי שפחות יתאימו.

אם אתה מחפש משהו קצת יותר רומנטי ממסעדת בשר ותפריט קצת יותר "מעניין" אז -

ת"א - מצטרף להמלצות על מסה (למרות שקצת פלצני...), מול ים וקלואליס.

נוספות - קימל, אורקה, הרברט סמואל (שם הכי טוב לשבת על הבר, למרות שזה לא ממש רומנטי), מנטה ריי וכמובן יועזר ביפו.

הרצליה - מצטרף להמלצות על שגב וחסילון אבל אישית הייתי הולך ל"על המים", בודק אם צפוי ערב נעים ומבקש שולחן בחוץ על הים.

כמובן שיש עוד הרבה אפשרויות.

אחרי שתצמצם את הרשימה אולי תריץ חיפוש באינטנרט וקרא ביקורות מהתקופה האחרונה, למרות שחלק מהביקורות "מכורות", לטוב ולרע.

שי

פורסם

יש פה הרבה המלצות והרבה מסעדות מעולות (לא חסר...) אבל מה עם האווירה?

אני ממליץ: יועזר בר יין ביפו.

אוכל טוב מאוד ומקום מיוחד.

אבל אין יותר טוב מלארגן צידנית עם מטעמים משובחים ביותר ולפקנק בפינה שקטה בטבע.

עזרא על האש בצומת אזור.

לקחתי פעם את אשתי עם הילדה וחברים והילדים שלהם.

שבוע לקח לה לצאת מההלם :shock:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מה רע בשיפוד חתול ב5 ש"ח וסלטים חופשי? :)

עזרא ובניו נופלים רק בגלל השם... אם היו קוראים לזה בראסרי עזרא , היית מדבר אחרת... :D

היום אני בקופי בר.... לא הכרתי את המקום, הזמינו אותי ליומולדת של מישהו וחשבתי שמדובר בכוס קפה אחרי העבודה... ועכשיו מתברר גודל החור בכיס הצפוי...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
היום אני בקופי בר.... לא הכרתי את המקום, הזמינו אותי ליומולדת של מישהו וחשבתי שמדובר בכוס קפה אחרי העבודה... ועכשיו מתברר גודל החור בכיס הצפוי...

עדיף לחשוב שאתה מגיע לבית קפה ולגלות שהגעת למסעדה מאשר להיות רעב ולחשוב שאתה מגיע למסעדה רק כדי לגלות שהגעת לבית קפה...

לפותח השרשור - אל תשכח לעדכן אותנו לאן הלכתם ואיך היה.

שי

פורסם

קופי בר מצויינת. אפשר להוסיף גם את אחותה, "בראסרי" שבאבן גבירול. הבעיה המרכזית בקופי בר היא הצפיפות - המקום הוא פס יצור... עדיין, אוכל מצויין, אם כי אני מעדיף את זה שבבראסרי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מה רע בשיפוד חתול ב5 ש"ח וסלטים חופשי? :)

עזרא ובניו נופלים רק בגלל השם... אם היו קוראים לזה בראסרי עזרא , היית מדבר אחרת... :D

אתה מתכוון לעזרא וחתוליו

אני מתפלא איך זה לא הפך למסעדה תאילנדית

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

חברה , הבחור רוצה ארוחה רומנטית עם האישה.

2 המלצות שלי מניסיון:

טבולה - הרצליה פיתוח אבל רחוקה מההמולה הרגילה , מסעדה מצוינת עם אווירה שתקלע בול.

יקיניקו טנקה - מעין מסעדת גריל יפנית שהאורחים צולים את הבשר על גריל מיוחד באמצע החדר , מאוד מיוחד והאירוח בתאים פרטיים ללא כל ההמולה מסביב - חוויה - שים לב - יקר יחסית (סביבות ה400 ש"ח לזוג בממוצע לפי פעם אחרונה שהייתי שם ויכול בהחלט לעלות בקלות ליותר מזה)

ותומר , אם עזרא ובניו זה לא מסעדת תילאנדים אני לא יודע מה כן.

מה שמשעשע זה שמכמה מקורות שמעתי שפעם הבשר שם היה לא רע בכלל.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ליביו היו זמנים שגם הממשלה פה היתה טובה, תראה לאן הגענו, הכל יחסי.

בעניין יקיניקו טנקה, זה כל סועד הולך עם קערית לשולחן מלא בחומרי גלם מכניס את מה שהוא רוצה ואז במרכז החדר יש שפים שצולים את האוכל על פלטה?

פשוט מה שתארת הזכיר לי מעט את המונגוליאן שהיתה ברחוב הירקון בת"א (וחבל שנסגרה כי היה שם אוכל ממש טוב)

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן משהו כזה.

אני מדבר ד"א על סוף שנות ה80 עד תחילת ה90 בערך.

בקשר ליקיניקו , אתה לא בכיוון.

המונגוליאן אכן היה מאוד נחמד אבל גישה אחרת לגמרי.

אתה בחדרים קטנים יושב על כורסאות ריצפה כאלו (תחשוב יפני קלאסי , מופרד עם "וילונות" כאלו מנייר) ובמרכז השולחן יש את הגריל שאתה לבד שם עליו את הבשרים.

זה באמת משהו די שונה מרוב מה שיש בארץ.

http://www.rol.co.il/sites/yakiniku-tanka/

תעיף מבט , תלחץ על המספרים למעלה שעוברים בין התמונות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

טוב, בדיוק חזרתי מהקופי בר (השארתי שם סכום שווה ערך לצמיג במידה של הגולף... ואני עדיין קצת רעב)

לא הייתי קורא למקום הזה רומנטי. מאוד צפוף ודיי רועש.

עם זאת, האוכל מצויין. אין מה לומר. גם יש שם יינות טובים.(אם שותים לא נוהגים? :))

אולי יותר שקט לשבת בחלק החיצוני, אבל יש סיכוי שהוא למעשנים (לא בדקתי).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליביו, האם יש למסעדה הזאת קובה ביף יפני? ידוע לך המחיר? במקרה נכנסתי לתפריט לראות כמה עולה התענוג וראיתי שם סטייק קובה. אני מאוד מקווה שאת הקובה שף עושה ולא הסועד.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

כסף לא משחק כאן - על אישה לא חוסכים וכדאי להפנים את זה !:-D

יש בנמל ת"א מסעדה שמציעה "דיל" על הזוגית שלה - 1,200 ש"ח. אני הייתי הולך על זה, אם באמת כסף הוא לא שיקול.

בליני נווה צדק - מסעדה טובה, אווירה מצויינת, אני אוהב את האוכל קצת יותר פשוט עם קצת פחות בלאגאן ממה שיש שם אבל עדיין, מסעדה טובה.

מחזק. וזה תמיד עוזר כשמכירים את השף :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
יש בנמל ת"א מסעדה שמציעה "דיל" על הזוגית שלה - 1,200 ש"ח. אני הייתי הולך על זה, אם באמת כסף הוא לא שיקול.

על איזו מסעדה אתה מדבר?

לדעתי המסעדה הכי יוקרתית שיש בנמל זאת "מול ים" ואתה לא מגיע שם ל1200 ש"ח לזוג. אולי אם אתה לוקח בקבוק יין של 500-600 שקל :roll:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...