Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני ממש לא זוכר את השם שלה, רק שמדובר במסעדת מאכלי ים.

אולי זו "מול הים", למרות שיצא לי להיתקל ביותר ממסעדה אחת יקרה בהגזמה בנמל.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מול ים יקרה, אבל בכלל לא בהגזמה. בחו"ל תשלם על אותה רמה (אוכל, שירות) הרבה יותר.

ל

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

מילת המפתח היא "בחו"ל" :)

ביחס למסעדות אחרות בארץ, מול-ים יקרה בהגזמה. מאוד.

אם תשווה אותה למסעדות יוקרתית אחרות כמו קלואליס, טורקיז, רפאל ו"הרברט סמואל" בהן מגישים מנות מחומרי גלם באיכות דומה והשירות לא פחות טוב - ההבדלים עולים על 30%.

(מנה שעולה ב"מול ים" 260 ש"ח עולה בקלואליס 190 ש"ח - וזו אותה מנה. ב-ד-י-ו-ק!)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

טוב, אז בסוף הלכתי על מסעדת "על המים" בהרצליה פיתוח.

בדקתי את כל המסעדות שהוצעו כאן דרך www.rest.co.il ולאחר סינון ורשימה של 4 מסעדות ביררתי הלאה.

רוב המסעדות שמצאו חן בעיניי, סגורות במוצאי שבת בערב או נסגרות מוקדם.

על "על המים":

המסעדה נמצאת על חוף הים ועם נוף לים. אתמול, היה דיי שקט במקום, בדיוק למה שייחלתי.

האוכל מעולה. אני וזוגתי ייצאנו שבעים ומרוצים גם מהטעם וגם מהשקט במקום.

מומלץ.:-D

תודה רבה לכל מי שסייע וייעץ. אני מתכוון להשתמש בשרשור הנ"ל בהמשך.:-)

נ.ב.

עמוס, לגבי המתנה - התעלתי על עצמי:lol: אבל מגיע לה מכל הלב. תודה מכל הלב על העזרה.:-)

Veni Vidi Vici

פורסם

למרות שכבר בחרת...ממשיך את השירשור למען הדורות הבאים....

נתנו לך פה כמעט את כל הטובות באמת באזור תא/הרצליה:

יועזר בר יין, ביפו-מעולה,שומרת על איכות לאורך שנים

טורקיז-אווירה נחמדה-על הים ואוכל מעולה

קלואליס ברמת גן(כן,כן ברמת גן)-רק שבחים

מול ים(מול הים.....מפתיע)-מחירים בשמיים,אבל טובה

הרברט סמואל-מחירים בשמיים,לא הייתי אבל שמעתי ביקורות ממש לא מחמיאות

לדעתי יש עוד כמה מסעדות מעולות קצת פחות רשמיות :

שגב אקספרס ברמת החייל(חדשה,עיצוב יפייפה.....שונה מכל אלו שאנחנו מכירים בסביבה)

קופי בר ביד חרוצים,ת"א-מעולה(לא מכיר אחד שנפל שם)

אמור מיו-איטלקית מול גן העיר,אוכל טוב,שירות טוב,ובעלים שתמיד במקום ודואג לכל

מיט אנד ווין בהרצליה פיתוח-מסעדת בשרים יוקרתית וכשרה!(כמו שאמרו לפני "מהבודדות" ,חשוב שיש לך אורחים מחו"ל או לקוחות)

מסעדה קצת לא קשורה אבל חייבת להיות במומלצות:

שורי בורי בהרצליה פיתוח-אמנם לא מרשימה והולכת טוב במיוחד בשבת בצהרים (אחרי הים)אבל מסעדה נטו דגים! והכי חשוב, לא מכיר מישהו שנפל שם)

פורסם
למרות שכבר בחרת...ממשיך את השירשור למען הדורות הבאים....

נתנו לך פה כמעט את כל הטובות באמת באזור תא/הרצליה:

הרברט סמואל-מחירים בשמיים,לא הייתי אבל שמעתי ביקורות ממש לא מחמיאות

לדעתי יש עוד כמה מסעדות מעולות קצת פחות רשמיות :

מיט אנד ווין בהרצליה פיתוח-מסעדת בשרים יוקרתית וכשרה!(כמו שאמרו לפני "מהבודדות" ,חשוב שיש לך אורחים מחו"ל או לקוחות)

הייתי פעמיים בהרברט סמואל, וקרובי משפחה וחברים היו שם עוד מספר לא מבוטל של פעמים - ושמעתי רק תשבוחות (על האוכל, לא המחיר;)) :roll:

MEAT & WINE מסעדה לא רשמית ? ולמה חשוב לקחת אורחים מחו"ל למסעדה כשרה?

(אירופאים בד"כ מעדיפים יותר מסעדות כמו רפאל או קלואליס, אמריקאים יסתדרו בכל מסעדה שמגישים בה בשר)

פורסם

וטוב שכך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

לגיטימי.

קהל היעד של המיאטה הוא לא סטרייטים :twisted:

פורסם

אני אזכור את זה פעם הבאה שתבקש סיבוב... :wink:

(ואם ביקשת סיבוב - מה זה אומר עלייך?) :twisted:

פורסם

דבר ראשון, לא זכור לי שביקשתי סיבוב :)

דבר שני, סיבוב רחוק מלקנות (כמו שדייט לא אומר שמתחתנים).

ויוליה, את בחורה. זה נורמלי :)

פורסם

בטוח? זה לא אומר שפתאום אני אתחיל להסתכל על בחורות אחרות?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...