Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קנייה מליסניג- כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לקנות שברולט אוואו מליסינג

בניו קופל הציעו לי שנת 2005 דגם lt מחירון 58 אלף ב 50 אלך

כמה שאלות בנושא:

האם ניו קופל חברה אמינה בנושא?

האם צריל לבדוק באיזה סוג ליסינג הרכב היה?

מה מחיר ההנחה המקובל?

מה צריך לבדוק בכלל והאם לקחת את הרכב לבדיקה או להסתפק בבדיקה שלהם?

כשארצה למכור את הרכב, מה אחוז ההנחה המקובל שאצטרך להוריד והאם יהיה לרכב ביקוש כיד שנייה לאחר ליסינג?

כל עצה- רק מבעלי ניסיון בקניית יד ראשונה מליסינג תתקבל בברכה

חג שמח

פורסם

דודו, קודם כל נתחיל מכך שלשברולט אבאו (דיהו אבאו) שנת 2005 אין שוק של ממש.

חבר שלי קנה רכב כזה חדש בשנת 2004 וכשמכר אותו הוריד כ- 10 אלף ש"ח מהמחירון כאשר הרכב היה במצב חדש ומפרטי !!!

לגבי ניו קופל - חברת ליסינג הכי גדולה בשוק וכל הטיפולים ברכב נעשים במוסכים שלה עם חלקים הכי זולים המיובאים על ידיה.

כשחיפשתי רכב וראיתי את מצב הרכבים של ניו קופל, החלטתי לקנות מחברת ליסינג אחרת.

חברות קטנות כמו אופרייט ליס, AVIS, אלבר עושים טיפולים במוסכי יבואן וגם אם לא, משתמשים באותם חלקים שהיית מקבל במוסך היבואן.

הסיבה לכך היא שאם לרכב ליסינג יש בעיה וחברת הליסינג מביאה את הרכב למוסך של היבואן במסגרת האחריות, הדבר הראשון שהיבואן עושה הוא בודק שכל החלקים תואמים כגון שמן, מצתים וכו'.

חברה גדולה כמו ניו קופל קונה את הרכב מיבואן עם אחריות לחצי שנה בלבד (לעומת 3 שנים המקובלות) כדי לקבל הנחה עוד יותר גדולה ואז היא יכולה לשים איזה חלקים שהיא רוצה, העיקר שזה יהיה הכי זול שאפשר.

תחשוב, לניו קופל למשמל, יש 46 אלף רכבים. אם היא מחליטה לצ'פר את כולם ולשים שמן מנוע קצת יותר טוב שעולה לה 10 ש"ח לרכב, זה עולה לה ישר חצי מליון ש"ח !!!.

היום אין הנחה מקובלת מחברות ליסינג - זה הפך להיות פונקציה של ביקוש והיצע.

אם תבוא לחברת ליסינג ותבקש לקנות טויוטה קורולה במצב סביר וק"מ סביר, תקבל אותה ב- 5-6 אחוז הנחה במקרה הטוב (וגם אז תצטרך לחכות). לעומת זאת אם תבקש לקנות רנו מגאן או שברולט אבאו באותו מצב, תוכל לקבל בין 20-30 אחוז הנחה ויהיה לך מבחר ענק של רכבים.

כדאי לקחת את הרכב לבדיקה נוספת בנוסף לבדיקה שמציגה לך חברת הליסינג. חברות ליסינג עובדות עם מכונים מסויימים כל הזמן ויש להם אינטרס כספי כלפי חברת ליסינג ולא לך.

כשתרצה למכור את הרכב, כנראה תצטרך להוריד מהמחיר שלו לפחות את ההנחה שקיבלת מחברת הליסינג.

כדאי מאוד לבדוק באיזו חברה היה הרכב. עדיף כמובן חברה אחת, למרות שזה לא אומר כלום כי גם שם הוא היה יכול להיות רכב POOL.

בנוסף לכך, כדאי לקנות מחברת ליסינג שעושה רק ליסינג ולא עושה השכרה כמו אלבר למשל.

יש חברות ליסינג שרושמות רכבי השכרה כליסינג תפעולי כדי להפסיד על המכירה של הרכב כמה שפחות.

חג שמח ובהצלחה.

פבל

פורסם
אני מעוניין לקנות שברולט אוואו מליסינג

בניו קופל הציעו לי שנת 2005 דגם lt מחירון 58 אלף ב 50 אלך

כמה שאלות בנושא:

האם ניו קופל חברה אמינה בנושא?

האם צריל לבדוק באיזה סוג ליסינג הרכב היה?

מה מחיר ההנחה המקובל?

מה צריך לבדוק בכלל והאם לקחת את הרכב לבדיקה או להסתפק בבדיקה שלהם?

כשארצה למכור את הרכב, מה אחוז ההנחה המקובל שאצטרך להוריד והאם יהיה לרכב ביקוש כיד שנייה לאחר ליסינג?

כל עצה- רק מבעלי ניסיון בקניית יד ראשונה מליסינג תתקבל בברכה

חג שמח

למה לקנות רכב כזה מליסינג אם אפשר לרכש אחד כזה במחיר כמעט זהה מאדם פרטי ,אני לא מבין ,הרכב איננו סחיר ואדם פרטי אכן מתפשר לגבי המחיר אז עדיף מכל ההבטים לרכוש פרטי,רכב שלא התעללו בו ,טופל במוסכי החברה,ימכר ללא פגם של "ליסינג לשעבר".

אגב במידה ותרכוש ביטוח מקיף לרכב בסעיף אובדן מוחלט או גניבה יופיע כי חברת הביטוח תנקה ממחיר המחירון 15% בגין בעלות שאינה פרטית ליסינג לשעבר .

במידה ורכשת מהליסינג רצוי לראות את ספר הרכב ,כולל טיפולים תאונות וכדומה , כמובן לקחת לבדיקה שלך ,הנושא דובר פה רבות .

בהצלחה .

פורסם

הייתי אתמול בבוקר במגרש של "ניו קופל" בחיפה, כדי לחפש רכב לקנייה. חשבתי אולי נמצא מציאה, מי יודע...

עד שכבר מצאתי רכב נורמלי (יונדאי גטס GLI עם 52000 ק"מ שנת 2006. רציתי פונטו אבל לא היה משהו נורמלי) התברר שהוא נמצא בסניף בת"א.

הוצג לי דף בדיקה, באורח פלא כל הסעיפים תקינים (לאיפה נעלמו כל הכיסויי תחת של המכון?!) ורק בשלדת מרכב עם משמעות נמוכה רשום שם "תיקוני צבע סביב המרכב". שאלתי את הנציג על מה מדובר, הוא ענה "זה קוסמטיקה שאנחנו עושים לפני מכירת הרכב".

הנציג דורש 5000 ש"ח מקדמה על זה שהוא יביא לי את הרכב מת"א לחיפה, ואם אחרי הבדיקה שאני יעשה מטעמי (לא חשבתם שאני אקח ברצינות את הבדיקה המוזרה שהם עשו לרכב) אני לא רוצה את הרכב משום שהתגלו ליקויים משמעותיים אני צריך לשלם קנס 500 ש"ח. נשארתי עם פה פעור.

אח"כ עשיתי סיבוב במגרש כדי להתרשם מתחזוקת המכוניות, מדובר על מגרש עם 150 מכוניות.

פונטו ספייס דור 2.5 שנת 2006 עם פנסי חזית דהויים מאוד, פונטו ספייס אחרת שעל הדף שמודבק לחלון רשום "אוטומט", בפועל גיר ידני, 2 יונדאי גטסים שהמגב האחורי שלהם אחד שבור והשני עקום, 3 גטסים נוספים שמנעול תא המטען שלהם יצא ממקומו (נמצא מעל לוחית הרישוי), יונדאי גטס אחרת דור ראשון שאת הכנף האחורית שלהם צבעו בצורה ברברית (גם את הבקלית של הפנס האחורי שמאלי וגם את הגומיות של החלונות צבעו. חובה לראות, נדהמתי), פולקסווגן פולו ידנית עם טאסות של רנו קליאו B (שגם עליהם נעלם הסמל המקורי של רנו), כל המכוניות עומדות בשמש ללא מגן שמש או כיסוי אחר וכתוצאה מזה יש אדי חום פנמיים על החלון, חלק גדול מהמכוניות מלוכלכות (ניסו לנקות עם סמרטוט, הבעיה היא שהוא היה מלוכלך ועכשיו כל הרכב מלא בוץ).

בדרך החוצה עברתי במגרש השכרת הרכב של החברה. גרנדה פונטו עם טמבון קדמי שבור, נהגי החברה שנוהגים ממכונת השטיפה לחנייה כאילו הם בתחרות מירוצים וכמעט נכנסו בי, נהג אחר שצופר בלי הפסקה כאילו סוף העולם הגיע בגלל שהשער סגור...

בקיצור ברחתי.

אם קונים רכב זה או חדש מהחברה, או יד ראשונה פרטית עם הסטוריית טיפולים מלאה כדי לאמת את הק"מ.

אם הרכב שרוצים לקנות ישן, מספיקה בדיקה כללית בלבד ואין להתייחס ליד.

פורסם

חשבת להכנס לטרייד אין של פיאט,יש שם אני מאמין מכוניות יד ראשונה פרטיות ,לאחרונה היו מבצעי מחיר מחירון אצל מרבית מיבואני הרכב והרבה אנשים השאירו שם מכוניות מיד ראשונה, כדאי אם אתה רציני לבדוק אצל היבואן בת"א.

פורסם

כבעלים של אוויאו לשעבר (אוויאו 5 ידנית מודל 2006). צא מיזה. הרכב לא יציב עד כדי מסוכן. יש לו התנגדות לגילגול מאוד נמוכה. אחרי חצי שעה נהיגה אתה תצא ממנו הרוס. לאחר פרסום ממושך ביד 2 עם ובלי מחיר, היו שתי פניות לא רציניות. בסופו של דבר מכרתי אותו למגרש (לדבריו עשה לי טובה) כחלק מעיסקת טרייד אין ב 10000 שקל פחות מהמחירון שגם כך קיסח אותו.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...