Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הייתי עם לאנטיס לבנה מערכת ששמעתי אצל lanosforce היתה באיכות חלומית שלא פוגשים כל יום פשוט לא בא לך לצאת מהאוטו,ובסה"כ היה מפגש יפה,רק חבל שלא יצאה לי לשמוע את ה mille 3 חלקים בפולקסווגן

ה Mille 3 חלקים לא היה בפולקסווגן אלא במאזדה 3 אצלי :lol:

היה אחלה מפגש.. מצטער שלא הספקתי להשמיע לכולם הייתי מאוד קצר בזמן.

בקרוב זה מגיע....ה THESIS!!!!!!! פרטים בהמשך...

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה שרוט אני,נכון מאזדה 3,פשוט כל אחד כתב עם איזה אוטו הוא היה והכל התערבב לי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

בקיצור גיא:

לכו ת'אטמו את הרכבים שלכם אתה ואחיך באופן מלא תחזקו אלטרנטורים ל- 200A ואז תתגעו מול כל חברי הפורום 8)

יש לכם את הסאבים כנראה בין החזקים בארץ. אל תבזו אותם.

למה אתה מדבר עליי? אצל אחי אתה צודק. בקשר אליי, לא. אין לי סאב SPL אם שכחת, וגם לא רציתי אחד כזה אצלי באוטו. רציתי חזק איכותי ומדוייק. קיבלתי :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

רצית רק באס חזק? איפה הקומפ' הקידמי? איפה המגבר שיזיז אותם?

או שמספיק לך רק באס חזק ומדוייק בלי המוזיקה עצמה? :-P

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

היית ישבת שמעת באוטו של גיא שאתה אומר שיש רק באס חזק? אז זהו נראה לי שלא. אז די לדבר שטויות בלי לשמוע לשבת ולבדוק. אצל גיא יש סאונד מאוד טוב ואני חושב שהרבה אנשים בפורום יסכימו איתי שסאב חזק לא בהכרח אומר שאין סאונד מהקומפוננטים. אז תעשה לכולם טובה ואל תדבר שטויות! אז יש אנשים שרוצים להדגיש את הבאסים אצלהם ברכב יותר ממך. אז זה אומר שהם לא אוהבים את המוזיקה? שהם לא רוצים לשמוע את הקומפוננט? שטויות במיץ!

פורסם

שלום לכולם

ארז שבו גולף לבנה

היה מיפגש כיף זה המיפגש הריאשון שלי וממש נהנתי מקווה שבעתיד רק נגדל וניתרחב

ודרך אגב ה fi סאב מטורף

HU :JVC KD-AVX77AMP:JL-AUDIO 300\2V2

AMP: Jl AUDIO 1000/1COMP:FOCAL -K2P 165

CAPACITOR:CONECTION AUDISON BSF08 SUB:JL AUDIO 13w7ae

PROCESSOR:JBL MS-8

פורסם

גם שלום לכולם

עדי , B3 שחורה

מפגש ראשון שלי התרשמתי מכולם במיוחד הבחור עם הקורולה

נתראה במפגשים הבאים :wink:

חג שמח

פורסם
היית ישבת שמעת באוטו של גיא שאתה אומר שיש רק באס חזק? אז זהו נראה לי שלא. אז די לדבר שטויות בלי לשמוע לשבת ולבדוק. אצל גיא יש סאונד מאוד טוב ואני חושב שהרבה אנשים בפורום יסכימו איתי שסאב חזק לא בהכרח אומר שאין סאונד מהקומפוננטים. אז תעשה לכולם טובה ואל תדבר שטויות! אז יש אנשים שרוצים להדגיש את הבאסים אצלהם ברכב יותר ממך. אז זה אומר שהם לא אוהבים את המוזיקה? שהם לא רוצים לשמוע את הקומפוננט? שטויות במיץ!

חרגתם מאוד מנושא הת'רד.

בקיציר לסיכום:

90% מחובבי האודיו וגם המקצועיים נוטים לכיוון SPL. וזה ביחס לכל האנשים שהכרתי בבעלותם מערכת. עובדה גם הת'רד שפתחתי לפני יומיים "תפרטו/תציגו את המערכת שלכם".

אני אישית נתקע לי הפיוז שאני רואה בנאדם משקיע ב-SPL כי זה כפול השקעה כספית מ-SQ וגם זמן וגם כאב ראש וגם עצבים :x

דראגסטאר מתכוון שהם בחרו אחלה סאבים והוא לא מתווכח על זה אלה מטריד אותו העניין של הרכיבים האחרים.

אז אולי ביחס אליך הסאונד טוב אבל לאחרים אני גם בטוח שלא . כל החברה שמשקיעים בסאבים כמו סדרות דומות ל- FI אליקו שומאכר ואחרים בודדים בארץ יסכימו איתי שאף אחד מהם לא מוכן לעסות שיוויון בין עוצמת הסאונד של הקומפוננט ושל הסאב. כי הם קנו את הסאבים המטורפים האלה בשביל לתת להם בראש ואני לא חושב שיש סט בעולם (מדורג מצויין) שיעמוד בהספקים של הסאב.

אבל בום בום תמיד בחוד החנית . שיחיו ה- SQיואלים :onfire::wave:

פורסם

כול בן אדם מחפש משהו אחר במערכת...

אני אישית לא יכול לשמוע מערכת שהבאס שולט בצורה קיצונית ומוגזמת

אבל כנראה שההתלהבות תעבור עם הגיל אצל כל אחד

שתי מערכות שכן אהבתי לשמוע במפגש היו

של איציק שבלי סאב בכלל שומעים אצלו כמעט מושלם

ואצל לאון שאצלו זה כבר קרוב למערכת SQ ברמה הכי גבוה

פורסם

נאדר, הפתרון היחיד להשוות קומפוננטים לעוצמת הסאב, היא ריבוי קומפוננטים.

הבעיה פה היא לא השוואת סאונד, אלא באס, הוא תדר שבולג הכל, אם תשים לב, לפעמים גם בעוצמות נמוכות הסאב משתלט על הקומפוננט, אין מה לעשות, באס חזק גורם ללחץ על האוזניים, ברגע שהאוזניים מרגישות את הלחץ, הן לא מספיק רגישות בשביל לשמוע את התדרים הגבוהים.

ברגע שתגביר את התדרים הגבוהים, רק אז באמת תתחיל הפגיעה בשמיעה, תדרים נמוכים לא פוגעים בשמיעה כמו שתדרים גבוהים מסוגלים לפגוע.

בכל מקרה, בשביל מה יש שלט באס? להנמיך את הסאבים :)

כשאני על מינימום אני נשמע כאילו יש לי איזה סאב 10 בבגאז':)

חוצמזה, אתה לא יכול להגיד שלא השקעתי ב SQ , אני רק משקיע פחות בכיוונים כרגע, כי יש לי פרוייקטים אחר על הראש :)

אם תרצה לשאול עוד, אתה יודע שאני שמח לענות.

רק שלא ישרפו לך פיוזים :) אני ארתך לך חיווט ישיר במקום הפיוז, שומדבר לא ישרף:D

נאדר, זה שהלכו יותר לכיוון של הSPL , אל תשכח שאצלי זה עדיין בתיבה אטומה :) וברמות נמוכות של האזנה , תאמין לי שהם לא מפספסים פעימה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ברגע שתגביר את התדרים הגבוהים, רק אז באמת תתחיל הפגיעה בשמיעה, תדרים נמוכים לא פוגעים בשמיעה כמו שתדרים גבוהים מסוגלים לפגוע.

לא נכון. העניין הוא פשוט , SPL על האוזן. אם על האוזן יהיה 120 dB תתחיל פגיעה אמיתית באוזן ברמה רפואית.

אין קשר לתדר.

פורסם

ליבי הולך עם התותחנים:(

אז ברמה התאורטית אני ,וכל מי שישב אצלי ברכב מעל לדקה צריך להיות חרש.

יש פה חרשים?

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אכן. אצל אליקו, מכל הרכבים ששמעתי בחיים שלי, שומעים הכי טוב (לטעמי). ולא כאשר הסאבים מקבלים את מלוא העוצמה שלהם, אלא כמו שאלי אמר כשהשלט באס נכנס לעניין והוא על מינימום. הסאבים נשמעים ברקע, "מלטפים", ופשוט משתלבים מדהים עם הסט המדהים שיש לו מקדימה. אז כשרוצים לשמוע SQ אצלו שומעים SQ, וכשרוצים "לתת בראש", אז ההמשך ידוע.

כמו כן, זה שהסט הקידמי שלי לא נותן באס, זה בגלל הכיוונים שעשינו לו, והוא חתוך גבוה מאוד. למה? כי אני רוצה לשמוע חזק, ולא אכפת לי ממש אם הבאס בא מקדימה או מאחורה.

בכל מקרה, איש איש באמונתו יחיה :-P

נ.ב

ישבתי מלא פעמים באוטו של אלי ובאוטו של אחי, ואני לא חרש. מה איתכם?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אליקו זה בחשיפה לאורך זמן. אני לא חושב שהמערכת שלך מסוגלת להגיע לעוצמה כזו לאורך זמן.

בנוסף המדידה שעשית כנראה עם מד dB לא בהכרח מדוייקת(אם עשית). כמו כן יש הבדל עצום בין מדידה בעזרת מכשיר כזה ובין איפה אתה יושב עם באוטו. בנוסף אם אתה יושב עם עוד אנשים ברכב יש לך הנחתה מסויימת תמיד.

יש הרבה פרמטרים לעניינים הללו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...