Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מזהירה מראש- שאלת מתחיל.

לפני שקונים רכב כמובן שצריך להעביר אותו בדיקה מכאנית. אבל בנוסף לכך צריך הרי לברר דברים יותר כללים כגון האם הרכב במשכון וכו'.

הבדיקה היחידה שעלתה בדעתי זו הבדיקה שעושים באתר האינטרנט ב27 שקל (אגב מה בדיוק היא בודקת? עד כמה היא אמינה?). מה עוד צריך לבדוק? איפה צריך לערב את המוכר עצמו (כגון ללכת ביחד איתו למשרד רישוי וכו)?

בתודה מראש,

וחג שמח!

פורסם

הבדיקה שעושים באינטרנט בסדר גמור. את מקבלת קובץ PDF חתום דיגיטאלית ע"י רשום המשכונות ואני ממש לא חושב תיהיה בעיה כלשהיא איתו.

חוץ מזה - אפשר לגשת עם המוכר למוסך מורשה ולבדוק פלט טיפולים לרכב, אפשר לגשת למשרד הרישוי ולבדוק מי היו הבעלים הקודמים.

האם צריך לעשות את זה? אני לא בטוח.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
הבדיקה שעושים באינטרנט בסדר גמור. את מקבלת קובץ PDF חתום דיגיטאלית ע"י רשום המשכונות

האם הבדיקה הזאת כוללת כל סוגי המשכון והחובות האפשריים שיכולים להיות על הרכב?

תודה.

פורסם

הבדיקה ברשם המשכונות בודקת משכונים על הרכב. בוודאי שיכולים להיות משכונים נוספים על הרכב שאינם מופיעים ברשם המשכונות אבל אז הם בעייתים מבחינה משפטית.

שיעבודים על הרכב נבדקים בדואר ברגע העברת הבעלות. הפקידה בדואר לא תוכל להעביר בעלות על הרכב עם במחשבי משרד התחבורה מופיע שיש שיעבוד על הרכב.

שאר החובות, כמו לדוגמא דוחות חנייה וחיובים של כביש 6, נשארים לחובת הבעלים הקודם.

פורסם

קצת סדר :

שעיבוד/מישכון-רק ברשם המשכונות - אפשר להעביר בעלות למרות המישכון.

עיקולים-המאגר הראשי נמצא בהוצא-לפועל משם מעובר למ.הרישוי/דואר - אין אפשרות להעביר בעלות עקב העיקול.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

שיעבוד אמור להופיע ברישיון הרכב, ולמנוע העברת בעלות.

אבל כבר היו מקרים בהם השיעבוד לא נרשם כהלכה ולכן לא הופיע ברישיון הרכב ולכן החובה לבדוק ברשם המשכונות.

פורסם

תודה רבה לכולם.

איזה דרכים יש לבדוק ברשם המשכונות? כלומר הבנתי שיש את טבו ישיר אבל זה יוצא 60 שקל אם אני לא טועה ויש איזשהו טלפון (או שזה כבר מיושן)

תודה

פורסם

אני חושב שהסכום הוא 27 ש"ח אם משתמשים ישירות באתר של רשם המשכנות.

אפשרות נוספת היא, לקפוץ לרשם המשכנות באיזורך, בד"כ השירות יעיל ומהיר(צריך להצטייד בבולי הכנסה של 27 ש"ח).

טאבו ישיר היא חברה פרטית שגובה עמלה מאוד גבוהה ומיותרת לדעתי.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...