Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השוואה DOTECH OVATION ו HYBRID OVATION

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הסטים הנ"ל:

MOREL DOTECH OAVTION 6.5 עם MT22

MOREL HYBRID OVATION 6.5

האם יש ביניהם הבדל גדול? ששווה את התוספת של ה1400 ש"ח?

האם הקרוסים שלהם אותו הדבר?

תודה ויום טוב.

פורסם

תוספת של 1400 ש"ח? זה ההבדל במחיר ביניהם? לא נראה לי, מחיר בזאפ של הייבריד 2400, ודוטק אוביישן 1800

יש טוענים כי המידבאס של דוטק יותר פאנצ'י מה הייבריד.

פורסם

שהרכיבו לי את hybrid,התאכזבתי קשות האוזן שלי אמרה לי שזה סט אם איכות על הפנים למחיר שלו,העדפתי audio system את הסדרה כמעט הכי נמוכה שלהם,אבל כל בן אדם והאוזן שלו,לעומט זאת ה ilate 3 חלקים אהבתי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

כנראה שלא כיוונו או התקינו את הסט הזה כמו שצריך.

הוופר של ההייבריד לדעתי הוא בין הטובים בעולם. התקנה נכונה + בידוד טוב בדלת והגברה נאותה תיתן תוצאה מעולה.

עם זאת, גם הוופר של הדוטק כבודו במקומו מונח, וגם הוא וופר משובח.

האם הייבריד שווה את ההשקעה? לטמעי כן, אך יש כאלה שגם יסתפקו בדוטק.

בוא לאחד המפגשים ותשמע. לא חסרים דוטקים והייברידים אצל חברי הפורום :lol:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני חותם על זה שהוופרים של ההייבריד אכן מגיעים לתוצאות מדהימות - בייחוד אחרי שמיעה ברכב של איתמר.

והקטע עם הסאב הנעלם שם זה משהו מטורף.

לגבי הדוטק החדש, חלק מהתכנון שלו מושאל מההייבריד, לא סתם קוראים לו דוטק אוביישן - רמז.

אפרופו אוביישן באנגלית זה מחיאות כפיים סוחפות.

בכל מקרה, הסט החדש של הדוטק הרבה יותר חדש בתור מוצר מההייבריד אז יכול להיות שבתחומים מסויימים הם אפילו שיפרו אותו מעבר אם כי הרכיבים של ההייבריד יותר טובים, בייחוד הטוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגביי הטויטר אני מסכים MT 22 הוא הרבה יותר טוב , לגביי המידבאס לטעמי הדוטק יותר טוב מההיבריד.

אני בעל ניסיון עם שני הסטים , דוטק יותר פאנצי יותר טייט אבל קצת צורח בתחום הגבוהה שלו (מעל 1KHZ).

הקרוס של ההייבריד הרבה יותר משוכלל

פורסם

למה תמיד יש את אלה שיגיבו שקיוונו לא טוב או המגבר היה לא משהו,לדעתכם המתקין לא יודע מה הוא עושה?אם אתם כל כך ספצים למה אתם לא מתקינים לבד בבית?תמיד יש את אלו שחושבים שהם יודעים הכל

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

makskoma - לגבי מתקינים, הרמה של המתקינים בארץ לא משהו (בלשון המעטה), מתקינים שיודעים באמת מה הם עושים/מתקינים/מכוונים- יש מעט מאוד, אבל יש. וכן בגלל זה אנחנו מי שבאמת חולה במחלה הזאת שנקראת אודיו לרכב - מנסים כמה שיותר לעשות לבד - כי בשביל ללכת למתקין באמת מקצוען אמיתי יעלה הרבה כסף (שד"א אני לא אומר שזה לא מוצדק) פשוט התקציב לא מאפשר:oops:.

הייבריד הוא סט מעולה, המידבאס שלו יורד מאוד נמוך, ומצד שני "שר" יפה מאוד, טויטר מפורט להפליא ומספיק חד כאשר הוא ON AXIS, אבל כמו בכל סט 2WAY יש את בעיית האמצע (מידריינג') שלפעמים צועק ולפעמים יש בור, ובשביל זה צריך באמת בן אדם שיודע לכוון כמו שצריך וכמובן עדיף להישתמש באופציית הBI WIRE שמציע הקרוס של הייבריד, ולשדך לטויטרים מגבר חלש ואיכותי מאוד ולמידבאסים משהו בסביבות ה120 -160 RMS.

• תוכן חדש...