Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה ברמקולים קדמיים לפאסאט

שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

יש לי בבית פאסאט B4 1995

יש עליה רדיו דיסק ורמקולים אחוריים וטוויטרים במצב פצצה כלומר טובים מאד

הבעיה שהקדמיים, עושים רעשים ונמרחים אולי בגלל שהם כבר בני 13

אני רוצה להחליף אותם אבל אמרו לי שבדגם הזה הרמקולים מקדימה יחודיים מאד ואי אפשר להשיג את המידה הזו

האם זה נכון או שאני יכול לקנות רמקולים שונים למקדימה ( יש לציין שהם דיי קטנים מקדימה)

תודה מראש

זה דיי דחוף

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שמע אתה חייב לבדוק את הגודל של הרמקול או שיש לך 5.25 או 4 אינץ

תבדוק עם סרגל פשוט את המידה אפילו בס"מ כל אינץ שווה משהו כמו 2.34 ס"מ

ואז תוכל לדעת איזו מידה הרמקול וממה שאני מבין ממך אתה לא רוצה להשקיע בהגברה וכו'

אז לך על הטמפו של מוראל אחלה של רמקול ביחס למחיר

בהצלחה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בפאסאט יש הגבהה מיוחדת לרמקול שאם אתה צריך לשים רמקול פנצ'י אתה חייב לחתוך להוריד את ההגבהה שעשו.

אצלי כך עשיתי ואמרו לי שזה לא טוב לרמקול כי הטבעת (איפה שמכניסים ברגים) של הרמקול לא תשב טוב על הפח .

וזה מה שהיה שפירקתי את הוופרים הופתעתי לגלות שהטבעת נמעכה בצורת גלים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לצטט הודעה מעל שלא לצורך

שמעו טוב ברמקולים??

כלומר תסביר לי מה לעשות כדי שכן יישמעו טוב

אני לא רוצה להפציץ במערכת

אני סה"כ רוצה מערכת שישמעו בה בכיף שנוסעים באוטו, את האחוריים והטוויטרים יש, הבעיה שהקדמיים מעכירים את השמיעה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 6081 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...