Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למכירה חלקים לאסקורט דור ראשון, 4 דלתות.

-מנגנוני הרמת חלונות

-מנגנוני פתיחת דלתות

-שמשות

-מושבים

-לוח שעונים

-תנור עם רדיאטור חימום

-פנסים

-טאסות

-3 מנעולים ומפתח

-סמלים

-דוושות (כל המנופים, 3 במספר)

-דריישפט

-מיכל דלק עם מפתח

-חלקי ניקל

אני מאזור ב"ש

בטלפון 0508101068

רמי

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טלבוט הוריזן 85 במצב נסיעה יום יומי, אבל מצריך שיקום לפחות של הצבע וקוסמטיקה, עומדת למכירה ברח' הורקניה בי-ם אם מישהו מעוניין אני אשיג לו מס' טלפון-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי אולדס מוביל שנת 75 דלתא רויאל 88 . ואני מחפש חלקי קוסמטיקה שונים באים יש למישהוא משהוא שיכול לעזור לי אני מודה מראש .יוסי 0528625202

פורסם

למכירה , אופל מנטהB שנת 78 נפח 1600אוטו' לחלקים בלבד לאחר תאונה מאחור הרבה מכלולים חדשים .

רגע לפני השלכה !

אודי 054-4658582

Cars_003.jpg

פורסם

ראיתי CX שנת 78 במצב טוב עברה טסט במרץ צבע שחור אוטומטית

הוא רוצה עליה 15 אלף

ביד 2

אני לא ממש מצליח לתת לינק מודעה מספר 1947793

יש תמונה

והמספר שלו 0528743418

פורסם

מתוך רשימת תפוצה של דוברי אנגלית במודיעין (ושוב, אני לא המוכר):

We are selling our 1971 Volvo 145 station wagon. We've had it in the family since my dad bought it new, in November 1970.

It has around 430,000 km on it, and has passed the test every year. The original gas, oil and water pumps were first replaced after 19 years!

It still drives amazingly. It is not in the best of condition right now, but doesn't need a lot in order to drive it.

It was supposed to pass the test on May 22nd, but we didn't take it in to be tested. It needs 4 tires, and a breaks cable before it can be put into the test.

It does need some body work.

The car is sitting in a kibbutz near Bet Shean at the moment.

We are asking only 2000 NIS for the car, as is. This money will be donated to a hospital, once we have sold the car. It has given us amazing service for the past 37 years.

If you know about this model, you'll understand this is a great deal!

Contact me if you are interested.

Larry

larry_f @ zahav.net.il

הסטוריה מוטורית: סיטרואן דיאן 6 >> דיהטסו קורה >> סיטרואן AX GT >> פורד פוקוס >> פיג'ו 406 >> פורד פוקוס >> סיטרואן c8 >> פולקסוואגן גולף >> פולקסוואגן טיגואן > פולקסוואגן e-Up

פורסם
ידוע לי כי בעבר הנושא כבר עלה מס פעמים. נכון להיום בדקתי בכל השירשורים וכל המודעות הידועות לי ו/או שמודעה כבר לא אקטואלית או שהבעלים כבר לא מעונין למכור .

אז ככה - אני מחפש בריסקה 900 לא משנה באיזה מצב כמובן עם ניירות. מצורפת תמונה:

image005.jpg

מקפיץ מישהו משהו נוסף

דורון

פורד אסקורט ‏‎Mexico MK1 RS ,

פורסם

שלום לכולם

יש לי רכב מסוג טרנספורטר שנת 73' מנוע 1700 סמ'ק אוטומטית...

אני לא מצליח למצוא דודים (אגזוז + דוד חימום ) שמתחברים לסעפות של הראשי מנוע ולאגזוז . (מחר אני יעלה תמונות של הבעייה ) , אין לי גם את הדודים המקוריים אז ככה שקומבינה לא אפשרית .

איפה אפשר להשיג דודים כאלו ?

תודה אסף

פורסם

יש במפרץ חיפה ברנש שמחזיק בפורש אספנות כסופה ויש לו חנות חלקי חילוף לפולסווגן ישנות , אני לא זוכר את שמו אבל הוא ממול לב המפרץ רחוב אחד פנימה , שיהיה בהצלחה !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

מחפש ספר רכב לדגמי 140 של וולבו במחיר שבוע הספר, ולא במחירים של חנויות יוקרה בשוודיה.

נא להשאיר ה"פ.

תודה עדי

HPIM3154.JPG

עדי גולדנברג 13399

פורסם

למכירה ספר של מוזיאון הרכב העתיק של הנסיכות מונקו ובו תמונות של אוסף הענתיקות של מלך מונקו ב 70 שנה האחרונות. 0522570950 יוסי.

GMC SAFARI 4.3 1989

CHEVROLET CORSICA 1995 2.2

לשעבר בעליה של פונטיאק לה מנס 1974 5.7 שנמכרה בצער עקב קניית דירה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...