Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עד לא מזמן,היה טנדר כזה בכרמיאל,עומד,אחרי פחחות וצבע,הוא גם הוצע למכירה בלוח פוקוס,

קובי העלה פרסום שלה בפורום:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=69937

אחר כך היא שוב הוצעה למכירה.

אני אלך לראות אם הרכב עדיין שם,באם כן, אתה מוזמן לשלוח לי את המס' שלך בה"פ ואני אשאיר פתק.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

שלום לכולם,

ראשית, זוהי הודעתי הראשונה בפורום ומצטער אם זה עובר על חוקים כלשהם.

חיפשתי ולא מצאתי מידע.

הייתי שמח לדעת מה שוויה של קאדילק דה-ויל שנת 79', הנמצאת במצב רעוע יחסית, עברה לא מעט ידיים, שעומדת כבר כשנתיים בחוץ ונתונה לחסדי הסביבה. (ירדה מהכביש לפני כשנתיים)

תודה מראש.

פורסם

ראשית קח בחשבון כי לא מדובר ברכב אספנות עדיין, ורק בעוד שנתיים יזכה למעמד זה, ולפיכך כל החובות וההיטלים עומדים לרכב כרגע! ולא ניתן לבצע העברת בעלות ללא טסט בתוקף, המחיר הוא משוואה נעלמת בין כמה הבעלים מבקש וכמה המשוגע מוכן לשלם...וכל ניחוש מבלי לראות את הרכב לפחות בתמונה יהיה לא אחראי...הדרך הטובה ביותר להעריך את המחיר היא לראות כמה רכבים כאלה במצבים שונים במידה ויש, לראות מה מחירו בארץ, ולהעריך כמה יעלה להביא אחד כזה מחו"ל ולשכלל את התוצאה אי שם באמצע, אם מדובר בשיקום ארוך לרכב קח בחשבון סכום גדול מאוד, והרבה סבלנות.

מצא מישהו שמבין בעינינים האלה וגש איתו לבחינה מדוקדקת וחישוב עלויות ואל תהיה פזיז-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

למכירה למהיר החלטה

פיאט 127 מודל 79 מנוע 903cc שלש דלתות צבע צהוב(דהוי).

הרכב עומד כשנתיים רשיונות מופקדים.

מצב כללי טוב מאד.

פרטים נוספים בהודעה פרטית.

נתי

IMG_2940.jpg

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

פורסם

למכירה אופנוע (יותר נכון קטנוע) 50 סמ"ק מדגם "בטה", מנוע מוגדל ל-70 סמ"ק, שנת ייצור 79. ישנה בעיה ככול הנראה בגיר. הדגם הוא קרוס (שטח) ויש לו ניירת . 052-2516367.

פורסם

שלום לכולם,

למי שיודע (או לא) אני גר כבר כמה שנים במינכן, גרמניה.

במסגרת שיטוטים היום, עברתי על פני מבנה ישן שדלתו הייתה פתוחה וממנו הציצו להן כמה מכוניות אספנות.

בין היתר: מרצדס 220 קופה שנת SE(?) 63 גיר 5 הילוכים אוטומט, אופנוע תלת גלגלי עם מנוע SACHS וקרמן גיהה עם גג נפתח.

מסתבר ששני חברים שכרו את המחסן על מנת לשפץ את מכוניותיהם, ולפעמים גם למכור. אוטו בא ואוטו הולך.

רוצים על המרצדס בסביבות ה-10K יורו, כאשר מצבה כדלקמן:

חיצונית מושלם כמעט, עם כמה פאקים קטנים. תא המנוע נראה לא רע בכלל, צריך להחליף רק את חומר האיטום נגד הרעש.

חלודות לא ראיתי - צריך להעלות את האוטו על ליפט.

מבפנים כסאות העור נראים סביר, אך יש להחליפם למצב מושלם. הדש בורד שופץ לחלוטין כולל עץ חדש- מדהים!

שטיחים חדשים הוזמנו.

מצב מכני מושלם (לדבריו) האוטו עם טסט אספנות - והמנוע הניע במכה ראשונה לאחר כחודש שלא נגעו בו.

אגב, גם הקרמן גייה למכירה בסביבות ה-10000 יורו והיא כבר מושלמת פחות או יותר.

מה אתם אומרים? שווה? מחירון של הרכב?

DSC00211.jpg

DSC00212.jpg

DSC00213.jpg

Passt scho...

פורסם

למכירה פורד "קונסול" מודל 59 - מהבודדות בארץ - לשיפוץ. הרכב במצב מכני טוב ובהשקעה קטנה ניתן להפוך אותו למצב נסיעה. הרכב מצריך בעיקר שיפוץ חיצוני.מצ"ב תמונה של הרכב במצבו הנוכחי נכון להיום.

כל המעוניין יכול לפנות לגיא בטלפון 052-3064307 או 09-9557285 או במייל [email protected]

DSCN1821.jpg

פורסם

למכירה ראדיאטור,3core, אורגינל ל גיפ -cj5 -(מנוע הוריקן) ישן אבל -מעולם לא השתמשו בו (יש לו נייר עם גריז על הפתחים) זקוק לתיקון קל-חור שנעשה ברשת (שאלתי 200 שח התיקון)

ימכר תמורת 800שח בלבד

יובל 054-3975612:-P

נותן ולוקח עזרה/חלקים למשפצי

לנד רובר סדרה LAND ROVER SERIES1

1948-1953

יובל 0543975612

פורסם

הגיע לידי רכב כזה שנת 77 . לפני כמה שנים היה במצב נסיעה חסרים כמה חלקים חיצוניים כמו מראות פלסטיקים וכו וכנראה גם חלקים מכניים שאותם נצתרך כדי להביא אותו למצב נסיעה.לפני שאני מתחיל להביא חלקים מebay .רציתי לנסות לחפש בארץ אשמח אם תכוונו אותי -איפה לחפש.אני בירושלים אבל מגיע למרכז.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

חברים,אני חייב לעדכן אותכם(את מי שלא יודע ומכיר:shock:)יש מקום ברחוב שונצינו 1 (ממש לפני גל-אור)מקום שנקרא "שאשא"

יש לו חלקי חילוף חדשים למכוניות ישנות כמו:בולמים,תושבות,ציריות,דסקיות,קלאצים,רפידות ועוד הרבה דברים כאלה.

השמות שרצו לפני על המדפים היו למכוניות:סימקה ,טלבוט,טריומף,אלפא,פיאט,ב.מ.וו,מרצדס,פיזו ועוד הרבה דגמי מכוניות שלא עולות לי כרגע בראש(בקיצור יש לו מבחר לא קטן!8)).

אני בתור מישהו שיש לו רכב אספנות ממליץ בחום,קניתי אפילו חלקים שלא היה צורך להחליף רק בגלל שהיה שווה המחיר (כי בגלל שאנו נוסעים אם הרכב לא לשימוש יום יומי אז החלקים יחסית יחזיקו לזמן ארוך..)

המון חלקים אורגינלים(לא חליפיים)

ויש מצב שגם אם אין את החלקים יש מצב שהוא משיג(יש לו קשרים לא רק בשיער:lol:)

יש לו גם חלקים למשאיות וגם אוטובוסים ישנים.

שווה קפיצה.

הטלפון של המקום:03-5621916,03-5620268

לבקש את חיים. לא לשכוח להגיד ש"יניב עם הב.מ.וו" הפנה אותכם(הוא יעשה לכם עוד הנחה)

בהצלחה.:-)

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6377 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...