Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיין אקטואלי- מוכר מנוע 2000 סמ"כ "פינטו" של סיירה 84, עם הגיר-אוטומט. המנוע היה במצב מצויין, כשפירקתי אותו מהאוטו, עם ראש משופץ, הבעיה, ששכב מלא זמן בגינה- אז יש לי ספק, שיעבוד "כמושהו" עכשיו.:roll:

כל הקודם זוכה- אתם מוזמנים להציע מחיר...:-D פינוי עצמי- מנוע נימצא בחולון. ה"פ בבקשה.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
יש רנו 5 טורבו עם מנוע קדמי

ויש רנו 5 טורבו עם מנוע מרכזי

למיטב ידיעתי אין רנו 5 טורבו עם מנוע קידמי אלא אם כן זה הותקן בקומבינה , אגב מנוע הטורבו האמצעי הוא 1400 ולא 1700 כמו שמצוין במודעה

פורסם
למיטב ידיעתי אין רנו 5 טורבו עם מנוע קידמי אלא אם כן זה הותקן בקומבינה , אגב מנוע הטורבו האמצעי הוא 1400 ולא 1700 כמו שמצוין במודעה

אתה טועה - היו רנו 5 טורבו עם מנוע קדמי גם בבודי המקורי (והן נקראו "גורדיני") וגם בדגם המאוחר יותר, משנות השמונים (מה שנקרא "דור שני").

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם
שלום.

אם הסוברו היא משנת 73, אולי יש לי מכסה מנוע. אני אבדוק ואומר לך.

בלי כל קשר, אם אתה מעונין יש לי שני ראשים חדשים באריזה, מקוריים לסוברו GSR. שים לב, הראשים שונים מה-DL

בגלל יחס הדחיסה.

בברכה, בני ל.

יש לך אולי מכסה מנוע לפיאט127?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
יש לך אולי מכסה מנוע לפיאט127?

יש חנות בנצרת שיש לה חלקי פח חדשים לפיאט 127 ועוד כמה מכוניות שווה ביקור. אם אני לא טועה המספר שלו 046561011

פורסם

למכירה,פורד אסקורט (ברנדה) שנת 79 יד 3 עם 80K אמיתיים!!! הרכב עם רשיונות רק ללא טסט.הרב במצב טוב+ ללא רקבונות קשים. חייב להמכר עקב טיסה לחו"ל.

054-4490598 מורן

DSC00734.JPG

DSC00736.JPG

DSC00733.JPG

DSC00575.JPG

DSC00578.JPG

פורסם

יש ברשותי מספר מנועי "ווילירס"-מנועי אופנועים 2 פעמות ,קטנים.

יש מעוניין?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם
יש ברשותי מספר מנועי "ווילירס"-מנועי אופנועים 2 פעמות ,קטנים.

יש מעוניין?

הי אושרי! אפשר לקבל פרטים נוספים על המנועים ,רצוי גם תמונה ומחיר. אשמח לדעת גם כמות ומיקום ,כלזאת אם אפשר בנ.פ.

תודה איציק

פורסם

לשבוע בלבד אני מעונין למכור את האוטו שלי מוריס 1800 שנת 70 אוטומט ,מזגן, אני יד שלישית . במנוע הוחלפו כל הגומיות והצינורות ,חוטי הצתה, האוטו עבר טיפול גדול שמנים ,ברקסים. עם האוטו ינתן רכב נוסף שלם לחלקים, והרבה חלקים חדשים מאנגליה. מה שנשאר לעשות לאוטו זה רק צבע אין כמעט פחחות

האוטו מיוחד וככל הנראה בין היחידים בארץ. כרגע האגרה שולמה והאוטו נכשל בטסט בגלל צמיג ובעיה בבולם ובגלל זה האוטו עדין במוסך

אני מצין שהמכירה היא לשבוע בלבד ורק בגלל בעיה קטנה.

המחיר12000 שח סופי

0525702260 לירוי

מוריס 1800 007.jpg

מוריס 1800 016.jpg

מוריס 1800 008.jpg

מוריס 1800 014.jpg

אוסטין A50 001.jpg

פורסם

למכירה הפיאסטה שלי יד 2 (בבעלותי שנה), שנת 83 דגם L בצבע צהוב.

הפיאסטה במצב מיכני מצויין ++ ,מניעה בסיבוב אחד (וללא צ'וק) עוברת בכל דקה פנויה שיש לי טיפולים קוסמטים ומיכניים(כי זו הפיאסטה שלי).

בוצע ברכב טיפול קרבורטור אצל צביקה לפני כחודשיים וחצי, בנוסף מצבר VARTA חדש, טיפול גדול של כל השמנים והפילטרים (של מוטורקראפט), כבלי הצתה, פלטינה, רצועת מנוע (המשך בטלפון) לפני 800 ק"מ.

הוחלף קבל לפני כ-חצי שנה, הרדיאטור שופץ שבוע שעבר.

הרכב עבר טסט ח-ל-ק לפני כ-חודשיים (משמע טסט הבא בעוד כ-4 חודשים).

הוחלפו הדיפונים הפנימיים בדלתות בבנייה שלי כולל מקום לרמקולים, אפשרות לרדיו -דיסק ורמקולים איכותיים. דש-בורד שלם!

יש ברכב נגיעות של חלודה, ודלת הבג'ז לא ננעלת.

סה"כ רכב נוסע חלק ומניע בסוויץ אחד, מיכנית עובד פיקס, בודי שמור עם טיפה חלודה (פחות השקעתי בבודי אלא יותר במיכני).

*יש לי את הספר טיפולים שלו משנת 83 ועד היום, הושקעו ברכב בשנה שהוא אצלי לפחות 5000 שקל (לא תכננתי למכור אותו לפחות מספר שנים טובות, נמכר בשל הזדמנות לרכב חדיש יותר).

מחיר 3000 ש"ח.

0578139607

יותם

כל מי שמעוניין יכול לקבל את כל ההסברים מ-א עד ת בכל מה שקשור לרכב.

זה נכון

פורסם

למכירה (בכאב רב)

וולוו 122, שנת 68

שני קרבורטורים, שתי דלתות

משופצת, יפהפיה

לפרטים: 050-9707998

יגאל

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...