Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

206 XS

YoavHa
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני בכיוון של לרכוש לעצמי פג'ו 206 XS (ידני, 2 דלתות, 1600)

למרות שמצאתי כמה דברים בחיפוש, זה לא ענה לי על השאלות.

אז בגדול, איך הרכב? בעיות נפוצות? וכל מה שאני צריך לדעת על הרכב לפני קניה:)

תודה רבה!

יואב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי כזה כבר שנה עכשיו (2004), אני יכול להגיד שאני מבסוט והרכב אמין, אבל אם תשאל חבר שלי שיש לו אותו רכב (אבל 2003), הוא יגיד לך להתרחק כמו מאש, הכל תלוי באקזמפלר ומה עבר עליו בידיים הקודמות.

בעיקרון על שלי אני יכול להגיד ששנה (טפו טפו) לא ראה מוסך חוץ, כשקניתי עשיתי טיפול גדול וגם הוא לא היה יקר מדי, בדלק הוא שותה בסביבות ה1:12, בנסיעה מעורבת.

אם יש לך עוד שאלות אתה מוזמן.

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

לבדוק במוסך רשת היסטורית טיפולים מסודרת. לבדוק שהרכב עבר טיימינג, טיפולים כלשהם במנוע או גיר שיכולים להצביע על בעיות, לבדוק שהוחלפו בולמים, בלמים - יש להם אורך חיים מסויים וטוב יהיה אם החליפו לפני שאתה רוכש ואם לא לבדוק את תקינותם.

באופן כללי הרכב טוב עם שוק די טוב. ורק צריך לוודא שאתה קונה רכב שטופל כמו שצריך.

פורסם

אין מה לחשוש מהאמינות - הכל סיפורים, תוודא עד כמה שאתה יכול שטיפלו ברכב כמו שצריך.

בולמים לא בהכרח היו צריכים כבר להיות מוחלפים.

תוודא שכל הדברים החשמלים עובדים - בין היתר מזגן מקרר ומחמם.

לוודא גם שהתורים יציבים בניוטרל.

ולשים לב לסאן רוף - תיקון יקר.

יואב

יואב :arrow:

פורסם

עדיף לקנות בלי סאנרוף - הוא בעייתי.

שים לב שאתה קונה את הדגם של 100 כ"ס ולא 90.

היסטוריית טיפולים במוסך מורשה.

לבדוק במכון בדיקה שאתה בוחר ולא המוכר.

אוטו חביב מאוד - בגדול.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...