Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 2002-2003

shaulih
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום,

רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין דגמי 2002 ל 2003 ברנו קליאו?

באותם שנים בדיוק החליפו את הצורה של הרכב, ואיך הרכב בגדול? אני מעוניין לדעת על הדגם 1.4 אוטומוט 98 כ"ס.

תודה.

פורסם

ב 2002 קיימים שני הדגמים, ב 2003 - רק החדש.

האיבזור זהה, המנוע והגיר זהים, לוח שעונים ועיצוב סביבת הנהג שונים מעט, כמו כן, חזית הרכב שונה.

יש הבדל גדול במחיר בין קליאו 2002 דור ישן לבין 2003 דור חדש - 12 אלף ש"ח.

בשנת 2002 יש 5000 ש"ח הבדל בין דור ישן לדור חדש.

בכל המקרים מדובר על גירסת 1.4 16V אוטומטית.

ההבדלים לדעתי לא משמעותיים, הכל שאלה של כמה אתה מוכן לשלם.

פורסם

אז לפי מה שאתה אומר, הרכב זהה, רק הצורה טיפה שונה....

תודה רבה, לא ידעתי אם להשקיע עוד קצת ולקנות את ה 2003, אבל אם הרכב הוא בעקרון אותו רכב, אז פתרת לי את השאלה.

פורסם

דבר אחד מאוד חשוב שכחת לציין !

בדור השני לא רק שפנים הרכב נראה ומרגיש יותר טוב ובוגר-כמעט זהה למגאן II ,אלא איכות החומרים השתפרה פלאים.

לדוגמא -איכות ההגה(צרה רצינית בקליאו), מגע ואיכות הכפתורים הפנימיים.

למרות שלדעתי הדגם עצמו השתנה באמצע 2002 ככה שתוכל למצוא מכוניות שהם דור שני אבל שנת 2002

פורסם

לפני שאני קונה את הקליאו, אני מחר לוקח לבדיקה,

אם מישהו יודע , למה אני צריך לשים לב במיוחד, אם יש מחלות מסויימות שאני צריך להיזהר לפני שאני קונה??

מבקש עזרה בדחיפות....אני הולך לקחת לבדיקה קליאו שנת 2003 עם 93 אלף ק"מ אוטומט 1.4 98 כ"ס

תודה.

פורסם

תברר, אם עשו טיימניג.

בדגם הזה עושים טיימינג כל 5 שנים או 120 אלף ק"מ.

מודל 2003 כנראה נמצא כבר מעל 5 שנים על הכביש, ואמור להיות אחרי טיימינג.

אם לא עשו ותחליט לרכוש - יש לעשות טיימינג מיד אחרי הרכישה, ומדובר בהוצאה של כ 2500 ש"ח במוסך מורשה.

תנסה לברר, אם היו תיקונים כלשהם בגיר האוטומטי, אם הוחלפו שסתומים בגיר, או אם הגיר שופץ.

מה צבע נוזל קירור ?

עוד לפני שאתה לוקח לבדיקה, תעשה סיבוב ארוך ככל האפשר עם הרכב, תנסה לשים לב, אם כל ההילוכים עובדים, ואין מכות בהחלפת הילוך או לפני עצירה.

גיר זה מוריד הילוכים בהאטה, ומרגישים את זה כמעין זעזויעם קטנים, זה תקין.

שיהיה בהצלחה.

פורסם

מה אמור להיות הצבע של הנוזל קירור...??? ומה זה אומר?? אני לא מבין גדול...

ובמקרה שהחליפו שסתומים בגיר...טוב או לא טוב..?? כל כמה זמן צריכים להחליף?

ואם זאת קניה טובה, קליאו 2003 ב39.000 ש"ח?? איך הרכב באופן כללי??

פורסם

צבע נוזל הקירור אמור להיות אדום או ירוק.

לגבי שסתומים בגיר - תקלה די נפוצה בגירים האלו. מחליפים, כשיש בעייה, לא מחליפים כל כמה זמן באופן יזום. אם כבר החליפו - פחות סיכויים לתקלות בעתיד.

המחיר שציינת זה 8000 ש"ח פחות מהמחירון.

איזה יד הרכב, האם היה בליסינג או השכרה ?

בגדול - מכונית בטוחה, נוחה, מאובזרת וזריזה יחסית, גירסה אוטומטית נחשבת לא הכי אמינה (במילים עדינות), מחיר מחירון נמוך מאוד ובפועל נמכרת במחירים נמוכים עוד יותר, שוק חלש. אם מצאת רכב שמור במצב טוב, מדובר בתמורה מצויינת למחיר.

פורסם

הרכב הוא יד שניה מפרטי, המוכר אומר שלא עברה תאונה אף פעם באחריות, מתחייב על גיר שילדה ומנוע (כמו כולם)

מחר אני לוקח את הרכב לבדיקה...

ראיתי את הרכב היום, והוא נראה שמור מאוד...

כשאתה אומר שהגיר ממש בעיתי, למה אתה מתכוון, בכל זאת זה רכב שנת 2003,במידה וטיפלו ברכב כמו שצריך איזו בעיות כבר יכולות לעלות??

תודה על העזרה.

פורסם
אחד ההבדלים בסוג המצערת , 2002 עם כבל, 2003 עם פיקוד חשמלי.

מדובר על מנוע K4J שאינני זוכר שבעל מצערת אלקטרונית. מצערת אלקטרונית חייבת להימצא ברכבים בעלי ESP ופה זה לא המקרה אבל כרגע אינני יכול לקבוע בוודאות כי אינני ליד מקור המידע שלי.:wink:

מעבר להבדל בצורה + איכות חומרים שציינו, מערכת החשמל היא מולטיפלקס ובעלת יחידת בקרה שמרכזת את כל הרכיבים האלקטרוניים.

לקליאו יש שוק טוב, למה המחיר נמוך כל כך אם הרכב פרטי ללא תאונות ?

Veni Vidi Vici

פורסם

אז ככה...עוד לפני שהלכתי להיפגש עם המוכר שוב היום, התקשרתי אליו לבדוק אם הכל בסדר והוא מוכן עם כל הניירת,

ופתאום הפתעה, אין לו ספר טיפולים והוא לא יכול להעביר בדיקה במכון הרישוי לבדוק אם הרכב לא גנוב כי אין לו תעודת זהות של בעל הרכב ( שבמקרה הזה זאת אחותו ) שאתמול ניסו לפקסס את הרשיון שלה במשך איזה שעה ללא הצלחה בשביל הבדיקה.

ובסוף השיחה הוא אומר לי גם שהוא החליט לא למכור את הרכב, שהרכב בכלל לא שלו, אלה רשום על שם אחותו ואין לה זמן לבוא איתי לבדיקה.....הוא טוען שהיא תגיע רק להעברת בעלות.

אז אחרי שיחה, הבנתי כבר שיש פה משהו מסריח, והחלטתי לרדת מהרכב.....(כל עקבה לטובה) למרות שאני ממש לחוץ לרכב

תודה בכל אופן על עזרתכם.

אולי נתחיל לחפש פונטו, כבר אין לי כח לחפש רכב, למרות שזה גיר רגיל.

• תוכן חדש...