Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הצלחתי להירדם מהחשש מסוף העולם האפשרי. אני חייב ללכת היום לבית הספר, חייב. האם משככי כאבים כלשהם ללא מרשם יעזרו להקל על תסמיני העייפות? קפה עושה לי רע בזמנים כאלה, מה ניתן לעשות כדי לשפר את ההרגשה?

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

הלוואי ייחרב העולם! ככה יתבטל לי המבחן ביום שישי, אחד הקשים :)

מצד שני, אם אהיה בין הבודדים שישרדו, אני אבזוז את כל הקליאו ספורט והראלי, אמכור אותם ב-30 מעל המחירון ואהיה עשיר :) מוי כיףףף

פורסם

אם תצליח לשרוד את החור השחור שיבלע את כל הגלקסיה שלנו, אני מאחל בשבילך שיהיה כביש אחד שתוכל לסוע בו.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

מאיפה הבאת את זה?

חוץ מזה אם העולם יחרב אז אין לך מה לדאוג!, אולי תבריז כדי לנצל את ה שעה וחצי שנשארה לך.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

אמא'לה , הכל טוב בחור ?

אני מניח שזה לא יעזור עכשיו אבל לפעמים הבאות .

אם אתה לא צליח להירדם , תקום מהמיטה תעשה כמה דברים כמו לשחק במחשב , לראות טלויזיה , אחרי 20/30 דקות תחזור למיטה , זה יעזור לך להירדם .

אל תתאג העולם ימשיך להתקיים .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

תשמר את היכולת להיות חיית לילה , אתה תצטרך אותה באוניברסיטה :lol:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אז ככה הנה כמה טיפים.

קודם כל לוקחים את הכדור האדום ואחר כך את הכחול. ככה אין תופעות לוואי כמו מחשבות על סוף העולם.

דבר שני כשאתה שואף עמוק, נסה לא למלא את הריאות עד אפס מקום , ובנשיפה לנשוף לאט ובטוח. ימנע ממך סחרחורות והזיות.

דבר שלישי כשאתה רואה קוף לובש חצאית מתרוצץ בבית, חזירים מעופפים, המקרר מדבר אליך , ושאתה רואה מטאור מתקרב לעברך, תדע שלא צייתת לאחד משני הסעיפים הראשונים.

יום טוב[=.

שימוש קל.

פורסם
הלוואי ייחרב העולם! ככה יתבטל לי המבחן ביום שישי, אחד הקשים :)

מצד שני, אם אהיה בין הבודדים שישרדו, אני אבזוז את כל הקליאו ספורט והראלי, אמכור אותם ב-30 מעל המחירון ואהיה עשיר :) מוי כיףףף

העולם בסוף לא נחרב..

אוף איזה באסה יש לי מבחן :(

מישהו כאן יכול לעזור לי בתמטיקה דיסקרטית וקומבינטוריקה? רציני :)

פורסם

הנה אנקדותה משעשעת...

פעם, בתחילת ימי הניסויים באטום, כשרצו לפוצץ פצצת אטום עשו את זה במדבריות או מעל ערים ביפן...

אבל אילו היו פצצות "קטנות" יחסית, וכדי לפוצץ פצצה גדולה צריך מקום יותר גדול.... ומה יותר טוב מהים?!

אבל, חלק לא מבוטל מהמדענים חששו לפוצץ כזה דבר מעל הים מחשש שהפיצוץ יפרק את המים לאטומים, ואחרי זה המיימן יגיע למאסה קריטית ויתפוצץ גם הוא, ויפרק את המים ויגיע למסה קריטית וכו' וכו'... עד שיגמר הים... וכמו שאנחנו יודעים, כשני שליש מכדור הארץ הוא מים, ופצצת מימן בגודל של כשני שליש מכדור הארץ בטוח תשמיד אותו כליל...

ומה עשו? למרות החששות, והתאוריות, החליטו הגנראלים לפוצץ.. וניראה מה יהיה...

נישמע לכם מוכר? אההמממ...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...