Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ ברכישת רובר R75

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בנוסף אני רוצה לציין שה-75 זכתה בקביעות במחמאות במבחני דרך, בכל ירחון כמעט בו נבחנה.

כנ"ל גם דגמי רובר האחרים.

הייתה לי 800 למשך מס' שנים (שהיא הייתה חדשה יותר) - לטעמי - הרכב הטוב ביותר שהיה לי אי פעם.

לא היה שמה שום קרקוש (לפחות לא מהרכב עצמו, אנשים שישבו ברכב קרקשו שם שטויות בקצב חופשי).

הרכב נמכר בסוף מ-3 סיבות (לפי הסדר):

1. לא מצאתי מוסך טוב שאפשר לתקן בו את הרכב, לצערי ניכוותי מ-2 מוסכים מורשים, שגם לא עשו עבדוה מקצועית וגם לקחו לי הון תועפות.

2. לקראת החודשים האחרונים הרכב עשה לא מעט בעיות ברצף. למרות שהוא הראה אמינות דיי טובה במס' שנים שהוא היה אצלי - החצי שנה האחרונה הייתה קטסטרופה.

3. הוא היה אצלי מס' שנים ורציתי להתחדש.

אחרי שמכרתי אותו הוא מאוד היה חסר לי, גם היום אני מתגעגע אליו.

בפעם האחרונה שרכשתי רכב, כמעט רכשתי 825, אבל בסוף הלכתי על כיוון אחר, כיוון שהוא היה קצת ישן וגם אני לא קונה את אותו הרכב פעמים (ניסיתי לשכנע את עצמי ש-825 ו-827 זה לא אותו דבר, אבל לא הצלחתי :oops: ).

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אז ככה חיפשתי בקשר לרובר 75 מנוע 2.0 ולא מצאתי נתונים כגון מ-0 ל-100 וצריכת דלק

ורציתי לדעת שאני הולך לראות את הרכב על איזה דברים צריך לשים לב טוב טוב יענו

מה התקלות הנפוצות ביותר ?

והאם יש הבדלים בין השים 2000-2002 כי אני הולך כנראה על זה של שנת 2002

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
אז ככה חיפשתי בקשר לרובר 75 מנוע 2.0 ולא מצאתי נתונים כגון מ-0 ל-100 וצריכת דלק

ורציתי לדעת שאני הולך לראות את הרכב על איזה דברים צריך לשים לב טוב טוב יענו

מה התקלות הנפוצות ביותר ?

והאם יש הבדלים בין השים 2000-2002 כי אני הולך כנראה על זה של שנת 2002

את ה-2002 ניתן לבטח באוטו-סרב בניגוד ל-2000. אבל אכן נורה קשה למצוא יחידה מיד ראשונה, אחרי 2001 עם קולומטרז' מתחת ל-100,000. אני גם מחפש בנרות.

פורסם

אוטו-סרב זה לא בדיוק קריטריון שהייתי לפיו קונה רכב.

אבל יאללה, שיהיה.

שאלת כמה יעלה לעשות אוטו-סרב לרובר 75? (תשובה - הרבה כסף).

אוטו-סרב עולה מחיר סביר אם יש לך רכב יפני חדש מהחנות עם אחריות לעוד 3 שנים.

אחרת זה לא כ"כ משתלם.

פורסם

עוד שאלה חשובה מאוד שברצוני לדעת איזה שנה הכי אמינה בדגמי רובר 75?

ומה ההבדל בין אלה של שנת 99,00 לאלה של 02,01

כי אומרים שאלו של 99,00 הם בנויות עוד שזה היה שייך לBMW ולכן עדיפות האם יש

משהו בדבר זה.?

פורסם
אוטו-סרב זה לא בדיוק קריטריון שהייתי לפיו קונה רכב.

אבל יאללה, שיהיה.

שאלת כמה יעלה לעשות אוטו-סרב לרובר 75? (תשובה - הרבה כסף).

אוטו-סרב עולה מחיר סביר אם יש לך רכב יפני חדש מהחנות עם אחריות לעוד 3 שנים.

אחרת זה לא כ"כ משתלם.

הייתי מציע סתם לצורך המחקר לבדוק את מחיר ביטוח התקלות באוטו-סרב. יהיו לא מעט הפתעות אשר מפריחות אי-אלה שמועות ודעות קדומות. רק דבר אחד. מדובר אך ורק באתר. יתכן ולמעשה המציאות והמספרים יהיו אחרים. אני אישית לא דיברתי איתם ולא חתמתי על שום דבר. אבל כאשר אני חושב על רכב כמו רובר75 - בלי אוטו-סרב מבחינתי זה לא בא בחשבון.

פורסם
תשמע, כל אחד וההחלטות שלו.

אתה גם החלטת לקנות בית באריאל, אז אני מניח שאנחנו רואים דברים קצת אחרת. 8)

אומנם אני אדם אידאולוגי אבל כלל וכלל לא מהימין הפוליטי. אני נמצא באריאל אך ורק בגלל רצוני לשרת את נושא הנגישות של השכלה גבוה לכלל עם ישראל. אני גר כאן בשכירות ולדעתי השקעה בנדל"ן באריאל היא די מסוכנת.

אבל סטינו מהנושא. לדעתי במקרה של רכבים בלתי-אמינים ואזוטריים כמו רובר אוטו-סרב הוא חובה. הרי לשקט הנפשי גם יש ערך והוא איננו מועט.

פורסם

שבוע טוב

למען האמת ,גם אני הוקסמתי מהרובר הנ"ל וכרגע אני בודק את ההיצע בשוק (כמעט ואין).

כמו כן חלק מהשיקולים של "למה לא לקנות את הרכב" הם בנוגע לאמינות המפוקפקת של רובר ,למרות שעל r75 שמעתי בעיקר

דברים טובים.

בכל אופן רציתי לשאול מה האחריות של אוטו סרב כוללת ובאיזה סדר גודל של עלות מדובר?

תודה מראש .

rover r75 -2.5L v6 -177h.p

פורסם
שבוע טוב

למען האמת ,גם אני הוקסמתי מהרובר הנ"ל וכרגע אני בודק את ההיצע בשוק (כמעט ואין).

כמו כן חלק מהשיקולים של "למה לא לקנות את הרכב" הם בנוגע לאמינות המפוקפקת של רובר ,למרות שעל r75 שמעתי בעיקר

דברים טובים.

בכל אופן רציתי לשאול מה האחריות של אוטו סרב כוללת ובאיזה סדר גודל של עלות מדובר?

תודה מראש .

www.autoserv.co.il

לפי האתר, המחירים של הביטוח תלוים בעקר בשני גורמים: קילומטרז' ונפח המנוע. ככול שהנ"ל יותר גבוהים, כך גם עולה המחיר. למשל לבטח וולוו S40 שנת 2001 יוצא פי-3 יותר זול מאותו וולוו שנת 2005, וזאת מפני שבאחרונה הוגדל נפח המנוע.

לגבי הרובר ניתן כנראה לרכוש את הביטוח לשנתיים בעלות בסביבות 11.000 ש"ח, סכום סביר למדי. אך כאן יש בעיה. מאוד יתכן שאחרי שנתיים לא יבטחו את האוטו יותר ואזי הוא יהפוך לרעה חולה מאוד כואבת לכיס שאי-אפשר להפתר ממנה.

בכול זאת, השכיר עם המשכורת אפילו קצת יותר מהמוצע במשק צריך לחשוב בצורה רצינית ביותר לפני שהולך לקנות את רובר 75. האים הוא מוכן לעליות ההחזקה והמשך ירידת ערך המטאורית.

פורסם

שני דברים:

א. להוציא 11K לשנתיים כדי לבטח (כאשר אני מניח שיש השתתפות עצמית, חריגים וכו') זה מוגזם, אלא אם אתה מניח שילכו גיר ומנוע, למשל. זה כמובן מוכיח כמה משתלם להיות חברת ביטוח, כי תמיד יהיו מספיק שונאי סיכון... אגב, אם אתה כזה אני אכן ממליץ לבטח. אני אישית לא הייתי מבטח כך רכב משום שמדובר בהוצאה מיידית, וגם אם בתשלומים, אתה מתחייב ל- 11K +כל העזים שממתינות בתוך הפוליסה, לעומת אם ילך משהו קרדינאלי ברכב, תוכל לחלק זאת בכרטיסי אשראי וכו'.

ב. אני זוכר שקראתי שיש הבדל מסוים בין רכבים שיוצרו במפעל כזה או אחר באנגליה (היו שני מפעלים שונים). אני לא יודע אם זו שמועה או נכון, ואני גם לא זוכר איך לזהות ביניהם (נדמה לי שמפתן הדלת היה כסוף באחת מהן?), אבל אם תפנה לקרוא באנגלית תוכל לזהות לבד.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אגב, כפי שכתבתי, הביטוח על R25 בא בזיל הזול, בערך 140 ש"ח בחודש. אני שוקל גם את האופציה הזו. אולי אחקור גם על הרכב הזה. פשוט חוששני שהוא קצת נופל בין הכיסאות - לא הפאר של ה-75 ולא האמינות של איזה מיצובישי.

אילו היה ניתן להסיג את ה-25 עם עיצוב פנים של ה-75 או למשל להעתיק משם את הפנל, זו בהחלט אופציה. לפי התמונות שראיתי העיצוב המקורי הוא בסך הכול די רגיל ולא כול כך מושך. אולי אני טועה?

פורסם

לגבי ה- R25, לדעתי מדובר באחת התמורות לשקל הטובות ביותר. כמו שהבנת, מנסיוני האישי, האחזקה לא יותר יקרה מלנטיס. מה שכן, חובה לרכוש רכב שמור ומטופל. עד היום כשאני רואה אחת כזו ברחוב אני מתגעגע :-(

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...