Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מחפש רכב במחיר של בין 18 אלף לבין 24 אלף, חשוב לי שהרכב יהיה חסכוני בדלק, שהחלקים יהיו זולים ושיהיה לרכב שוק. אני מדבר על יונדאי אקסנט שנת 98 או 99 ואופל בין השנים של התקציב שלי שזה בערך שנת 99 או 2000.

אם אני לא טועה לאופל אין שוק והחלקים שלה יקרים נכון ? אם כן אז אני אלך על היונדאי. הייתי רוצה אולי פיז'ו 206 אבל זה קצת מעל התקציב שלי. תודה למשיבים.

פורסם

אסטרה זה רכב בליגה אחרת.

לפי הודעות קודמות, אני מבין שאתה נעול חזק על האקסנט.

אסטרה זה לא רכב עם חלקים זולים.

שני מכוניות שהבאתי כאן להשוואה, אי אפשר בכלל להשוות מבחינת נוחות, בטיחות וכו' אסטרה זה רכב אירופאי שעומד בסטנדרטים גבוהים ואקסנט זה רכב של פעם עם צורה של היום.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

את האמת רציתי את האקנסט אבל פתאום ראיתי שאני יכול לקנות גם אופל אסטרה וזה מאוד הפתיע אותי המחיר שלה כי זה אכן אוטו ברמה אחרת אבל כניראה זה בעייתי בשבילי כי אני לא מרוויח הרבה ואני צריך רכב שקל לתחזק אותו עם חלקים לא יקרים, מה אתה אומר או מה אתם אומרים, אפשר להסתדר איכשהו עם האופל מבחינת חלקים ? ומה לגביי השוק ?

פורסם

השוק של אסטרה בארצנו לא משהו. יש לי חבר עם אופל אסטרה, תיקונים עלו לו המון כסף. ככה זה בגרמניות, כל חלק עולה לא זול בכלל.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

חבל מאוד, אז זה כמו שחשבתי, טוב אני כניראה אוותר על האופל. יונדאי איר איי כאם...( כניראה ) (( באנגלית )) תודה ידידי והמשך יום נפלא.

פורסם

אין השוואה כלל בין הרכבים , האקסנט היא רכב קטן יותר מבחינת המימדים הפיזים שלו לעומת האסטרה.

האקסנט קטנה מאחור, צפופה רועשת ומיושנת , צרכנית דלק לא קטנה וניתן להגיד שהיא אמינה, אף על פי שפה ושם יש נפילות לא קטנות.

על האסטרה אין הרבה מה להכביר, גרמניה טיפוסית לאותם שנים, חמורת סבר, לא במיוחד נוחה , ויהיה קשה למצוא את הרכב עקב ההיצע הדל.

ממליץ לך לחפש סיטרואן קסארה, מחירון מצחיק תמורה מעולה , ובמידה ומצאת רכב אשר טופל, הוא יראה אמינות גבוהה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

חבר יקר ,

כאיש העוסק בבדיקות רכב מזה 30 שנה , קרנה של אופל מזה שנים ב-דאון !, ללא היסוס עדיפה האקסאנט מכל הבחינות !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

כבעלים של אופל אסטרה 2001, אני יכול להגיד לך שאני מאוד מרוצה. אתה קונה יד שניה (או יותר) וירידת הערך כבר גולמה (רובה). לפניה היתה לי יונדאי אקסנט 99...אין מה להשוות מבחינת נוחות, הרגשה, ביצועים, או כל תחום אחר.

פולו 1.6 שנת 2000

• תוכן חדש...