Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

NEED FOR SPEED - UNDERGROUND.... סקירה קטנה.. :)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שעתיים של משחק במשחק הנ"ל החלטתי לכתוב התרשמות קטנה.. ונא לא להציף אותי בהודעות "לך לקנות יא גנב וכו'"... אני נותן כאן חוות דעת לכל מי שמעוניין לקנות את המשחק או להוריד לי אישית לא איכפת... ובכן נתחיל בכך שהמשחק יפה.. מושקע ביותר

יש המון אבל המון אופציות לסוגי מרוצים כגון :

DRIFT RACE שזה מירוץ החלקות

מרוץ DRAG והכי אהוב עלי... פתיחות אנשים! כן רבע מייל... פשוט כל כך כייף.

מירוץ על זמן ועוד שני סוגים אחרים.. שאני כבר שכחתי...

בכל אופן יש המון אבל אין סוף שיפורים לרכבים... ז"א יש כל כך הרבה אפשרויות לשפר את הרכב החל מצמיגים אשר ישנם איזה 6 חברות עם 8 סוגי ג'אנטים לכל אחד.. פשוט מטורף כמות האופציות.. חצאיות, כסאות , מנוע , פנסים , ספולרים וכו' וכו'.. פשוט מטורף.

גרפיקה יפה מאוד.. שליטה דיי פשוטה ונוחה, פשוט מדהים לשמוע את הסאונד במערכת 5.1 בבית.. זה מדהים! צלילי המנוע פשוט מדהים.. הפורק לחץ של מנועי הטורבו הנוס וכו'.. פשוט תענוג לאוזניים..

קיצר שווה קניה / הורדה ..

פורסם
אחרי שעתיים של משחק במשחק הנ"ל החלטתי לכתוב התרשמות קטנה.. ונא לא להציף אותי בהודעות "לך לקנות יא גנב וכו'"... אני נותן כאן חוות דעת לכל מי שמעוניין לקנות את המשחק או להוריד לי אישית לא איכפת... ובכן נתחיל בכך שהמשחק יפה.. מושקע ביותר

יש המון אבל המון אופציות לסוגי מרוצים כגון :

DRIFT RACE שזה מירוץ החלקות

מרוץ DRAG והכי אהוב עלי... פתיחות אנשים! כן רבע מייל... פשוט כל כך כייף.

מירוץ על זמן ועוד שני סוגים אחרים.. שאני כבר שכחתי...

בכל אופן יש המון אבל אין סוף שיפורים לרכבים... ז"א יש כל כך הרבה אפשרויות לשפר את הרכב החל מצמיגים אשר ישנם איזה 6 חברות עם 8 סוגי ג'אנטים לכל אחד.. פשוט מטורף כמות האופציות.. חצאיות, כסאות , מנוע , פנסים , ספולרים וכו' וכו'.. פשוט מטורף.

גרפיקה יפה מאוד.. שליטה דיי פשוטה ונוחה, פשוט מדהים לשמוע את הסאונד במערכת 5.1 בבית.. זה מדהים! צלילי המנוע פשוט מדהים.. הפורק לחץ של מנועי הטורבו הנוס וכו'.. פשוט תענוג לאוזניים..

קיצר שווה קניה / הורדה ..

אתה משחק אם הגה?

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

למה להעלות תמונות ? שיש אתרים מלאים בתמונות של המשחק.. :)

והערכה למחיר.. וואלה לא קניתי משחק מזה כבר 7 שנים.. אז אני לא בדיוק האדם לשאול אותו על עלות של משחק.

• תוכן חדש...