Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פ'גו 306 ,איזה דגם מומלץ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה מנוע מומלץ לרכב? האם ה 1.4 יהיה בהכרח יותר חסכוני מה 1.6? איזה מהמנועים יותר מומלץ?

ממה יש להזהר ברכב הנ"ל?

מה לבדוק?

מישו יכול לפרט קצת על הרמות גימור?

*רצועת טיימינג - מתי מחליפים בכל אחד המנועים?

עשיתי חיפוש,אבל לרוב אני מוצא מידע בעיקר על הדגמים הספורטיביים.

מה צריכת הדלק הממוצעת של הרכב עם כל אחד מהמנועים?

תודה רבה,

בברכת שבת שלום.

פורסם

ה-1.6 הוא הטוב מבינהם לדעתי , ההבדל בדלק לא כל כך גדול מלבד זאת ה-1.6 בגירסאת דיימנוד באה מבאוזר יותר , הגה כוח חלונות חשמל מ-96 גם כריות אויר.

טיימניג מבצעים ברכב כל 60 אלף קילומטר בלי קשר למנוע.

פורסם

אני מחזיק 306 1600 98 כרכב שני, אמין ביותר, איכות נסיעה מצוינת, צריכת דלק ממוצעת 1/12 בעיר, גימור על הפנים, חלקי פלסטיק נושרים, נשברים,ריפודי דלתות נשחקים וומתקלפים, איכות צביעה של רכבים בצבע מטאלי שערוריתית,הילוך ראשון קצר ביותר ,אבל האמינות, אחיזת הכביש, וההנאה מהנהיגה מחפים על החסרונות, והכי חשוב מחיר מצחיק לעומת התמורה.

פורסם

על אילו שנים אתה מדבר? גיר ידני או אוטומט?

לפני כ-3 שבועות החלפתי את ה205 הנאמנה שלי ב306 1.6 אוטומטית מודל 2001, ואני נהנית ממנה כל כך שלפעמים לא בא לי לצאת ממנה כשאני מגיעה ליעד (צריכת דלק- סביבות ה1:14 בנסיעות שרובן בינעירוניות עם מעט מזגן).

בכל מקרה, לפני ואחרי הקניה עשיתי פה חיפושים לאורך ולרוחב על מילות המפתח "306" ו"פג'ו 306" ו"פז'ו 306" וכל מיני וריאציות דומות, ואני זוכרת שמצאתי את רוב התשובות על השאלות שאתה שואל. מומלץ להתחיל מזה.

מעבר לזה, אם תכוון לטווח שנים ספציפי וסוג גיר, יהיה קל יותר לענות לך לגבי דגמים וצריכת דלק, התשובות יכולות להשתנות משמעותית בין השנים והדגמים.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אני מתלבט האמת בין ה205 ל306,מצד שני אני הולך גם לעבוד ולאזן את עצמי ככה שהפער לא משמעותי.

אבל אני מתלבט בעיקר כי מ 205 צריך להתקדם גם,בעוד שאם אני אקנה 306 הרכב לא נראה כל כך חבוט ומיושן ואוכל ליסוע בו גם אחרי השחרור עד שאתארגן על רכב הגיוני יותר :wink: ( או פחות תלוי איך מסתכלים על זה :) )

מהם השנים המומלצות?

תודה .

פורסם

בתקציב הזה, באופן אישי, הייתי מעדיפה 205 מהשנים 95-97 בערך (נדמה לי, אני לא הכי מעודכנת במחירי השוק של היום).

זה אולי רכב מיושן יותר מה306 של אותן שנים (אם כי אני לא בטוחה בזה), אבל לרוב יהיה זול וקל יותר לתחזוקה למי שתקציבו נמוך.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

בתקציב הנ"ל תשקול ZX חולקת את רוב המכניקה עם 306 והמחירון שלה נמוך בהרבה.

לדוגמא המחירון של ZX 1.4 שנת 97 הוא 12 ,אפילו המחירון של ה 205 בשנתון הנ"ל גבוה יותר ואתה אפילו מקבל כרית אוויר :roll:.

פורסם

לא, הפוראבר נמכר עד שנת 99 , שמסוף שנת 96 החליפו את ההגה לכזה שנראה כאילו יש בו כרית אויר, אבל זה רק כיסוי פלסטיק.

פורסם
306 1.4 יכולה להגיע לצריכת דלק של 1:16, כך היה בזו שהיתה בבעלותי.

קח בחשבון שדגמי ה1.4 ספרטניים יחסית.

אייל, גם ההונדה סיוויק הידנית שהייתה לי הגיעה ל-1:16. השאלה באילו תנאים. לא אינדיקציה לכלום.

לגבי ה-306 - יופי של אוטו. גם ה-1.6 וה-1.4 חסכוניות - אבל לא יודע מי יותר.

אני הייתי שוקל גם את ה-ZX.

• תוכן חדש...