Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דייטסו שרד קלאסיק 99 1500 סמק

טורים ב 5000-סלד באופן קבוע אבל כשמדליקים מזגן זה עולה ל 10000 בערך

לפני שאני הולך למוסך מה אני יכול לעשות? אני צריך אינדיקציה כדי שלא ירמו אותי

\תודה למומחים

פורסם

לא נראה שיש לך בעיה, כאשר מדליקים מזגן הטורים יעלו תמיד מהסיבה שיש עוד עומס על המנוע.

אם הרכב לא רועד אז נראה שהכל בסדר.

פורסם

שאלה באותו נושא:

שמתי לב שכאשר מד הדלק יורד מתחת לקו האדום, הטורים גבוהים יותר, באיזור ה-3.5 כשבמצב של מיכל מלא זה יהיה בסביבות ה-2.5.

יש הסבר הגיוני?

Xbox12341

פורסם
השאלה האם זה תקין הטורים הנמוכים האלה כי צריך להיות בסביבות 9000 לא?

למה זה יכול לגרום?

הכל יחסי. אם 9000סל"ד זה טורים נמוכים, כניראה שמנוע שלך זה טורבינת גז או מנוע של פורמולה. :lol:

חבר יקר, לרוב מנועים של מכוניות 9000סל"ד זה מעבר לגבול יכולת שלהם, יש מכוניות בודדות כגון הונדה S2000 למשל, ומכוניות משופרות מאוד שמסוגלות להגיע ללא נזק לסל"ד כזה. וגם שם הטורים האלה בכלל לא נמוכים.

800-850סל"ד זה סרק נורמלי, 500סל"ד זה נשמע נמוך מידי ולא הגיוני למנוע בנזין, בטח בנפח כזה. ברור שעם הפעלת מזגן הטורים עולים במאט.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...