Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי זה טיפה ארוך אז אני ישתדל לקצר,

עבדתי במקדונלדס תקופה מסויימת (הרבה מעל שנה) ועכשיו הגיע הזמן להגייס, לכן פניתי למנהל שלי (מנהל סניף) ושאלתי איך בעצם כל העניין של הפיצויים עובד. המנהל אמר שאין בעיה אני יעזוב בסוף החודש (שזה חודשיים לפני תאריך הגיוס שלי) ויקבל פיצויים בלי שום בעיה.

עזבתי בתאריך שהוסכם, ואז אחרי חודש אני מקבל מהמנהל שלי טלפון שאומר שבעצם הייתי אמור לעזוב 45 יום לפני הגיוס ויש בעיה, כשראיתי שזה לא מתקדם לשום מקום פנימי לממונה מעליו שהסתבר שכלל לא ידע על העניין ואמר לי שהמנהל לא מוסמך להבטיח לי דבר כזה(פיצויים), בקיצור כנראה שעכשיו אני יצטרך להשלים מספר ימי עבודה לפרוטוקול על מנת לקבל פיצויים.

העניין הזה יותר כמה בעיות: חישוב הפיצויים הוא כזה: ממוצע של 3 חודשים אחרונים*מספר שנות עבודה, כך שאני בעצם מפסיד חודשיים מתוך 3 חודשים של פיצויים.

השאלה שלי היא מה אני צריך/יכול לעשות במקרה הזה והאם ברגע שקיבלתי הבטחה ממנהל הסניף העניין מהבחינתי צריך להיות סגור?

תודה:-)

פורסם

תפנה להסתדרות העובדים..

אני בטוח ששם יתנו לך מידע קצת יותר מעודכן ומקצועי.

כמו כן תמיד ניתן להגיש לבד תביעה לבית דין לעבודה.

בהצלחה.

פורסם

לי היתה גם את אותה הבעיה עם מקדונלדס..

עבדתי שם מ 2005 במשך שנה ו10 חודשים. הייתי אמור לקבל פיצויים מהם ולאחר קצת בלאגן זה הסתדר.

אני הייתי עתודאי ועשיתי י"ג, י"ד וזאת היתה עבודה אידאלית בתור סטודנט..

מה שקורה צריך למלא איזה טופס של החברה ואז לשלוח אותו למדור כספים שלהם.

תנסה לדבר עם הסופרויזר של הסניף שלך, תסביר לו את המצב ואני בטוח שהוא יעזור לך.

לי המנהל עשה "סצינות" אבל בסוף זה הסתדר, הוא דיבר עם הסופרויזר ואני שלחתי את הטופס ההוא ובסוף הכל יסתדר.

שיהיה לך בהצלחה!

• תוכן חדש...