Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6660 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש ברשותי סאב JBL 1200W 300RMS וכרגע הוא מוגבר ע"י ליטנינג אודיו B2.400.4 ואני לא מרוצה המגבר מתקשה לפתוח את הסאב הנ"ל ואני רוצה שאם ידפוק אז ידפוק עד הסוף ושכל בום יריד אותי אז החלטתי ללכת על מונובלוק השאלה שלי היא איזה מונו הכי כדאי משתי אלה

1. Lightning Audio B2.350.1

2.rockford דגם: PUNCH P3001

ואולי יש המלצה אחרת למונו באותו טווח מחירים (800 שקל) לפי דעתי הם יספקו אותו דבר כי הליטנינג מוצהר קצת יותר (350RMS) והרוקפורד (300RMS) אבל עדיין הכי טוב לשמוע דעות של אנשים אחרים שמבינים יותר טוב ממני

תודה מראש

gs_s

פורסם

לפי דעתי Rockford בלי להשאיר מקום לחשיבה בכלל

רוקפורד תמיד מוצהרים על RMS כלשהו ובפועל נותנים יותר

הוא ירים את הסאב בדיוק כמו שצריך

וגם המגבר עצמו מעולה לא תתאכזב :)

פורסם

מה הדגם המדוייק של הסאב?זה 1202D אולי?

אם כן,אז באיזה תיבה יש לך אותו?לי יש אותו מוגבר עם המגבר שלמטה,ולמרות שהוא רק 250W RMS בגישור,הוא פותח את הסאב מצויין.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=470163

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
לפי דעתי Rockford בלי להשאיר מקום לחשיבה בכלל

רוקפורד תמיד מוצהרים על RMS כלשהו ובפועל נותנים יותר

הוא ירים את הסאב בדיוק כמו שצריך

וגם המגבר עצמו מעולה לא תתאכזב :)

זה כבר לא עובד ככה .

המגברים שלהם היום לא בנויים כמו שהם היו פעם .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

טוב מסתבר שטעיתי וכנראה רוקפורד עדיין עובדים ככה ,

לפי מה שאני מבין מחיר ה P3001 בחו"ל ביחס לארץ יחסית נורמאלי שזה 199 דולר ביחס ל 900 ש"ח פה .

מוצהר על 300 RMS על 2 אוהם , בפועל מוציא בממוצע 383 RMS .

לך עליו .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

מאיפה המסקנה שהחברה בינונית ומטה? איזה הגזמה.

אתה יודע מה זה בינונית ומטה זה מגנאט,לנזר,מאק אודיו וכו'. אם כול הכבוד רוקפורד לא אחת מבניהם.

פעם הם היו עושים מגברים סוסי עבודה וגם איכותיים למשל אני נוסע כבר קרוב ל5 שנים עם מגבר 4 ערוצים PUNCH 501X ענתיקה ולא יחליף אותו בחיים(טוב אולי לגנסיס או אודיוסון) ומונו בלוק שמעיף לIDMAX אתה תיקרה 10001DB POWER שניהם מאותו בציר 2002. מגברים מצויינים שאין אליהם פשוט.

הMT-22 שלי מוחברים אל מגבר בביאמפ ושמעתי הרבה MT-22 על הגברות שלנו ואני חייב להגיד לרוקפורד היה את האחד הצלילים היותר חמים ששמעתי למשל טוב יותר מכול הייפוניקס מעפן.

אאאה

ושחכתי לציין שיש לי גם מידים שלהם כן כן מידים של סידרת הFNQ בציר 2001 כן כן הם כבר 7 שנה עובדים ואתה לא תאמין איך הם בועטים יותר חזק מלוחמים בUFC .

אז להגיד שהם חברה בינונית מינוס זו הגזמה.

אחלה סאבים(למי שאוהב ראפ ובאס אמריקאי רך ולא מדוייק) אחלה מגברים ואחלה מידים..טוויטרים הם עדיין לא יודעים לעשות:lol:

פורסם

תוה רבה לכולם על העזרה אני לוקח את הרוקפורד מקווה שאני ישים אותו כבר היום

פורסם

לגביי המידים אני מסכים שגם היום הם דיי טובים , כל קשר בין המגברים שיש לך לרוקפורד פאנץ שיש היום הוא דימיוני .

והמנובלוקים מסדרה T מאוד חזקים .

בלי קשר היפוניקס זה בהמה , בוא לא נכניס אותו לשיחה .:)

פורסם

טוב קניתי את המונובלוק של רוקפורד ובמילה אחת----וואו באמת באמת מגבר ברמה אני נמצא בפאנל על מינוס 6 ועדיין אני מרגיש את כל הגוף שלי דופק באמת מבסוט מהבחירה תודה לכולם

פורסם

אדי אתה לא מתכוון ל Punch 551X ?

לך תדע עוד כמה שנים טובות תמכור אותם במחירי אספנות ,

עדיין יש לי את ה 4.6x שיוצר ב 1998 , לא יודע מה השווי שלו

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם
טוב קניתי את המונובלוק של רוקפורד ובמילה אחת----וואו באמת באמת מגבר ברמה אני נמצא בפאנל על מינוס 6 ועדיין אני מרגיש את כל הגוף שלי דופק באמת מבסוט מהבחירה תודה לכולם

קודם כל-תתחדש.

וזה לא רק המגבר,זה גם הסאב.הJBL הזה בכלל לא פראייר:-)

נ.ב איזה תיבה חיברת לסאב?

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
קודם כל-תתחדש.

וזה לא רק המגבר,זה גם הסאב.הJBL הזה בכלל לא פראייר:-)

נ.ב איזה תיבה חיברת לסאב?

תודה תודה,אני לא יודע בדיוק איזה גודל התיבה אבל היא גדולה זה מה שאני יודע חח הנה תמונה

http://img382.imageshack.us/img382/5185/02042008533gq5.jpg

ומה הכי מצחיק התיבה הקודמת שלי איך שהפעלתי את המונו הסאב פתח אותו ועשה בא סדק חחח אז החלפתי לזאת :-D

• תוכן חדש...