Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול איך הסוזוקי באלנו מבחינת אמינות ועלויות תחזוקה?

איך הצריכת דלק שלה?

האם מבוקשת בשוק המשומשות?

(אני מזכיר ידנית!)

* ביצעתי מספר חיפושים ולא קיבלתי תשובות רלוונטיות.

תודה רבה!

פורסם

להלן נתוני פרוספקט של הדגם המדובר (ידני):

נפח: 1590

הספק: 96/6000

מומנט: 13.7/3000

תצרוכת (ק"מ לליטר) - בעיר: 10.6 כביש: 16.4

מהירות מירבית: 175

ראוי לציין שאין נתוני תאוצה 0 ל-100 בפרוספקט של היבואן. מדובר על נתוני מנוע של רכב 1.5. רכב אמין, בסדר מבחינה חסכונית ולא הכי פופולארי בשוק, דגם ידני יש מאט על הכביש.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

לחבר הייתה כזאת במשך 5 שנים. המסקנות: אמינה בצורה יוצאת דופן (אבל עדיין כנראה תלוי באקזמפלר), זריזה, לא הכי חסכונית (בסביבות 1 ל-10 משולב), וממש לא נוחה (לפחות לי שהייתי נוסע איתו הרבה אבל בצד של הנוסע).

פורסם

זריזה מאוד בגיר רגיל 0-100 באיזור ה 10 שניות-לפי נתוני היצרן. לא בטיחותית ,לא נוחה (מאוד לא נוחה)מרגישים כל בור ושבר בכביש.

לא הייתה לי ידנית אבל אוטומטית עשתה כמעט 1-12 משולב אז לפי דעתי בנהיגה רגועה אין בעיה לקבל נתון כזה בידנית.

חלפים לא זולים בכלל אבל האמינות טובה.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

מכונית אמינה מאוד , למנוע יש נטייה להיווצרות סדקים במנוע !, חובה לבצע בדיקת לחץ במע' הקירור, דרוש זאת מבודק הרכב במכון הבדיקה !!!!

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

• תוכן חדש...