Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6673 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אחרי יום ארוך בכמה פירוקיות בחיפוש אחרי מאוורר תואם (לאחר שנאמר לי במוסך שהמאוורר שלי תקול) ואחרי שבכל פירוקיה ניסו לקמבן לי מאוורר שמרכיבים אותו בערך מארבעה רכבים שונים(מאחד לוקחים מנוע, מהשני את הרוטור וכו'...)

התברר כי הבעיה היא כנראה כלל לא במאוורר.

הבעיה שהייתה היא שכאשר המאוורר נכנס לעבודה הוא מסתובב בעוצמה מאוד נמוכה (לעומת הקטן שעובד מצוין).

אולי הייתי צריך לעשות זאת מלכתחילה אבל משום מה לא בדקתי את המאוורר בחיבור ישיר למצבר ואכן לאחר בדיקה בחיבור ישיר הוא עובד במלוא העוצמה מה שהביא למסקנה שהמאוורר תקין לחלוטין וביזבזתי יום שלם בחיפוש אחר מאוורר לשווא.

השאלה שלי היא מה האפשרויות למקור לבעיה, האם קיים ממסר שממתג את המאוור למהירויות שונות שיתכן ותפוס על מהירות נמוכה?

בפתיחה של קופסת הפיוזים בתא המנוע ראיתי כי על אחת הקופסאות שנראה לפי השרטוט עליו כמו ממסר ומופיע הרישום RAD FAN CONTROL , כאשר ניתקתי אותו שני המאווררים חדלו לעבוד וכשהחלפתי לאחד אחר הבעיה נותרה בעינה.

אם מישהו מכיר רכב זה ויוכל סייע באבחנת מקור הבעיה זה יעזור מאוד.

תודה רבה.

• תוכן חדש...