Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן אנשים,

מה אתם אומרית על הערכה המשולבת של מראה, דיבורית בלוטוס', חיישני רוורס ?

המחיר שקיבלתי על הערכה כולל התקנה 1150 ש"ח.

כדאי ?

לוותר?

אני בכל מקרה צריך מראה רחבה יותר ודיבורית....

פורסם

מראה טובה עולה משהו בין 30 עד 60 שקלים.

חיישני רוורס פשוטים עולים 300 שקל, טובים 600 שקל פחות או יותר.

דיבורית "שן כחולה" - לא יודע כמה היא ממש צריכה לעלות אבל אני מניח שמדובר באזור ה300 שקל

אם הציאו לך מראה שכוללת בתוכה את התצוגה של חיישני הרוורס ביחד עם דיבורית - אז אולי המחיר הזה סביר.

כדאי או לא כדאי - זה עניין שלך.

לגבי חיישני רוורס - זה דבר נהדר! בייחוד במכוניות סדאן של היום שנותנות לך הרגשה שהרכב הרבה יותר ארוך ממה שהוא באמת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
מראה טובה עולה משהו בין 30 עד 60 שקלים.

חיישני רוורס פשוטים עולים 300 שקל, טובים 600 שקל פחות או יותר.

דיבורית "שן כחולה" - לא יודע כמה היא ממש צריכה לעלות אבל אני מניח שמדובר באזור ה300 שקל

אם הציאו לך מראה שכוללת בתוכה את התצוגה של חיישני הרוורס ביחד עם דיבורית - אז אולי המחיר הזה סביר.

כדאי או לא כדאי - זה עניין שלך.

לגבי חיישני רוורס - זה דבר נהדר! בייחוד במכוניות סדאן של היום שנותנות לך הרגשה שהרכב הרבה יותר ארוך ממה שהוא באמת.

אתה היית מתקין ?

ודרך אגב הרכב שלי לא סדאן... פשוט רנו מגאן :)

פורסם

חיישני רוורס - ברכב הפרטי לא כי הוא בנוי ככה שאני מסוגל "להרגיש" את הקצוות שלו היטב.

הרכב חברה, כן! הייתי רוצה להתקין בו חיישני רוורס כי התחושה שלו בזמן חניה מאוד מטעה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...