Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה, אני עובד כרגע בתפקיד הדורש ממני להיות 50% מהזמן בחוץ לארץ בממוצע. עשיתי הערכה שסה"כ הקילומטרז' החודשי שלי יהיה בסביבות ה- 12000 בחודש בממוצע.

עומדות לפני כמה אפשרויות בנוגע לרכב:

1) ליסינג מהעבודה- לא משתלם לי לקחת. (כ 3100 ש"ח נטו אצלנו)

2) אם אקנה רכב קטן חדש 2008 כמו מאזדה 2 יוצא לי יותר זול ב 800 ש"ח נטו. (כ 2300 ש"ח עם שקלול ירידת ערך, דלק ,כל ההוצאות השוטפות ואפילו הוצאות מימון.)

3) אם אקנה רכב ישן ב50,000 ש"ח בכלל יהיה עוד 600 ש"ח פחות (כ 1700 ש"ח) אבל אני רוצה ומעדיף ליסוע בחדש.

4) בדקתי את נושא שכירות הרכב כל פעם שאני חוזר לארץ אבל זה יוצא עסק לא זול.

אלא אם כן יש משהו שאני לא מכיר, איזו סוכנות שאם אשכיר ממנה 180 יום בשנה נאמר על בסיס בנק ימים כאלה תתן לי הנחה גדולה. או אולי אופציה נוספת שאני לא מכיר. מישהו יכול לתת טיפים בנושא?

תודה :?

פורסם
הקילומטרז' החודשי שלי יהיה בסביבות ה- 12000 בחודש בממוצע.

ממליץ על רכב דיזל. השכרה כדאית רק אם אתה לא משלם על דלק.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

אתה מתכוון לעשות 12K קילומטרים בחודש בממוצע, כלומר בסך הכל 140K קילומטרים בשנה או שאתה מתכוון שתעשה רק חצי מזה (כי הרי חצי שנה אתה לא כאן)?

בכל מקרה מדובר בקילומטראז' מטורף, ואני בכלל לא בטוח לגבי נכונות חישובי העלויות שלך.

ולכן אני חושב שבכל זאת כדאי לך ללכת לכיוון הליסינג. לפחות תדע מראש מה העלות החודשית שלך ולא תופתע מכל מיני עיזים שבוודאי יקפצו לך לדרך עם רכב ישן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

שלח בקשה להצעת מחיר למספר חברות השכרה.

ציין את הקילומוטראז' המשוער, מספר הימים המשוער.

בעבר הייתי בסיטואציה דומה - קיבלתי מחירים טובים יותר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אופס טעות!!!

אעשה 12,000 ק"מ בשנה בממוצע! קילומטראז' נמוך יחסית.

בדיוק עמדתי לשאול אם אתה מגיע לחו"ל ברכב ליסינג.

• תוכן חדש...