Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיחה שקשורה למכוניות

תומר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אחד הרביץ נסיעה במכונית ספורט החדשה שלו, עובר באדום, תופס אותו שוטר אומר לו לעצור בצד, השוטר מגיע אליו ושואל אותו: "אתה מודע לכך שעברת באדום?" הנהג משיב: "כן, אני מאוד מצטער וגם אין לי ביטוח, השוטר המום מגילוי הלב של הנהג מבקש רשיונות, הנהג הכנה מספר לו שאין לו בכלל רשיון נהיגה והרכב בכלל גנוב, השוטר המום מהמצב ושמח שיצא לו לתפוס "דג שמן" שכזה, מיד מתקשר למוקד ומבקש סיוע, משום שהוא לבד עם העבריין, תוך דקות ספורות מגיע קצין בכיר ומסתודד עם השוטר - לאחר כמה דקות הקצין מגיע לנהג ושואל אותו כיצד השיג את הרכב, הנהג משיב לו: "הוא שלי" ומראה רשיון רכב וביטוח, "מה עם רשיון נהיגה?" מקשה הקצין, "הנה" הנהג מוציר רשיון נהיגה בתוקף, "רגע רגע" אומר הקצין, "השוטר אמר לי שאמרת לו שהרכב גנוב ושאין לך רשיון", הנהג מגחך למשמע הדברים ואומר "תיכף הוא גם יגיד שעברתי באדום" :lol:

X כ"ס יפניים = X כ"ס צרפתי כפול 1.5

1.כועס ומנצח, כועס ומנצח - כמו חתול

2.כרגע למדתם שיעור מהיר איך הופכים לימון ללימונדה

(ממיטב אמירותיו השנונות של מודי בר-און בעת שידור חצי גמר אליפות "ניין בול" בספורט +5)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:lol: ח :lol: ז :lol: ק :lol:

ענקקקקק@@@@@!!

חחחחחחחחחחחחחחזק

חחחחח גדול,ענק !!! עכשיו יהיה לי בדיחה לשיעורי תעבורה בבי"ס

חחח,ענק!!

אהבתי

בדיחה נחמד....

ועוד ועוד ועוד אחים שלי לזה קוראים ספאם...למרות שזה אוף טופיק ההודעות שלכם ממש חסרות כל תכלית (כולנו עושים זאת) אז באו ננסה לכתוב רק דברים אם תוכן אמיתי?

נ.ב גם הודעה זאת ספאם :roll:

****לאחר העריכה****

נ.ב 2- אפשר לחשוב שמדובר על איבר מין או משהו כזה(לאחר קריאת ההודעה שלי זה עלה לי לראש-ספאם)

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ענקקקקק@@@@@!!

חחחחחחחחחחחחחחזק

חחח,ענק!!

אהבתי

בדיחה נחמד....

ועוד ועוד ועוד ידידי היקרים לזה קוראים ספאם...למרות שזה אוף טופיק ההודעות שלכם ממש חסרות כל תכלית (כולנו עושים זאת) אז באו ננסה לכתוב רק דברים אם תוכן אמיתי?

****לאחר העריכה****

נ.ב 2- אפשר לחשוב שמדובר על איבר מין או משהו כזה(לאחר קריאת ההודעה שלי זה עלה לי לראש-ספאם)

אתה טועה, אלו לא הודעות ספאם, ספאם זה כאשר שולחים לכל מני יעדים את אותה הודעה בנוסח זה או אחר כאשר הודעה זאת לא קשורה אל היעד, ולעיתים קרובות אף נושאת בקרבה פרסומות.

אתה בטח מתכוון ל"הודעות חסרות תכלית שבאות רק למלא קסדות ליד הניק" יותר נכון מספאם. (SPAM)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ענקקקקק@@@@@!!

חחחחחחחחחחחחחחזק

חחח,ענק!!

אהבתי

בדיחה נחמד....

ועוד ועוד ועוד ידידי היקרים לזה קוראים ספאם...למרות שזה אוף טופיק ההודעות שלכם ממש חסרות כל תכלית (כולנו עושים זאת) אז באו ננסה לכתוב רק דברים אם תוכן אמיתי?

****לאחר העריכה****

מה קרה מותק כבד לך הסרבר ?

מה נגמר לך המקום בזיכרון מרוב כל ההודעות ?

אם המנהלים ימצאו לנכון להעיר אני מאמין שהם היו עושים את זה כבר אם לא אז זה בטח לא התפקיד שלך.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...