Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה לכל האמיצים שהגיעו למפגש למרות השרב הכבד.

הפעם היו הרבה פנים חדשות, משמח לראות כל פעם מחדש אנשים שמצטרפים לפורום ולמפגשים בכלל.

רב תודות ליחיאל ואלי שתפסו פיקוד על המנגל ודאגו להכנת הבשר.

יחיאל תודה אישית ממני על הסיוע בפיתרון הבעיה שהיתה ברכב, ותודה לאישה שדאגה לנו לבשר משובח.

:beerchug::mm_yeah:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה דיי מלא ונחמד מאוד, כרגיל במפגשי מרכז האחרונים. יאללה, חדל דיבורים, תתחילו עם התמונות :wink::-P

אלי, אתה מפקיר :wink::lol:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

ידעתי שיחיאל יקח פיקוד כרגיל על המנגל , יחי יחאיל =)

ליטל אני מתפלא עליך , איפה התמונות של ההתקנות החדשות (אם יש) .

תקראו את ההודעה שלי למה לא הגעתי לפני שאתם כועסים :lol: הייתי גמור .

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

סרטון מתוך הרכב של_________רוצים לנחש?

:wink:

לא כל כך קשה.

owBFvl299s4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

עוד הוכחה שניתן לא רק להקשיב למוזיקה דרך האזניים,אלא וניתן להרגיש אותה דרך כל הגוף.

:wink:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מבלי לראות אפילו זה של אלי !

יעקב

עריכה :

אכן צדקתי !

אלי שם השיר בבקשה =)

איזה סטייל אלי .:)

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

עם המקסימה שלו, ולאחר מכן מאתר ומתקן תקלה ברכבי.

:-D

img7060largeoe3.jpg

ל'

IMG_7060.jpg

IMG_7061.jpg

IMG_7062.jpg

IMG_7063.jpg

IMG_7109.jpg

פורסם

סרטון חלק 2:

HH6Sr957A2A דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ל'

• תוכן חדש...