Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

א. חתימה על הדו"ח מאשרת אך ורק כי הנהג קיבל את הדו"ח בידו, אין זה אומר שהנהג מסכים עם הדו"ח ולא מתכוון

לערער עליו ו/או להגיע איתו לבית המשפט.

ב. אני הייתי מציע לבדוק האם מדובר במתנדב או בשוטר - אם זה מתנדב אז לגשת לראש יחידת ית"מ באזורך ואם

זה שוטר אז לגשת לראש יחידת תנועה באזורך. תתחיל מהדרגים הנמוכים קודם כל, מהמפקדים הישירים של

אותו שוטר/מתנדב ותנסה לגרום להם ליראות כי כל אירוע המדובר היה בלתי תקין בעליל ולא מגיע לך אותו דו"ח.

כמו כן תנסה לשחק על זה שנטפלו במיוחד אליך מכיוון שיש לך רכב ספורטיבי אשר מושך תשומת לב - זה רק עלול

להועיל - כי במקרה הנגדי אם אתה לא תשתמש בפרט רכב ספורטיבי, הם ישתמשו בו ויגידו שבגלל שיש לך אחד כזה אתה מרגיש מעל החוקים ומשתולל עם הרכב.

ג. תציין שלא ניתן לך להגיב, השוטר סגר את עצמו ברכב, לא נתן לך להגיב וגם רשם בדו"ח דברים שלא נאמרו על ידך.

ד. אם כל זה לא הולך וביחידות המדוברות לא הסכימו לבטל/להמיר לדו"ח שיתאים לך - האפשרות שלך היא

לגשת עם זה לבית משפט וברוב המיקרים טרם המשפט המשטרה תסגור איתך עיסקה באולם בית המשפט על דו"ח

פשוט יותר או ללא נקודות - עיסקת טיעון.

פורסם

איך בדיוק הוא ישכנע את מפקדו של השוטר/ את השופט / את מח"ש, שהוא צודק והשוטר טועה ומטעה.

אם מדובר רק במילים יפות - לא שכנעת.

אם מדובר בעובדות - השוטר ישלם על זה.

נקודת ההנחה של המערכת היא שלשוטר אין ענין לעוות מציאות ושאין יריבות אישית קודמת בין השוטר לבין האזרח. כיוון שכך המערכת רואה את השוטר כצודק ואת האזרח כתחמן ובדאי המחפש תירוצים והמצאות לחמוק מן הדין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

עצה שלי לך להתייעץ עם עורך דין . אם יש לך קייס , לך על זה כי את שכר הטירחה שלו תשלם המדינה . אם הוא יגיד שאין לך. אז חבל על הזמן

פורסם
איך בדיוק הוא ישכנע את מפקדו של השוטר/ את השופט / את מח"ש, שהוא צודק והשוטר טועה ומטעה.

אם מדובר רק במילים יפות - לא שכנעת.

אם מדובר בעובדות - השוטר ישלם על זה.

נקודת ההנחה של המערכת היא שלשוטר אין ענין לעוות מציאות ושאין יריבות אישית קודמת בין השוטר לבין האזרח. כיוון שכך המערכת רואה את השוטר כצודק ואת האזרח כתחמן ובדאי המחפש תירוצים והמצאות לחמוק מן הדין.

.

יש משהו בדבריך, אך אני לא לגמרי מסכים איתך.

מניסיוני, המפקד (במידה ותיפול על אחד אדיב) יעדיף לבטל את הדו"ח או להמירו באזהרה או דו"ח פשוט יותר -

במידה ומדובר על דו"ח מגוחך כפי שפותח האשכול סיפר. כמו כן, מדובר על עבירה שלא נאכפת כמעט,

יש לבדוק אם לא הורידו אותה בכלל מהחנ"א (חוברת נוסחי אישום) כמו שהורידו בזמנו את העבירות על איתותים וכו'

ושוטרים מצאו דרכים מגוונות "לצ'פר" את מי שלא מצא חן בעינהם בדו"ח עקב העבירה שהיא כבר בעצם לא כל כך

עבירה (שלא יובן לא נכון, לדעתי חשוב מאוד לאותת ואני לא מעודד מישהו להימנע מכך).

בקיצור, אין לו בעצם עכשיו יותר מידי מה להפסיד - אני במקומו הייתי ניגש לתחנת המשטרה ומנסה להיפטר מהדו"ח

הזה או לפחות להקל אותו.

פורסם

בקיצור...

כפי שאתם מתארים את זה,

שוטר יכול לקום בבוקר ולהחליט שהוא דופק לכולם קנסות על ימין ועל שמאל

בין אם זה קרה או ובין אם לא

ואם השוטר והאזרח המתלונן יגיעו לבית המשפט ב10 בבוקר

השוטר יטען שכרגע לילה, והאזרח יטען שבוקר... הוא ישקול למי להאמין !

מחר אצור קשר עם יחידת המשטרה פה באשדוד לשאול פרטים היכן נמצאים מח"ש

ומשם התקדם הלאה... אני לא מתכוון לשבת בשקט על השטות הזאת !

Turbine

פורסם

מסכים איתך, אל תשלים עם הסיפור ההזוי הזה.

אבל אני במקומך מתחיל ממכתב פשוט שמגולל את סיפור הארוע ושולח אותו למפקדו/ מפקד התחנה של השוטר.

ממתין לתגובה ומתקדם משם.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לפעמים הבאות:

תמיד להקליט בפלא' את כל מהלך השיחה עם השוטר.

אם אין פלא' שמקליט, להתקשר לחבר/קרוב, להגיד לו לא לענות, ושהמזכירה שלו תקליט הכל

• תוכן חדש...