Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6661 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש רכב חסכוני,זריז,אמין ושלא אוהב מוסכים בתקציב של 50K וניתן לחרוג קצת.

אני נוסע בעיקר בתוך העיר.

עד לא מזמן הייתה לי פולו 98 1600 ידנית וממש לא הייתי מרוצה.

אודה לכם על המלצות.

תודה רבה,

מתן.

פורסם

אם קצת תגדיל את התקציב- טויוטה יאריס 2002, הונדה ג'אז 2002 או דייהטסו סיריון 2004.

כולם עונות עם הדרישות של אמינות וחיסכון בדלק.

הונדה קצת יותר יקרה לאחזקה אבל גם מרווחת יותר ובעלת בגאז' סביר (אם זה מעניין אותך)

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בקשר לידני או אוטומטי אז זה יש עדיפות לאוטומט.

אני לא נוגע בפונטו.

הפולו הייתה נוראית, כל שני וחמישי ביקרתי במוסך להחליף לה חלק אחר...

הפולו עלתה לי 23K בתחילת 2007 ונמכרה 11 חודשים לאחר מכן באותו מחיר. העניין הוא שבאותם 11 חודשים היא גם עלתה לי 9K במוסך! ואני באמת לא מגזים.

פורסם

הרבה אנשים המליצו לי על הסיריון והסוויפט והאמתי שנהגתי על שניהם.

העניין הוא שהסוויפט ממש לא בתקציב (אני מעוניין בשנתון החדש עם הצורה החדשה)

ולגבי הסיריו עוד לא גיבשתי דעה איך הייתה חווית הנהיגה עליה. היא הייתה לא רעה אבל בהחלט לא מדובר ברכב מהנה.

אולי תוכלו לתת לי עוד רעיונות לרכבים?

תודהן

פורסם

הסיריון והסוויפט רחוקות מהתקציב שלך בשנתונים החדשים שלהם (בצורה הנוכחית) לכן הן יורדות מהפרק.

סקודה פביה 16V יכולה להוות אופציה מצויינת.

למה אתה לא נוגע בפונטו?

פורסם

יונדאי גטס יכולה להיות גם אופציה טובה, חפש אבל אך ורק גטס מיידים פרטיות ולא מלינסיג שבא עם איבזור ביטחותי מחפיר (כרית אויר אחת ובלי ABS) חפש את הדגם המאובזר יותר.

וכמו שכבר אמרו , דייהטסו סיריון והונדה גאז' אופציות טובות חסכוניות ואמינות.

פורסם

וואלה! הסקודה נשמעת לי מעניינת.

מישהו יכול לפרט לגביה קצת יותר?

בקשר לפונטו, בזמנו הייתי מאד רציני לגביה אבל הרבה מאד אנשים שדיברתי איתם אמרו לי שבכל זאת מדובר ברכב בעייתי ולא אמין במיוחד.

תודה

• תוכן חדש...