Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה בקשר ל focal k2power

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6663 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום קניתי זוג קומפיננט פוקל K2POWER

עכשיו אני רוצה לבדוק אם הם מקוריים או זיוף..

הבנתי שיש דרך לעשות זאת באתר היצרן או בצורה אחרת אני לא יודע.

אם מישהו יכול לעזור לי והוא מבין בזה אז תודה רבה חברים.

אם לא. לא נורא

פורסם

זה מה קוראים אותה "עושה לפני חושבת".

כמה ת'רדים רצים כאן על הנושא הזה - חבל, עם רק היית מריץ חיפוש.

וכמו שאתה רושם את השם של הסט הזה כבר נשמע כאילו שנפלת על זיוף.

K2P של פוקל - קודם כל תתחיל בתג מחיר, אם הוא נמוך יותר באיזה חמש מאות שקל מהמחיר ההכי סביר לסט הזה - זיוף בטוח.

אם אתה מרים טלפון ליבואן והמספר הסידורי לא מופיע במערכת - זיוף!

תעלה תמונה של הסט - אם המידבאס שלך הוא עם כיפה שחורה ולא כסופה - זיוף! (זה או מידבאס מסט אחר שלהם שנמכר בארה"ב או זיוף טוטאלי).

בקיצור אני מקווה שאתה לא מתחיל להזיע עכשיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תעדכן אותנו במה קורה :x

בטח עכשיו יורד לו הלב , תעודד פעם הבאה חושבים לפני מעשה .

בכל מקרה תתחדש גם במזויפים (אם זה אכן מזוייפים) כזה זה משהו =)

ד"א מישהו שמע את המזוייפים ? ויכולים להגיד איך הם על הדרך ?

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...