Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI

GaluL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שאני חושב שהפולו יפה הרבה יותר,

כדאי לך לשקול גם את האופציה של הסיאט איביזה קופרה.

הרבה יותר בפחות כסף.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

לידידה שלי יש את הPOLO GTI.

אוטו חמוד..

לדעתי האיכות פנים שלו עדיפה עשרות מונים על פני האיביזה, ובהחלט עדיפה על הFR שהוא מתחרה בה.

אם כי לאור ההפרש במחירים, הוא מוצב מול הקופרה - ואז מהווה קצת אכזבה מבחינת ביצועים.

למרות שעם קצת "סידורים" הוא בכיף עומד עם הקופרה מבחינת כח והאיכות נסיעה של הGTI עדיפה.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

רועי, לגבי האיכות - אני לא מסכים איתך. היא לא מרגישה איכותית יותר מהאיביזה.

במחיר הזה עדיף ללכת על הקופרה :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, בתור מישהו שנהג בשני המכוניות, אני מאוד מסכים עם רועי.

לי אין ספק בכלל שיש הבדלי אכויות.

אבל, מי שמחפש יותר בפחות כסף - שילך על האיביזה.

על הפולו הוא יצטרך להוסיף עוד כ-5K-6K ומעלה על מנת להגיע לאותם נתונים של הקופרה (מבחינת כ"ס ואחיזה).

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

פורסם

אומנם עוד לא נהגתי ב-GTI או קופרה, אבל יצא לי לבלות מספר ימים פולו 1.4 (וכמובן שביום יום אני עם האיביזה שלי ומרבה לסוע גם ב-FR).

אני התאכזבתי מהפולו - היא לא מרגישה איכותית מהאיביזה (אפילו במעט).

לחומרים יש מרקם מזעזע (מאוד גס) וגורם לתחושה מאוד זולה וליסנגית, ותא הנוסעים דאג להציק לי ולזמזם ככל האפשר

וזה לפני שעוד נגענו בריפודים המזעזעים והלא נעימים במיוחד או המדף הטיפשי שנמצא בחלקו של הדשבורד (בתאונה - זה לא יהיה נעים לנהג ולנוסע).

אני מסכים שתא הנוסעים של האיביזה אינו מרשים במיוחד (אני לא מת על העיצוב שלו בכלל), אבל התחושה הכללית הרבה יותר נעימה מבפולו - החומרים נעימים יותר למגע, הריפודים נראים ומרגישים טוב יותר והקונסולה מוטה לכיוון הנהג (נוח).

גם באיביזה יש זמזומים פה ושם - אני מוכרח להודות (אולי זה בגלל ההתקנות המקומיות ואולי זה בגלל שאצל הספרדים הבקרת איכות פחות טובה מבגרמניה או צ'יכיה).

מישיבה קצרצרה ב-GTI ובקופרה - עדיין הרגשתי יותר טוב בקופרה.

הקופרה מרגישה נעימה יותר מבפנים וכל הדברים הקטנים עושים את העניין למעניין עוד יותר (התפרים האדומים, התקרה והקורות השחורות - כמו כל הפלסטיקה שבתא הנוסעים), סמלי דגלי המירוץ, הריפודים השונים.

ב-GTI המצב משתפר מבחינת הדיפונים וכל מיני נגיעות קטנות שעושות את שלהן, אבל עדיין יש את בעיית הפלסטיקה הגסה שמשדרת תחושה זולה ולא נעימה בכלל.

זאת דעתי :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בתור בעלים של פולו GTI (שנת 2007), הדברים ש RS כותב בקשר לפולו די נכונים.

הגימור הפנימי אכן קצת מאכזב, וגם איכות ההרכבה לא משובחת.

יש קצת רעשי פלסטיקה מהדשבורד ומהדלתות (מה גם שהבולמים הקשיחים לא מקלים על כל הפלסטיקה)

אבל אם נשים בצד את הקוסמטיקה. האוטו נוסע מצויין, מאוד מהנה לנהיגה, והתנהגות הכביש שלו מצויינת.

הייתי מייעץ למי שמתלבט לגבי הפולו GTI לבדוק גם את הגולף TSI.

הביצועים דומים, לגולף יש DSG (יתרון/חסרון ישפוט כל אחד ע"פ העדפתו)

אני מאמין שבגולף איכות הגימור והייצור עדיפה,

אם כי הכיול שלה הוא פחות ספורטיבי (וזה מסתכם בעצם בבולמים רכים יותר)

א למשיהו יש שאלות/תהיות לגבי הפולו GTI, אשמח לענות.

פורסם

יש להבדיל בין גולף TSI לפולו GTI .

אין קשר בין השניים!

הפולו GTI הינה ספורטיבית והגולף משפחתית קומפקטית זריזה!

אומנם מנוע הTSI עם תיבת הDSG הינו פנינה ומספק סחורה יפה מאוד אבל יש להבין שלא מדובר ברכב ספורט אלא בגולף זריזה!

לבחור המתלבט - במידה ותרצה מידע מעמיק על הפולו , אשמח לענות לך בהודעה פרטית.

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

בקשר לרמת גימור, היום יש בבעלותי גולף 1.6 דגם 2006 והרמת גימור בא על הפנים (לחבר שלי יש גולף 2.0 מאותה שנה ואותו דבר גם), הלחצנים של החלונות הצבע שלהם מתקלף כך גם הלחצנים של הרדיו, אורות וכו'. כמו כן יש לי חבר עם איביזה שגם לא מרוצה מהרמת גימור. אז כנראה שזה לא מה שיכריע כאן.

• תוכן חדש...