Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Polo GTI

GaluL
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם אצלי (גולף GTI 2007) מתקלפים המתגים של החלונות. אין לי בעיה ברדיו וכו', אבל ב2007 החליפו את הרדיו ליחידה בעלת כפתורים בצבע כסף - אולי בשביל לפתור את העניין הזה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

האם POLO GTI ו SEAT IBIZA CUPRA\FR חולקים את אותו גיר??קראתי שהגיר של הפולו יותר קצר(הילוכים פחות ארוכים מהסיאט) ושאלה נוספת המגדש טורבו של האיבזה הוא כמו בפולו? והאם כן זה אומר שאפשר בעדכון תוכנה לעלות את העוצמה ללא סיכון (POLO GTI)

פורסם

האמת שלחברה שלי לשעבר הייתי גם פולו GTI אדומה שאני סידרתי לה חדשה מהיבואן. ושאני נהגתי ברכב הוא היה יותר "מפנק" מהקופרה אבל מבחינת המנוע והעוצמה שאתה מקבל מהקופרה היא עולה כמה רמות מהפולו כי באיביזה יש קולר חזיתי ובפולו לא וזה גם מה שמעלה לאיביזה את הכח ל180 כ"ס אבל כל לחיצת דוושה שאת לוחץ בקופרה את פשוט טס וזה ממש כיף אבל בפולו יש את הזריזות אבל אני עדיין מעדיף את הקופרה. אבל אם נכנס לתא הנוסעים של הפולו, הוא יותר נעים יש לך מערכת שמע מקורית בקופרה אין אבל אפשר לשים בתוספת תשלום.באיביזה הכל קודר והכל שחור בלילה זה אדום אבל בסה"כ אני עדיין מעדיף את הקופרה. אבל כך בחשבון שכל במפר או שיבוש, בכביש תר תרגיש חזק מאוד וגם לפעמים זה מציק אבל זה ביגלל הצמיגים שמגיעים איתם 17".

העדפה שלי קופרה :twisted:.

יניב

פורסם

האיביזה כבר הוחלפה לדגם חדש.

הגרסאות הספורט של היצרן ייחשפו לקהל עוד השנה, אולי בעוד חודש אפילו.

מתי זה יגיע לפה, זו כבר שאלה אחרת, אני בכל אופן לא הייתי ממהר.

• תוכן חדש...