Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דייהטסו שרייד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6667 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר רוצה לקנות רכב, הוא נעול רק על הרכב הזה, הוא רוצה לדעת מה האבדל בין הגירסה של1.3 לבין 1.0 ביצעים ואמינות ,

תודה ולילה טוב.

פורסם

תציין איזה שנה אתה מדבר? אם שאלת לגבי מנוע 1000 אני מאמין שאתה מדבר על הגרסא הישנה של השרייד שהיא עד שנת 93 כולל. לדעתי מנוע 1000 חלש מדי, במיוחד אם מדובר על אוטומט'. הייתי ממליץ על ידני בשנים האלה. אמינות מעולה. ביצועים ירודים כמו כן נוחות ירודה וקיימת צפיפות. לבדוק שטיפלו ברכב בזמן. שבוצע שימוש בנוזל קירור ולא מי ברז כיוון שמדובר בראש מנוע אלומיניום ולא ברזל. מפורט על כך עוד רבות בפורום.

מדובר במידע שהסקתי עקב קריאה על דפי הפורום. לא מתוך נסיון אישי. בהצלחה

פורסם

לפי דעתי שרייד 1.3 עם מנוע 16 שסתומים זה אחלה אוטו (מבחינת חיסכון, אמינות ומחירי תחזוקה).

לפי CARFOLIO שרייד מדגם 89 (אני מניח שמדובר על אותו רכב ב-93) יש לו 90כ"ס והוא מאיץ תוך 10.5 מ-0 ל-100.

זה בהחלט סביר. ביצועים המדוברים כניראה לרכב עם הזרקה.

למנוע 1000סמ"' יש רק 51כ"ס...

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

90 כוח סוס על רכב כזה ואתה אומר שהוא עגלה (לא רכב ספורט אבל גם לא עגלה)

הרכב שחבר שלי ראה הוא שנת 93 עם קרבורטור לא הזרקה יש אבדל במשהו או אותו דבר?

פורסם

הנתון שרשמו לך לא נכון, או מתייחס לגירסאות שלא נמכרו בארץ.

לשרייד 1300 בשנים 88-93 בארץ היה משהו כמו 70 כ"ס, אבל, עדיין, יש לה ביצועים לא רעים (עם גיר ידני).

לגבי השורה האחרונה - אין הבדל, כי בשנת 93 היה רק קרבורטור, ולא היה משהוא אחר.

פורסם

לשרייד 1.3 יש 78 כ"ס (מתייחס לדגמים עד 1994) ל-1 ליטר יש 53 כ"ס.

מנוע ה-1 ליטר פחות מומלץ עקב ביצועי המנוע (מתקשה עם מזגן).

בכל מקרה רכב מאד נחמד - ואני אומר מנסיון.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...