Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צ'מפיון יהיו צ'מפיון?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שאני לא אספר לך איזה גהנום עברתי במשך שבוע עם סלקום שכלל החלפה של 3 מכשירים חדשים ובאחת הפעמים סרבו אפילו לתקן ואמרו לי תחיה עם התקלה.

ואחרי כל זה אפילו פיצוי ראוי לא קיבלתי

יכולתי לסדר את המכשיר בעצמי תוך 10 דקות בבית (פעם אחת ולתמיד), אבל זה היה מסיר לי את האחריות עליו.

גם במכוניות שירות טוב יתרום יותר למותג, לקוח חדש שמתיחסים אליו לא טוב אצל VW יעשה חושבים לפני שהוא קונה מהם את הרכב הבא שלו, מבחינתי עדיף להיות עם רכב מעט יותר נחות אבל עם שירות מצויין.

ידידי, פספס את המטרה של האנלוגיה שלי.

אני לא בא להתחיל לסנגר על שירות הלקוחות של חברות הסלולר.

נתתי דוגמה לתחום שבו אין הרבה בידול בין המתחרים ואת הבידול עושים ע"י שירות.

אם נעזוב שניה את המיקרו (המקרה הפרטי שלך), ברמת מאקרו שירות הלקוחות של חברות הסלולר הישראל הוא מהטובים בעולם!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שירות, שירות ועוד פעם - שירות.

חברים יקרים, מה כבר נדרש מאנשי השירות של 'צ'מפיון'? לחייך ללקוח? לתת לו הנחה קטנה שלא משנה לו ובטח שלא להם? לתת לו הרגשה שהוא לקוח חשוב ורצוי? היה קשה לאיש המכירות להפגין מעט אכפתיות למרות שהוא כבר מכר את הרכב?

כמה בפועל היה עולה כל הסיפור ל'צמפיון'? החיוכים, תשומת הלב, הפגנת איכפתיות - כולם חינם (אולי זה היה מפריע להם לשתות בנחת את קפה הצהריים - אבל זה הכל).

הנחה? 20 ש"ח.

כמה זה יעלה לצמפיון בעתיד? הלקוח מתחיל להפגין חוסר שביעות רצון, עוד שניים - שלושה מקרים כאלה והוא יקבל עליהם ג'ננה.

מה יקרה אז? המלצות שליליות לכל עבר, הרכב הבא כבר לא יהיה מהם.

איך אני יודע את כל זה? אני גם הייתי פעם לקוח שלהם והייתי בסרט הזה.

פורסם

זה נכון לגבי כל עסק, רק חבל שלרוב העסקים בארץ אין את ההבנה הפשוטה ששרות טוב (גם אם זה אומר לספוג החלפת מוצר שעבר שימוש שלא לפי ההוראות) מחזיר את הלקוח ועוד 10 חברים שלוץ

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
בני, גם אתה בתשובתך לא מתייחס לעיקרון: אם יש חלק שידוע שאחיזתו רופפת, ובחניות הוא לפעמים קופץ מהמקום, מדוע לא להציע אותו חינם (או בהנחה), כמו שטויוטה מציעים מנוע שלם חינם במקרה של כשל?

השירות של צ'מפיון יהיה תמיד השירות של צ'מפיון, לנסות לשנות אותם לא יהיה אפקטיבי, מה שנקרא "תלמד לחיות עם זה".

בנוגע לחלק, למדת על בשרך מה שרבים למדו/ידעו מזמן.

בורג קטן לחלק הטפשי הזה והוא לא יפול יותר.

welcome to VAG-land :wink:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

אצלנו באודי החלק התנדנד ונפל שבוע אחרי שהרכב יצא מפחחות, חזרנו למוסך פעמיים והם לא סידרו את זה, נכון להיום הרכב בלי החלק פשוט למדנו לחיות בלעדיו.

אם אני מחפש חלקים לרכב צ'מפיון זה המקום האחרון שאני נכנס אליו, אני מחפש בכל חנויות החלפים ואם אין ממש ברירה אני ניגש לצ'מפיון לקבל את הקנס המוגדל.

פשוט חייבים ללמוד לחיות עם השירות הגרוע של צ'מפיון, במדינות נורמאליות היו נותנים להם למכור אולי קורקינטים

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
השירות של צ'מפיון יהיה תמיד השירות של צ'מפיון, לנסות לשנות אותם לא יהיה אפקטיבי, מה שנקרא "תלמד לחיות עם זה".welcome to VAG-land :wink:

זו לא חובה ללמוד לחיות עם השירות של צ'מפיון - ישנם גם יבואנים אחרים.

לאחרונה אני נתון תחת מתקפה של איש מכירות של צ'מפיון, רק השבוע נפגשתי איתו לברנץ' (על חשבונם - אלא מה).

לבחור ממש - ממש אין סיכוי מכיוון שאני נמצא בחיקו החמים והנעים של השירות הטוב ביותר בארץ :-D.

אחרי כל הליטופים שאני מקבל מהם ממש לא בא לי לחזור לעולם של צ'מפיון.

אם ה- A4 הייתה טובה בהרבה מהצעצוע שלי אז אולי הייתה לי דילמה, אבל כשהשירות גרוע והרכב נחות אז אני מעדיף את האופציה של צעיר ובריא...

פורסם

1. לא ממש ברורה הסיבה בשלה פותח השירשור סבור שמגיעה לו הנחה.

2. עסקים גדולים ומסודרים לא מעניקים הנחות, לא בשל צייקנותם, אלא בשל חשש מוצדק ליצירת תקדים בכל הנוגע למדיניות מחירים והיחס ללקוחות.

3. בכלל ובעקרון עדיף לנהל מו"מ על השתתפות או הנחה כשמדובר בהוצאה רצינית במוסך ולא בחלק פלסטיק שזו עלותו. מנסיוני קיימת בצ'מפיון מדיניות של הליכה לקראת הלקוח, כשמדובר בתיקון שעלותו גבוהה במיוחד.

4. מכל מקום, אם רצית לפגוע במוניטין של צ'מפיון, שלטעם רבים כאן הוא ממילא רעוע, הצלחת.

פורסם

זה לא לגמרי מדוייק- ישנם מוסכים מורשים שנותנים שירות טוב.

מנסיוני- מוסך עוז בחיפה ומוסך משארקה בעפולה נותנים שירות מצויין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

משארקה בעפולה? שירות טוב? היה לי שכן עם גולף שסבל המון מהמוסך הזה ועוד רבים מתלוננים, כך שלקרוא לו מוסך מצויין...

DORIK גלה לנו את המוסך המוצלח. אני מרוצה מהשירות אצל מוני מרכזי רנו ניסאן בעפולה, עלות החלקים סבירה אבל השירות... הכל עם חיוך, הקשבה מלאה, טיפול יסודי, הכל נקי ומסודר, יוצא איתך בחור מקצוען לאוטו ומסביר לך הכל.

:-) just smile
פורסם

מה שאתה מתאר זה פשוט זילזול בלקוח, מה הבעיה שלהם לתת שירות כמו שצריך?

שילמת להם כל כך הרבה על רכב וחלק כזה קשה לתת להם הנחה ? רק בשביל להשאיר את הלקוח מרוצה ולהראות לו שהם דואגים לו ובאים לקרתו.

אני גם מטפל במורשה (פג'ו) , והיחס שם פשוט מעולה! החל מהפקידות הנחמדות עם החיוך ששמחות לעזור לך ולצוות המכונאים שעובדים שם שלא אכפת להם שאני עומד לידם לפעמים ומציק בשאלות , העבודה שלהם מקצועים מאוד מה גם שמהחדר המתנה ניתן לראות את הרכב כל זמן הטיפול מוסך מקצועי מאוד.

בנוסף לכל זה אני מקבל שם באופן קבוע הנחה משמעותית על חלקים ועל עבודה , מסתדרים איתך היטב בעניין התשלום והרבה פעמים יוצא שאחרי הנחה אני מגיע בערך למחיר של מוסך רגיל ולפעמים אפילו פחות.

ככה שיוצא שאני מקבל עבודה מקצועית , חלקים מקוריים והכי חשוב יחס כמו שצריך וזה בדיוק מה שמשאיר אותי בתור לקוח לחזור ולטפל שם ברכב שוב ושוב.

וזה לא שהרכב חדש או רק יצא מהסוכנות , הרכב של פותח השירשור חדש ועוד במסגרת האחריות והיחס שלהם כל כך מזלזל פשוט לא להאמין עד כמה חשוב היבואן של הרכב לפני שקונים רכב.

פורסם
1. לא ממש ברורה הסיבה בשלה פותח השירשור סבור שמגיעה לו הנחה.

2. עסקים גדולים ומסודרים לא מעניקים הנחות, לא בשל צייקנותם, אלא בשל חשש מוצדק ליצירת תקדים בכל הנוגע למדיניות מחירים והיחס ללקוחות.

3. בכלל ובעקרון עדיף לנהל מו"מ על השתתפות או הנחה כשמדובר בהוצאה רצינית במוסך ולא בחלק פלסטיק שזו עלותו. מנסיוני קיימת בצ'מפיון מדיניות של הליכה לקראת הלקוח, כשמדובר בתיקון שעלותו גבוהה במיוחד.

4. מכל מקום, אם רצית לפגוע במוניטין של צ'מפיון, שלטעם רבים כאן הוא ממילא רעוע, הצלחת.

רועי היקר,

כנראה שלא הבנת את עיקר הבעיה ו/או טרחת לקרוא התגובות. הבעיה היא שחלק שלא אמור לנשור מהרכב נושר ממנו, וצ'מפיון על אף שהם מודעים לבעיה, מחייבים במחיר מלא על רכישת החלק, כי אולי הוא נגנב (אפילו שאין סימנים לזה) ולא נשר.

כל פורום, וכמובן פורום זה, נועד לאפשר למשתתפים בו, בין היתר, לחלוק חוויות. אז חלקתי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
רועי היקר,

כנראה שלא הבנת את עיקר הבעיה ו/או טרחת לקרוא התגובות. הבעיה היא שחלק שלא אמור לנשור מהרכב נושר ממנו, וצ'מפיון על אף שהם מודעים לבעיה, מחייבים במחיר מלא על רכישת החלק, כי אולי הוא נגנב (אפילו שאין סימנים לזה) ולא נשר.

כל פורום, וכמובן פורום זה, נועד לאפשר למשתתפים בו, בין היתר, לחלוק חוויות. אז חלקתי.

נו, הבחור לא בקש השתתפות או אחריות רק הנחה. זה שהם אומרים שהוא נוטה ליפול או לא מה זה משנה.

הוא הרי ביקש 'תשובות והנחה' ולא ביקש התחשבות לאחר שנודע לו הסיפור, סתם השמצה לדעתי בנושא ההנחה שלא חייבים לתת לו אותה, אבל מה לעשות ש"מר ישראלי" תמיד מרגיש שהוא בשוק, בכל מקום שהוא נמצא ואם הוא לא מקבל הנחה אז הוא יצא פרייאר..

טיפול קטן לרכב שלו יוצא יותר כסף ואת זה גם בדר"כ צריך לבצע, על זה הוא יבקש הנחה ואולי גם יקבל, כי המוסך גם מרוויח על העבודה.

כבר אמרתי, נדיר לקבל הנחה על מכירת דלפק, ולא משנה באיזה מוסך או חברה.

פורסם
משארקה בעפולה? שירות טוב? היה לי שכן עם גולף שסבל המון מהמוסך הזה ועוד רבים מתלוננים, כך שלקרוא לו מוסך מצויין...

DORIK גלה לנו את המוסך המוצלח. אני מרוצה מהשירות אצל מוני מרכזי רנו ניסאן בעפולה, עלות החלקים סבירה אבל השירות... הכל עם חיוך, הקשבה מלאה, טיפול יסודי, הכל נקי ומסודר, יוצא איתך בחור מקצוען לאוטו ומסביר לך הכל.

רק כדי שהודעתך לא תישאר לנצח על דפי הפורום ללא תגובה.

משארקה בעפולה - שירות מצויין.

הסברים, מוכנות (לאחר מעט התעקשות) להיות ליד הרכב, הנחות בעת שיש עלות גבוהה , הגדלת ראש וכו.

גם מנסיוני, וגם משל שכנים וידידים.

מה שכן, כמו במוסך יבואן - המחירים אינם זולים.

• תוכן חדש...