Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6680 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

נודעתי שמחליפים לי את הרכב (כרגע ניסן) בזמן הקרוב ואני צריך לבחור רכב חדש.

כשביקשתי את רשימת הרכבים נענתי ב"כל רכב בקבוצה 2. תכנס לאתרי ליסינג ותראה" לכן אין לי רשימה מדוייקת.

פה אתם נכנסים לתמונה :-D אני אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

קצת רקע כללי - הרכב משמש אותי רבות. חלק גדול מהעבודה שלי כולל ביקורים אצל לקוחות שפזורים בכל הארץ ככה שנסיעות של שעתיים+ לא נדירות במיוחד (אולם רובן קצרות), לכן חשוב לי רכב נוח ובטיחותי. פחות חשוב לי עלויות טיפול וכו' מכיון שהנושא מכוסה ע"י הליסינג.

מחיפוש ושיטוט בפורום הC4 נשמעת מעניינת חוץ מתא המטען שקטן יחסית (ויש סיכוי לתינוק בחיי הרכב הזה :-D) אבל הבנתי שהוא לא כל כך קטן ואין עם זה בעיה.

ודבר אחרון, גיר כמו בטויוטה קורולה (איך קוראים לזה? גיר רובוטי? ממוחשב? משהו כזה...) משגע אותי :roll:

תודה שקראתם עד כאן - אשמח לתגובות.

פורסם

לך על C4 מתאים למפרט שלך !, לפני כן בצע נסיעת הכרות של 5 ק"מ לפחות ! (אתה לא תרצה לרדת ממנה....צרפתיה בל תשכח !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

נו, נו, אני ביצעתי עליה נסיעה של ת"א-חיפה וחזרה ולא כ"כ התקשיתי להיפרד ממנה. היא חמודה והכל, אבל לא הכי נוחה לדעתי. גם לגיר לא התחברתי.

אני הייתי מציע לנסות את המגאן (נוחה ובעלת תא מטען נרחב, אם כי כעורה מבפנים לטעמי; כיול הגיר טוב יותר) ואת הפוקוס (האיטית יותר אך בעלת תא מטען מכובד גם כן).

הערה: אתה צודק באי אהבת הרובוטי, אך רק שתידע היום יש כבר רובוטי מתקדם בעל 2 קלאצ'ים (כמו ה- DSG של VW, כמו שיש גם ב- BMW ובבוגאטי) שהוא מעולה, אך זה לא רלבנטי לקבוצת המחיר שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

מסכים עם בר, הC4 אומנם נאה, אך כיול גיר בעייתי, וריסון מרכב נוקשה הופך את הרכב ללא נעים בכבישי ישראל.

אביה של אישתי בעל C4 מעדיף באופן קבוע לבצע נסיעות ארוכות עם המאגאן שלי, יותר נוחה לו , מרווחת יותר, ותא מטען ענקי.

ובניגוד לכול השמועות, אמינה ולא עושה בעיות כול עוד ההתקנות המקומיות נעשות במקצועיות .

אני בהחלט ממליץ על המאגאן.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני ממליץ לבדוק את הסקודה רומסטר רכב מאוד שימושי, נחמד די זול מבחינת התמחור שלו בחברות הליסינג.

אצלנו בחברה לקחו שתיים כאלה וראו כי טוב והזמינו עוד...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...