Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנשים - שמרו על עצמכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6689 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה לי ניראה שהגורם העיקרי לתאונה הינו שהו נהג צעיר ולא מנוסה ולא 3 פחית בירה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זה משנה בכלל מה הגורם העיקרי?

אחרי שאתה רואה את התמונות האלו, מה שקרה לאותה נערה ואיך שזה משפיע על משפחתה וחבריה, זה בכלל מעניין למה?

כל מה שאתה צריך לעשות, זה במקום להיתחכם, לנהוג טיפה יותר בזהירות, בין אם זה אומר לנהוג קצת יותר לאט, בין אם זה אומר לא לשתות וכל סיבה אחרת.

פורסם

בהחלט מזעזע

תמונות קשות

אם שותים לא נוהגים!

זה לא סתם עוד משפט, זה מציל את החיים שלך ושל הסובבים אותך.

ואם שותים נהג תורן מאוד חשוב.

Toyota Yaris TS

פורסם

תמונות קשות מאוד.

חשוב מאוד להראות אותן.

אבל אני רק רוצה לומר שרוב תאונות הדרכים לא נגרמות כתוצאה מאלכוהול, והתוצאות לא פחות נוראות.

לכן חובת הזהירות היא גם אם לא שתיתם.

פורסם

אכן לקח חשוב ותמונות מזעזעות בעלות ערך חינוכי חשוב.

אומנם היה כבר בפורום מס' פעמים, אבל אין ספק שניתן ללמוד מכך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

ללא ספק הזיז אצלי כמה גלגלים במח

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

אצלי זה הזיז את העכבר לפינה של המסך לX הגדול שם.

כן, זה מזעזע, אבל אם אנחנו לא שותים ואנחנו יודעים לנהוג אז זה לא אמור להשפיע כל כך הרבה.

דברים כאלו קורים כל יום. אין צורך לשים את זה שוב ושוב באינטרנט.

פורסם

מוכר, ועדיין - מזעזע כל פעם מחדש.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בזמנו שהייה את האתרים shownomercy וogrish.

היו שמה דברים הרבה אבל הרבה יותר מזעזעים, על אנשים שהוצאו מרכבים מעוכים,אוב הפעמים בכמה חתיכות שלא לדבר שרוב הפעמים הגוף הייה מחובר והידיים או הראש נתלו על גיד או עורק אחד, את האתרים האלה הורידו, אבל אני זוכר לא מעט זוועות, ממש זוועות.

• תוכן חדש...