Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6691 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

אני מבקש את עזרתכם בעניין רכישת רכב בייבוא אישי.

מצאתי האמר H3 בארה"ב שנת 2006 במחיר של 15 א'$.

הייתי מבקש להביא רכב זה לישראל אולם אני מנסה למצוא "עיזים" שיפריעו לי לממש את ההרפתקאה. אני יודע כי עלי לשלם מס בגובה 120% -+ אולם אני מוכן לשלם מס זה. בנוסף אני מבין שיש להוסיף הוצ' שילוח וכו' בסך כולל של כ 2000$ אך אני מבקש מאילו מכם המנוסים להאיר את הנושא ואם בכלל כדאי להביא ?

תודה!

אייל

פורסם

עשית סלט שלם. ראשית, אתה לא יכול להביא רכב שנתון 2006. אתה יכול להביא רק 2007, 2008, 2009.

שנית, במידה והרכב מיוצר בארה"ב ומיובא משם, המס שתשלם הוא 106% (ולא 120%)- חשוב לזכור שמס

משלמים גם על המשלוח (המשלוח+הרכב). משלוח מניו-יורק, ארה"ב , לא אמור לעלות יותר מ1200$.

אם מצאת רכב במחיר זול מאוד-לרוב המכס לא יתחשבו וידרשו ממך לשלם מס לפי המחירון (לבירור המחירון ניתן לשלוח את הדגם והשנה לאגף המכס באי-מייל ולקבל תשובה כמה מס תשלם על המכונית) כל עוד המחיר אותו שילמת נמוך עד 10% מהמחיר המופיע בספרי המכס לא תהיה בעיה, במידה והפער גדול מ10% יתחילו לפתוח עיינים ולעשות לך הרבה בירוקרטיה מרגיזה.

מעבר לזאת, המכונית צריכה לעבור תקינה במסלול מספר 1. הבעיה של יבוא רכבים מארה"ב זה שהם מגיעים עם פנסים

בתקן אמריקאי וצריך להחליף אותם לתקן ישראלי (אירופאי) ובנוסף מד המהירות הוא בMILES. לגבי מד המהירות-ברוב המכוניות החדשות שנמכרות בארה"ב מתחת למחוג הMILES מופיע בקטן תרגום לKMH-זה תקני ואפשר לעבור עם זה תקינה. בחלק מהמכוניות יש בעיה, בעיקר עם הנושא של פנסים בתקן אמריקאי . במקרה הזה יש 2 אפשרויות:

1. למצוא איזה מישהו מקושר שמתעסק בזה, לזרוק לו 3-4 אלף ש"ח והאוטו יעבור עם הפנסים הקיימים (מניסיון).

2. להשיג דרך EBAY או דרך הדילר ממנו קונים בארה"ב פנסים בתקן אירופאי ולדאוג להתקין את אותם לפני שהרכב מגיע (פשוט מאוד לבקש מהדילר שיבצע את ההתקנה-האמריקאים נחמדים מאוד ועבור עוד עמלה של 200-300$ ישמחו לבצע את ההחלפה-כמובן שאתה תשלם את עלות החלקים).

בהצלחה

Lexus CT200H

פורסם

שנתון 2009?

הוא אמור להביא מכונית מהעתיד?

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

הרכב יכול להיות עד 24 חודשים על הכביש.

אז בהחלט יכול להיות גם רכבי 2006, הוא צריך לבדוק מתי הרכב עלה לכביש.

פורסם
שנתון 2009?

הוא אמור להביא מכונית מהעתיד?

לא מהעתיד. מארה"ב. בעולם כבר הרכבים נמכרים כדגמי 2009.

לדוגמה :

http://www.cars.com/go/search/detail.jsp;?tracktype=usedcc&searchType=22&pageNumber=0&numResultsPerPage=50&largeNumResultsPerPage=0&sortorder=descending&sortfield=PRICE+descending&certifiedOnly=false&criteria=K-%7cE-ALL%7cH-%7cN-N%7cR-10000%7cI-1%7cP-PRICE+descending%7cQ-descending%7cY-_2009_%7cX-popular%7cZ-90210&aff=national&paId=258576794&recnum=1&leadExists=true

95% מהיצרניות מוכרות דגמי 2009. זה שהרכב 2009 לא אומר שהוא יוצר ב2009 (הראי אנו ב-2008.

לכן דרך אגב, לרוב, לא ניתן לייבא מודל 2006 מסיבה פשוטה-הרבה מהמכוניות האלה יוצרו בכלל ב-2005.

צריך לבדוק כל מכונית לגופה מהו תאריך היצור. אם לא עברו 24 חודשים כמו שאמרו לפני אז כן אפשר להביא.. מה שכן,

לא כדאי לקנות מכונית שעומדת על הגבול מבחינת הזמן-מספיק שיש עיכוב במשלוח (מה שקורה הרבה פעמים) ואופס-

אין אפשרות להכניס את המכונית כי היא "ישנה" מדי.

Lexus CT200H

• תוכן חדש...